Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Irytują mnie ludzie bez poczucia humoru.

Polecane posty

A jezeli nie ma sie poczucia humoru na glupie zarty typu 'przychodzi baba do lekarza...' ? :D

Gość PYTANIE WAŻNEEEEEEEEEEE
a lubisz wąchać stopy brudnych cyganek?

Gość musiałoby mnie poyeebać
skoro cię irytują, oznacza to, że sama jesteś pozbawiona poczucia humoru :P inaczej by cię śmieszyli :D

Gość czy to nie oblesne jest
metaxa, jak cie nie bawia zarty w stylu "przychodzi baba do lekarza" to znaczy ze brak ci poczucia humoru :classic_cool:

Pomarańczko, ludzie,. którzy są sztywni i spokojni faktycznie mnie śmieszą, no, ale wolałam użyć słowa "irytacja" ;)

Haha. A znacie ten? Przychodzi baba do lekarza, a lekarz w Anglii :D Haha, totalnie mnie rozwala :D

" skoro cię irytują, oznacza to, że sama jesteś pozbawiona poczucia humoru inaczej by cię śmieszyli " :classic_cool: no i tu się nie zgodzę :D " to pokaz cycki, wszyscy się pośmiejemy" Z tego, że nie możesz ich dotknąć? ;) "CarrieBradshaw. Przychodzi baba do lekarza, a lekarz tez baba.": Haha, zarąbisty :P

dowcip Vol.5. Niewidomy mężczyzna wszedł do baru. Właściciel podaje mu menu, ale niewidomy mówi: - Jak pan widzi jestem niewidomy - nie mogę przeczytać waszego menu, ale proszę mi przynieść kilka brudnych widelców po poprzednich gościach, to coś sobie wybiorę... Nieco zdziwiony właściciel poszedł na zaplecze i przyniósł kilka nieumytych sztućców. Podał je niewidomemu, który po kolei przykładał je do nosa i wąchał. - Już wybrałem - poproszę ziemniaki puree z kotletem mielonym. Po otrzymaniu posiłku niewidomy go zjadł, zapłacił i wyszedł... Kilka dni później znów wstąpił do tego baru i gdy podano mu menu powiedział: - Nie poznaje mnie pan ?? Jestem tym niewidomym, który był tu kilka dni temu... - Och, najmocniej przepraszam już biegnę po brudne sztućce... Tym razem po obwąchaniu kilku widelców i noży niewidomy zamówił spaghetti z serem i brokułami Gdy po kilku dniach właściciel zauważył, że niewidomy ponownie wchodzi do baru szybko pobiegł na zaplecze, wziął kilka sztućców i zaniósł je do kucharki (którą była jego żona) - Mary, znów jest tu ten niewidomy facet, o którym Ci opowiadałem, weź te widelce i wytrzyj je w swoje majtki - sprawdzimy jak sobie teraz poradzi... Już po chwili podszedł do klienta i mówi: - Witam ponownie - dzisiaj mam już dla pana przygotowane sztućce - proszę wybierać... Facet wziął pierwszy z brzegu powąchał i mówi: - Ooo!! Nie wiedziałem, że Mary tu pracuje

Gość czy to nie oblesne jest
o kurwa meliska hahahhahah :D to xm...ax mnie zmyliło :classic_cool:

Stasiu, a któż to ci podał takie błędne informacje :classic_cool:

Gość stary nick wereda
nie za wczesnie na papierosa;) plosie:D

Gość etrusek
przychodzi baba do lekarza ,lekarz pyta co pani jest?sprzataczka

Carrie, ja nie palę, ale gdzieś się jeden znajdzie :classic_cool: Klyn, jam głodna jest teraz ;) Masz jeszcze jakiś kawał?

Przychodzi kobieta do lekarza. -Panie doktorze proszę mi szczerze powiedzieć ile mi zostało tego życia? -10 -ale lat? miesięcy? tygodni? -9...8...7...6...5...

Klyn, heh. Masakra. A śmieszą cię również kabarety? Ja z tych pierdoł potrafię śmiać się godzinami ;)

eeee chwila, jaka metaxa? :o to jakiś mój substytut, xmeliska .