Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic..

Jest sens wiązać się z takim chłopakiem?

Polecane posty

Ja 17 lat on 19.Ja bez doswiadczenia(nawet sie nie całowalam:/)a on jednym po poważnym związku i kilku "przelotnych". Wiem,ze nie jest prawiczkiem i ze ma doswiadczenie czego się boje. On pewny siebie choć nie licząc tej wady(wedlug mnie) ma fajny charakter. Ja jestem nie pewna siebie i ogolnie mam zanizona samoocene ,boje sie ze jakies jazdy bede mu robic, roznie bywa... ogolnie boje sie z nim wiazac nie tylko z tego powodu.. chociaz chcialabym sprobowac ale nie wiem dlatego pytam Was,co mam zrobic?

Gość ptasiek nastroszony
zrób dziecko

moglby ktos odpowiedziec powaznie?:/ tak boje sie bo jeszcze nawet o seksie nie mysle a on juz dawno jest po ;/ ale taka glupia nie jestem tylko mysle czy mu moze na tym zalezec czy sie chce zwiazac ,w kazdym razie nie chce tracic naszego cennego czasu gdyby mialo do czegos dojsc, wolalabym byc w jednym dlugotrwalym zwiazku ale chyba nie trafilam na taka osobe..

Gość zgaga20
ja nie widze zadnego powodu dla ktorego mialabys sie z nim nie wiazac. jesli ma fajny charakter i to dobry chlopak to nie rozumiem Twoich obaw. nie boj sie ze nie jestes jeszcze doswiadczona w tych sprawach. sadze ze to powinno byc twoim atutem. do wszystkiego dojdziecie malymi kroczkami. pozdrawiam :)

dziekuje:) czekam na dalsze opinie ;)

uup

Gość Głupia nastolatka
Normalnie u mnie tez tak jest, ja 16 lat on 19, on pewny siebie, ja zanizona samoocena. On nie jest prawiczkiem. Chodzilam z nim miesiac, a gdy pojechalam do siostry na 2 tygodnie, nie odbieral telefonow i nie odpisywal, gdy sie spotkalismy dazyl do rozstania, twierdzil, ze moja mama za duzo sie wtraca, moj brat jest jego kumplem, i jestem zadziecinna, a czasami zapowazna, wiem, ze te powody sa glupie. Ale pozniej mi napisal, ze jak sie napije to robi glupie rzeczy i nie chce mnie oszukiwac (chodzilo o dziewczyny). Nie wiem co mam teraz zrobic, bo ja wiem, juz, ze mu nie zalezy, chcialabym go do siebie przekonac, ale nie wiem jak. Moze u Ciebie bedzie inaczej. Trzymam kciuki.