Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salchicha

25 lat i wysyp pryszczy mam już dość :(

Polecane posty

Gość kddddyddd
Zmień sposób odżywiania, wyeliminuj cukier, tłuszcze zwierzęce, smażone i pieczone potrawy i zacznij ćwiczyć tak aby się intensywnie pocić - to bardzo oczyszcza skórę i zwiększa jej ukrwienie - co skutkuje poprawą cery już po kilku dniach.

Gość iiouoiopp
moze tarczyca szwankuje?

Gość iiouoiopp
a palisz papierosy?

Gość to_ja _jestem
to pewnie problem z hormonami idz co predzej do gina bo moze okazac sie ze jestes bezplodna

Hej Ping a z jakiej firmy była ta maseczka? Do tej pory miałam ja robiona czasem u kosmetyczki ale w domu jeszcze nigdy nie robiłam... Co do mojego trybu życia - nie palę, rzadko pije alkohol, dość mało słodyczy, zero solarium, mało słońca, codziennie zielona herbata, przynajmniej dwa razy w tyg sport... wiec to chyba nie z powodu trybu życia. Przestańcie mnie straszyć z tymi hormonami heh jak bezplodna

A jutro jadę na dwa di do PL i sobie odbiorę całą serię iwostin pokladam w niej wielkie nadzieje :(

powiem wam ze ten Iwostin jak narazie bardzo fajny, wiem ze za krotko zeby pryszcze zanikaly ale jesli chodzi o matowienmie to naprawde super, kupilam zel do mycia twarzy, tonik, krem na noc i emulsje matujaca na dzien i to pierwszy kosmetyk ktory naprawde troche mnie matowi w dzien (a probowalam juz wielu vichy, effeclar itd.) zobaczymy co bedzie dalej bo pryszcze dalej powstaja...ale staram sie opanowac i jak je widze w lustrze to nie duscic...choc czasem naprawde ciezko sie opanowac... Dziekuje wam kochani za porady i wsparcie :*

Gość Minia P
Rób maseczki z glinki

Gość czarna taranula
nie czytalam calego watku slyszalam, ze ten preparat jest dobry: http://www.proactiv.com/ nie wiem czy w Polsce sprzedaja.

Gość czarna taranula
Ten preparat -proactiv -chcialam kupic dla swojej nastoletniej corki, ale powiedziano mi ze to jest na tradzik (po angielsku acne) a moje dziecko ma tylko troche pryszczy wiec jeszcze nie tradzik.

Gość ja mam 20 lat i mam ten
sam problem :(

A dziś kupiłam tą glinkę i będę sie smarować mąż chyba zawału dostanie ale czego sie nie robi dla pięknej twarzy

niestety wczoraj sobie znowu zmasakrowalam twarz bo chcialam wycisnac "tylko jednego"...i znow wygladam jak potwor :(

Gość cebulowa cebula
myślę , że możesz mieć zapalenie mieszków włosowych, stąd ten wysyp... przerabiałam coś takiego 2 lata temu :( dostałam od dermatologa jakiś specyfik robiony na zamówienie i przeszło

Gość chikara
a może tak: dieta - niektóre proukty powodują wysy i zaostrzenia (każdy musi siebie poobserwować) peelingi - odblokują pory acnefan - punktowo jak już coś wyskoczy (tak przeczytałam w kilku miejscach)

Gość tylko i wylacznie
Tez miałam wysyp pryszczy. wiesz od czego? Od wody w kranie i kosmetyków- kremu nawilzajacego. Serio. Pryszcze i zaczerwienienia. W końcu wyleczyłam to tak: - myje twarz woda mineralna lub przegotowana i delikatnym kremowym żelem - raz na tydzien peeling - nie stosuje zadnego kremu bo ZAPYCHAJA,mialam rozne i dziekuje - spryskuje twarz woda termalne URIAGE twarz mam nawilzona mniej podraznien I ta pielegnacja chyba zostanie, bo mam teraz dobra cere.

Gość miniapinianaszamysz
ja używam acnefanu i jestem bardzo zadowolona, niedrogi i skuteczny