Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamalam sieee

BŁAGAM CO TO ZA CHOROBA??SOBACZCIE JAK WYGLADAJA MOJE PAZNOKCIE...

Polecane posty

Gość zalamalam sieee

babcia mowi ze to dlatego ze nie jem mięsa bo jem tylko piersi z kurczaka a wedlin wcale..tylko jajka ,nabial i warzywa i owoce zobaczcie jakie mam na paznokciacg szramy i paski poziome wyzlobione? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/dc69d30021de6ce8.html jestem kobieta dodam i do tego moje paznokcie zawsze sa na koncach strasznie biale i kazdy mowi ze mam francuski manikiur ale na focie wyszly jakies zólte ..moze to tez wazne ze koncowki sa biale i swiadczy o chorobie.. ale co ozbnaczaja te pasy na paznokciach wyzlobione? czy to grzybica?czy brak witamin?

Gość zalamalam sieee
OD RAZU PRZEPRASZAM ZA STAN TYCH PAZNOKCI BO WIEKSZOSC Z WAS MNIE ZWYZYWA ZE ZANIEDBANE bo nie pomalowane i faktycznie brzydkie w chwili robienia foty bo akurat obieralam ziemniaki na obiad i bez rekawiczek i nie przygotowywalam ich specjalnie do foty.. chodzi mi tylko jaka to choroba moze byc:(

Gość zalamalam sieee
kiedys mialam w szkole sredniej plamy ale juz nie mam .. zdrowo sie odzywiam ,pije sok czesto z burakow i jem warzywa i owoce.. tylko pewno brak mięsaq wychodzi bo tylko drób jem a inne mieso odpada..:( juz sama nie wiem co to :( kiedys tez zniszczylam paznokcie bo tym takim do skorek je zdrapalam zamiast skorki ..czesto tak bylo i odtąd juz na dobre mam problemy z nimi ale przeciez to nie przez to bo plytka ciagle nowa odrasta..

Gość 4556234rr22
Ja czytałam kiedyś w gazecie że pionowe lub poziome bruzdy na paznokciach wskazują na jakąś chorobę. jedyne co ci moge polecić to picie zioła skrzypu, wzmacnia i odbudowuje paznokcie. przy okazji, mam taką samą czerwoną kropke na dłoni jak ty, w tym samym miejscu i na tej samej ręce ;p

Gość KEJRRR
JA WIEM CO CI JEST ! ANOREKSJA BO MASZ PLACE ANOREKTYCZKI A JAK NIE ANOREKSJA TO TARCZYCA CHORA NA BANK!!

Gość załamałam sieee
wiem ,że mam chude dłonie i palce jak angelina jolie..:(taka budowa..chocbym jadla jak świnia to dłonie nie tyją tylko są zylaste i chude..:(nawet jak kiedys przytylam bardzo sporo i mi sie brzuch wylewał i podbrody mialam na twarzy straszne to dłonie dalej zylaste i chude :( takie geny :(ale nie mam anoreksji wrecz jem jak świnka a i tak nie tyje:(

Gość doradzajka
ludzie z otyłością ,reumatycy i alko mają takie blaszkowate paznokcie idź do dietetyka a jak z włosami u ciebie?

Gość wydajemisiezewiem
czytalam na netku (ja tez tak mam) ze to hormony nie tak lub rak :( i chyba moze to byc tez anemia

Gość straszne masz pazuryyy
CO mnie to obchodzi ,że ziemniaki obierałaś? Ja obieram a i tak mam dużo ładniejsze paznokcie niż ty po obieraniu !!!!!!!! MASZ NIESAMOWITA ANEMIE!ALBO CHORE JELITA I TARCZYCE. BRAK WITAMIN TOTALNY!!

Gość załamałam sieee
RAK ??:( Boże masakra.... włosy mam okey ! błyszczą bardzo i nie wypadają tak bardzo !! anemia? kurcze nie wiem.. nie czuje sie bardzo słaba..:( nie mam zawrotów przy wstawaniu itd.. mam czerwone pod oczyma.. no nie wiem:(

Gość szcupła chudaaa
jejku dziewczyno... Może po prostu brak ci jakiejs witaminy lub minerału....

Gość szcupła chudaaa
Po pierwsze zrób sobie badania krwi- morfologia, hematologia, poziom żelaza i na hormony tarczycy. może to anemia, a moze brak ci jakiejs witaminy

Gość wydajemisiezewiem
oddd ode mnie naprawde tak wyczytalam nie dam linka bo nie pamietam

Gość wydajemisiezewiem
czy te paznokcie czasami sa mniej porowate ??

Gość pracownik32
Głupole jedne straszycie dziewczynę.

Gość wydajemisiezewiem
ooooooooo matko ty z paznokcia jak... irydolog z oka

Gość wydajemisiezewiem
ja nie chce straszyc ,napisalam co wyczytalam w necie ...i ja nie mowie ze to rak ...jak mozna stwierdzic po paznokciu ze ktos ma raka :[

zbadaj tarczyce. Jesli duzo jesz a nie tyjesz to wlasnie mozesz miec z nią problemy

Gość NIESTETY MASZ RAKA
:o

Gość ferferg
Podłużne bruzdy na paznokciach - garbki wypukłe mogą być spowodowane albo złym funkcjonowaniem przewodu pokarmowego, a szczególnie układu trawienia. W takim wypadku należy zjadać więcej błonnika oraz flory. Może być związane to równiez z jakimś stanem zapalnym w organizmie, który trzeba wyleczyć.

Gość jak najszybciej do lekarza
to zmiany nowotworowe

Gość TO RAK
:(

Gość masz raka :(
Współczuję ci, idź się lecz, może nie jest za późno

Gość ferferg
widze ze fajny macie ubaw...fajnie byscie sie czuli jakby wam ktos taka wmawial? zalosne.

Gość Nie straszcie jej
To prawdopodobnie rak, ale stuprocentowej pewności nie ma

Gość to niestety rajk
to zmiany nowotworowe

Gość lmlml;m;l;
WIESZ CO? moja mama ktora zmarla na raka miala takie paznokcie. jak zobaczylam to zdjecie to od razu przyponnialy mi sie wlasnie jej paznokcie...idz do lekarza szybko