Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teklia1980

zagnieżdżenie zarodka kiedy???

Polecane posty

Hej Dziewczyny;) Czy u każdej z zaciążonych występowało plamienie implantacyjne? Naczytałam się o ty sporo, ale chciałabym wiedzieć jak to było u Was? Który dzień cyklu? I czy może zauważyłyście inne objawy zagnieżdżenia. Dziś mój 24 dc i nie zauważyłam żadnego plamienia i przez zaczynam tracić nadzieję, że mogłoby się udać;/ Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam

Gość dziewczyno 00000000000
czekaj do dnia @ i tyle ci zostalo

Gość dziewczyno 00000000000
nie ukazdej zaciazonej występuja plamienia implantacyjne a jak dlugo sie starasz juz?

Gość w obu ciążach
nie miałam plamienia.

Gość Gosiaczkowo
w pierwszej ciąży nie zauważyłam, w drugiej 6dni po owu, ale nie skojarzyłam dopiero jak test zrobiłam. Nie wszystkie kobiety mają, pokusiłabym się o stwierdzenie, że większość nie ma- to na podstawie informacji od znajomych

właśnie wiem ,że nie u każdej występują;/ staramy się 4 lata. w ubiegłym cyklu miałam badanie drożności i udrożniły się oba jajowody;) teraz dostałam clostilgebyt i miałam monitoring. w 18dc gin powiedziała, że nie ma możliwości, że nie zajde. śluzówka w tym dniu miała 12mm, jak to gin powiedziała wróży ciąże. ale tego plamienia impl nie widać;/

dzięki za odpowiedzi;) właściwie chciałam, aby takie padły;) z tym czekaniem to jakaś masakra;/ tyle już cykli i rozczarowań, ale teraz myśle, że się uda;) ale gdyby wystąpiło plamienie, to byłabym zadowolona;)

ja miałam taki śluz brązowawy 20dc,cykle miałam 28-30dni. zaczełam w necie szukać co to choć poejrzewałam ciąze ale nic nie wiedziałam na temat tego plamienia ;)

Gość ja nie miałam plamienia
ale bardzo mnie coś zakuło w jajniku

2 lata były na luzie, czyli bez zabezpieczenia, lekarz kazała się wyluzować, jakieś wczasy sobie zafundować itd, po dwóch latach dała skierowanie do endoktynologa, ta zrobiła badania. prolaktyna była zbyt wysoka. unormowałyśmy ją. mąż poszedł na badania. miał jakieś zapalenie, które wyleczyliśmy. żołnierzyków na bardzo dużo, ale nie są dlgo żywotne, ale androlog powiedział, że nie jest najgorzej i mamy próbować. ta moja lekarka też proponowała wyluzować i znów prawie dwa lata nic. zmieniłam znów gin i ta piewsze co skierowała na badanie drożności. okazało się w zeszłym cyklu, że lewy niedrożny, ale udrożniono, a prawy do połowy nie drożny i udrożniono. stąd moja nadzieja, bo z resztą wszystko jest jak należy. szkoda tylko, że wcześniejsze gin nie zleciły mi tego badania, bo tylko czas straciłam niestety

Ja też nie miałam i żadna z moich koleżanek ;) Wbrew pozorom myślę, że to się nawet rzadko zdarza..

Gość ja nie miałam plamienia
a mnie naprawdę coś zakuło w okolicy prawego jajnika i byłam wtedy w pracy i pomyślałam sobie "może ciąża"?a staraliśmy się ponad półtora roku;)

Gość wiara _ nadzieja
A ja nie mialam kompletnie nic... gdyby nie spozniony okres nie wiedzialabym ze w ciazy jestem. nie mialam zadnych objawow...

Gość a ja miałam plamienia ze 2 dni
w 18 dniu cyklu

Gość taka sobie jedna ja ....
obecnie to moja 3 ciąza i w rzadnej nie miałam plamień, za to było kłucie jajnika, testy robiłam zawsze 10 dni po owulce i była bladzieńka kreska ale była, trzymaj się napweno się uda, trzymam kciuki i daj później znać jak @ nie przyjdzie:)

pisze jak obiecałam. @ przyszła dzisiaj, więc kolejne staranka przede mną;/ robiłam testy i na każdym było widać kreskę. cień cienia, ale była, a dziś w dniu @ był tylko cień. więc testom juz nie ufam;/ Pozdrawiam

Gość gość
To nie jest tak, że test się mylił, to mogła być ciąża biochemiczna. Po prostu zarodek się nie zagnieździł.