Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Antykoncepcja

Polecane posty

dwa razy awaria prezerwatywy w dni płodne fakt,że z mężem itp. ale jednak...nie zawiodła ani razu pierwszy raz to mąż popędził na pogotowie bo siadłam na łóżku i płakałam jak dziecko ale wtedy sn miał 7 miesiecy drugi raz niedawno,synu odchowany a tu zonk gumka zawiodła:) no i wzięłam escapelle tez nie zawiodło

Gość yyyhmyyy
zastrzyk antykoncepcyjny Depo Provera

agawa dzięki :-) powiem szczerze że ja z moim chłopakiem kochałam się już bardzo dużo razy... i ani razu się nie zabezpieczyliśmy i nie jestem w ciąży.. nie raz był to stosunek przerywany a zdarzało się że zostawał(to zdarzyło się kilka razy)... Chyba coś nie tak skoro nie jestem jeszcze w ciąży... :(

Ja sie wybieram założyć spiralkę. Wolałabym podwiązać jajowody, ale w Polsce trzeba do tego spełniac kryteria, na widzimisie niedostępne :(

OMG :D no po to chyba właśnie jest antykoncepcja - żeby nie było dzieci :D

może już ma i jej wystarczy :D nie każdy na tym forum ma 20 lat ;)

Gość jashg
Do agawa1977 A pamietasz może jakiej firmy gumki Ci pękły? Ja zawsze używam tych ciemnych Durexa (arouser) i narazie nigdy nie miałem takiego niemiłej przygody

o ironio własnie durex później po tym incydencie przeszłam na yaz ale dla odmiany po yazie nie miałam krwawień z odstawienia czyli tez się stresowałam chociaż lekarz mówił,ze jest ok teraz wróciłam do gumek...jak na razie dalej durex

polecam spiralke ale to raczej dla kobiet które już rodziły, młodym dziewczynom lekarze nie chcą zakładać

Gość twoja maleńka
My z partnerem używamy gum

Gość twoja maleńka
Kiedyś używałam tabletek antykoncepcyjnych ale zrezygnowałam z nich bo źle się po nich czułam : Novynette, Mikrogynon, Yasmine, Jeanine, Qlaire

Stosuję tabletki levomine są bardzo dobre dla mojego organizmu ,dobrze przyswajalne i mają mało skutków ubocznych.

Gość 3 spirala
Mam spiralę mirena przy niej nie ma okresu na 5 lat 1200 zł

TYlko prezerwatywy..Dla lepszego bezpieczenstwa moj partner naklada jedna na druga

Gość 3 spirala
Ja ci radzę założyć na te dwie prezerwatywy jeszcze rękawiczkę gumową będziesz miała gwarancje to tak jak lizać loda przez szybę.