Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamalam sieee

BŁAGAM CO TO ZA CHOROBA??SOBACZCIE JAK WYGLADAJA MOJE PAZNOKCIE...

Polecane posty

Gość khghgh
ja tak mam oid kiedy pamietam.......jak bylam mala to tez takie mialam. mam 19 lat i mam niedowage a anemi nie mam.

Gość
ale wy jestescie jacys popierdoleni wezcie sie leczcie czynwy jestescie tak chamscy zeby dziewczyna sienbala pojeby wredne zajebala bym was jak mozna czlowieka tak straszyc SŁUCHAJ NIE MASZ RAKA TO JEST NORMALNE jest to objaw niedoboru witamin lub oznaka stanu zapalnego w organizmie. U starszych osób jest to symptom normalny * Podłużne pobruzdowienie płytki paznokcia może być objawem liszaja płaskiego lub reumatoidalnego zapalenia stawów;Posiadasz białe plamki są to różnego rodzaju linijne, kropkowate lub nieregularne odbarwienia, które przesuwają się od nasady do brzegu paznokcia. W głównej mierze jest to efekt zaburzeń hormonalnych lub niedoboru wapnia w organizmie. Mogą pojawić się wskutek zbyt mocnego wycinania skórek; poprzeczne białe prążki przesuwające się wraz ze wzrostem paznokci może być objawem odkładających się w płytce paznokciowej metali ciężkich kazdy je ma w organizmie popatrz tutaj tu jest wszystko wyjasnione http://legniczanin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3775:paznokcie-zwierciadem-zdrowia&catid=81:ciekawostki&Itemid=130 jaki kurwa rak wy pojeby gdybym was spotkala zasjebala bym jak psy jak moznba byc takim chamem kutasy zaliszajone nie straszcie dziewczyny masz zdrowe opaznokcie nic sie nie bój tes tak kiedys mialam biale plamy wyzlobienia ale podczas wykladów | mówuili ze to niedobór witamin idziesz do sklepu kupujesz skrzyp w tabletkach i biezesz se kiedy chcesz ile chcesz i masz piekne zdrowe wlosy skore i paznokcie a tymi chujami sie nie przejmuj debile jak mozna mowuc cos takiego nie znaja sie a cieszamsie zx ludzkiego nieszczescia papa mam nadziejej ze pomoglam skasuj temat i nie sluchaj ich wiecej

Gość poniżonaIIIrzucona
jezu..z otyłością osoby mają blaszkowate paznokcie. Ja jestem gruba a płytke mam taka że jak pomaluję to wyglądaja jak tipsy czemu dziewczyne straszycie, lekki niedobór witamin i już, moze jakis preparat trzeba jeśc. w aptece powiedzą

Gość niedobór witamin spowodowany
rakiem :(

Gość jhuuhuhu
zrob skarbie morfologie:) i badanie moczu koszt okolo 25 zlotych oba lub nnfz

tak moga byc to objawy grzybicy,albo urazu-gdybys przyciela jednego palca, to i jo,ale skoro nie przycielas?

Gość niestety to rak
:(

Gość MASZ RAKA
lecz się, może przedłużysz życie

Gość kepiszesz
glupku ! dziewczyno nie przejmuj sie to palant lub -antka

Gość piepszenie , takie
podłużne bruzdy najczęściej wskazuja na chora tarczycę , białe plamki na awitaminozę.Głowa do góry zrób morfo i hormony tarczycy.

Gość ja tę tak mam i to po protu
taka uroda. Mnie tam nawet nie przyszło do głowy, żeby się czymś takim martwić

1. Możesz źle wycinać skórki i stąd te kreski pionowe ( tak powiedziała mi kiedyś kosmetyczka) 2. Białe plamki na płytce paznokcia to niedobór witamin, co polecam to orzeszki ziemne, włoskie, laskowe jakie lubisz.. pestki z dyni, słonecznik, to pomaga w 100% ale tylko przez chwilę. I bierz magnez ;)

Gość dziekuje ci venus kochana jest
venus willing jestes kochana:)\dziekuje ci bardzo za pocieszenie.. ja juz rycze prawie jak czytam ze nawet lekarze tu jacys mi mowia ze to rak :(

Gość ja jestem dietetykiem
to ciezka choroba tarczycy

Gość a ja tylko ogólnym
i sądzę że to niestety rak :(

Gość NA PEWNO RAK!!
:o

Gość weź mnie panienko
nie rozśmieszaj. Skoro jesz pierś z kurczaka, tzn. że jesz mięso. Mogłabyś mówić, że nie jesz gdybyś nawet tego nie jadła. Sama nie jem mięsa, tylko że ja naprawde nie jem i wkur.... mnie takie teksty jak ten co tu napisaaś. Jesz albo nie jesz - krótka piłka. Ty akurat jesz.

Gość wiecie co, pomijajac moje wsze
z tego co sie orientuje to to brak witamin, tak slyszałam, poza tym jak bylam pol roku za granicą i jadlam byle co z oszczednosci to tez mi sie tak zrobiło, ale wrocilo po paru miesiacach jedzenia dobrych rzeczy, czyli miecho, tłuszcze (wazne!) itp witaminy ip

Gość wiecie co, pomijajac moje wsze
weż mnie opanienko - piers kurczaka to takie mieso, jak tanie wino jest wukwintnym trunkiem :D nie dosc ze syf to malo smaczne. prawdziwe mieso to kwista wolowina, porządna karkówa, schaboszczak, poledwica, itp. a nie jakieś wióry-piersi

Gość jest takie powiedzonko
ja słyszalam ,ze jak ma sie kiepskie zycie seksualne to takie linie sie robia :)

Gość dlaczego nie powiecie jej
prawdy? MASZ RAKA!

Gość mnie też wygląda to na raka
...

Gość majka...1
jesteście popierdoleni.Typowy brak witamin. Raka To wy macie chyba w mózgu.

Gość
jezu ja porostu w tym momecie nie wiem jak mozna byc takim takim takim pojebanym az mi bra słow rak kurewa??? wy jacys niedorobieni jestescie jaki kuzwa rak ja bym nawet na te paznokcie nie zwracala uwagi

Gość jest takie powiedzonko
no wlasnie, dupki z was, nie straszcie dziewczyny :O

Gość mam raka
to mi pomaga

Gość fdfdf
kup dobrą odżywke na paznokcie :)

Gość fgfgfgfg
ale jakich witamijn to brak dokladnie??

Białe plamki to wcale nie brak witamin tylko ślad po niwielkim urazie w obrębie paznokcia który był w fazie wzrostu. A takie linie na paznokciach ma moja mama, i ma niedoczynność tarczycy, także zrób badanie krwi pod tym kątem.

Gość i koniecznie zbadaj
się na obecność raka