Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednababazemnie

mąż podniósł na mnie rękę, wyrzucilam go z domu

Polecane posty

Gość unnnjzjzzj
no dokladnie , jak mozna tak postapic wobec kobiety, jestes z nia wiec powinien ja szanowac

Gość wrednababazemnie
on jutro wyjezdza do pracy do innej miejscowosci, ja w domu jestem sama, chyba,ze do siostry pojde na górę, mam duzo czasu i glowa pełna mysli... Przyrzekłam sobie, że sie naprawde nie odezwe, choćbym niewiem jak sie mialo skonczyć to nie zadzwonie

Gość lok,nbjkl:
A ja mysle ze to by byl test na meza, jak zalezy mu to sie przestraszy ze moze stracic dziecko, a ty Daniel tez bys sie nabral ale pewnie nie masz kobiety bidulo:P

Do lok,nbjki Jesli moge zapytac to ile jestescie po slubie?? wiesz mialam podobna sytuacje tez byl problem z okazywaniem uczuc ... niestety...

''wiesz Daniel ja nikogo na kase nie naciagam , poza tym dziecka to nie tylko kasa '' Właśnie przede wszystkim kasa, czego ty nigdy nie zrozumiesz, ponieważ jej nie zarabiasz.

Gość lok,nbjkl:
aha jutro wyjezdza i kiedy wroci? Moja intryga niedobra? A moze olej to i umow sie z kolezanka na kawe , pojdz do fryzjera , po prostu i juz

Gość lok,nbjkl:
Ty Daniel masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? Ja zarabiam wiecej od meza kwiatku, jestesmy 16 lat po slubie , a co z twoim małżeństwem?

Facet powinien traktowac swoja kobiete jak taki kwiatuszek dbać pielęgnowac a jezeli robi takie akcje to moim zdaniem jest pzerazony mysla ze bedzie ojcem bo wczesniej niezdawal sobie sprawy jaka to odpowiedzialnosc i jesli teraz nieinteresuje sie ciążą to przy dziecku raczej tez niewiele bedzie robil

Gość wrednababazemnie
on jest gruboskurny i nawet sie tym nie będzie przejmował. Dobra, ja już zmykam bo nie daje rady, placze jak male dziecko, chyba sie poloże:(:(

Gość SNK ogrodnik
powiedz co to była za pierdółka

Gość lok,nbjkl:
no nie dziwie sie tobie ze jestes przygnebiona bo sam , ja mam dzieciaki , juttro do pracy ide, fajne kolezanki to dam rade a ty sie poloz, bedziedsz jutro tak kolo 19?

hmmm niejestesmy po slubie to byla wpadka ale wczesniej 2 latka ze soba bylismy noi mielismy kryzys i wtedy zaszlam w ciaze niepowiem interesowal sie potem przyszedl dzidzius robil przy nim wszytsko sprzatal itp ale co z tego jak nieokazywal mi uczuc kazde wspulne wyjscie konczylo sie klutnią bylam z nim tak nieszcęśliwa ze ryczalam codziennie i zadawalam sobie pytanie dlaczego akurat mnie to spotkalo

Facet powinien traktowac swoja kobiete jak taki kwiatuszek Tak i jeszcze powinien rezygnować ze swoich pasji, z wolnego czasu dla siebie, znosić wszystkie kaprysy kochanej kobietki, pozwalać się gnoić, tyrać całą dobę przez 365 dni w roku, zrezygnować z widywania się z kolegami, w skrócie powinien zostać całkowicie ubezwłasnowolniony.

Gość wrednababazemnie
będe jutro napewno.

Gość lok,nbjkl:
wrednababazemnie- to do jutra, poplacz sobie zrob cos dobrego do zjedzenia i nie zadreczaj sie, pamietaj cokolwiek sie zdarzy bedzie dobrze, jesli sie pogodzicie bedziecie musieli to obgadac, a jesli nie to szkoda czasu na rozpamietywanie, zawsze jakos jest a po co sie zadreczac kwiatku, no wlasnie, nie ma sensu ryczec i cierpiec przez faceta Daniel , to caly rok pracujesz bez wytchnienia? Biedaku stad twoja frustracja, a co poza podstrawowka skonczyles?

Wolałbym nie mieć nawet szkoły podstawowej, niż być takim ignorantem jak ty. Wolałbym nawet stracic swój caly majątek niż mieć takie braki w intelekcie jak twoje.

Gość czesto
spotykam ludzi ktorzy maja problem z wyrazaniem uczuc a do tego dolancza sie nieumiejetnosc porozumiewania sie.Proponuje pojscie do psychologa gdzie obydwoje nauczylibyscie sie konstruktywnego dialogu a nie tylko wykrzykiwania swoich zalow i oskarzen.Malzenstwo to sztuka kompromisu z obu stron ale by go osiagnac trzeba rozmawiac,rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac.Zycze powodzenia wszystkim parom.

Gość lok,nbjkl:
TO PRAWDA? LUDZIE SIE NIE UMIEJA DOGADYWAC? MOJ MAZ MI OBIECAL ZE BEDZIE SIE STRAL ALE JUZ TAKI JEST? OBIECYWAC LUBI DANIEL IGNORANT TO DO CIEBIE PASUJE BO NIE WIESZ NIC NA TEMAT ZWIAZKOW OTO DEFINICJA ignorant (łc. ignorans, -ntis niewiedzący od ignorare nie znać, nie wiedzieć) osoba niemająca podstawowej wiedzy z danej dziedziny, nieznająca się na czymś. SORKI ZA CAPS

Ty pewnie jesteś stara rurą zdradzającą męża na lewo i prawo. Mam za duży szacunek do siebie i nie zasluguję na to żeby ktoś mną tak poniewierał. Dlatego nigdy nie będę w żadnym związku, choćby miała mnie spotkac ciężka choroba to lepsze to niż życie z babą.

Gość lok,nbjkl:
to wez sie Danielku zwiaz z facetem skoro baby takie zle , tu nei chodzi o plec ale o to ze ciezkos ei dogadac , ludzie widzza swoje wady i musza cos powiedziec, moj maz udaje ze nie widzi ale do czasu i tak sie to turla nie zostawilam go bo jeszcze go kocham ale cholera wie co sie zdarzy

''Do lo,: jezeli jestes taka nieszczesliwa to czemu go niezostawisz???? ee'' Bo ta malą dziewczynka nie poroiadzi sobie sama w życiu. A uroda już nie ta co kiedyś i szanse na nowego frajera bardzo malutkie.

Do Daniel mówisz tak bo pewnie zadna cie niechce masz kompleks niższości bo ktoras pewnie cie upokozyla masz poprostu traume tylko ze nie wszystkie sa takie same

Gość lok,nbjkl:
meza nie zdradzam i stara rura tez nie jestem

Jezeli jest ambitna zarabia i zajmuje sie dziecmi a mysle ze jest silną kobieta to da rade ale mysli o dzieciach a co do urody to nie tylko to sie liczy jest tez charakter poza tym

Właśnie widac jak go kochasz. Kochaną osobę publicznie poniżasz pisząc jakim to jest leniem bez ambicji, jaki jest beznadziejny itd. Faktycznie fajna ta wasza babska miłość. Ja za taką podziękuje, postoję z boku.

Kobiety zawsze mną gardziły, ale ja jestem z tego dumny. Bo gdybym wzbudzał ich aprobatę to znaczyłoby ze jestem tak samo beznadziejny.

Gość lok,nbjkl:
wiesz co jakbym chciala to bym sobie znalazla innego faceta, wygladam naprawde bardzo dobrzen a poradzic bez tego to sobie moge bez problemu a to ze pisze o nim niezbyt pozytywnei , no coz, zasłużył , czasami klotnie otwieraja nam oczy

Gość lok,nbjkl:
jestes gejem Daniel?

Można itak najwyzej zostaniesz starym kawalerem a facetow nie bron bo pofrafia byc zwyklymi hu**** ale babki tez potrafia swoje :D