Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednababazemnie

mąż podniósł na mnie rękę, wyrzucilam go z domu

Polecane posty

Nie jestem gejem tylko aseksualistą, wiec kobiece wdzięki na mnie w ogole nie działają. Co zresztą jest nie istotne , w tym temacie dyskutujemy o tym jakie to wy jesteście beznadziejne.

Gość lok,nbjkl:
ja nie jestem idealna i jestem przynajmnei w tej kwestii obiektywna , ide do wyrka , bo rano mam mnostwo zajec w pracy do jutra bede o 19 Zycze milego wieczoru:D

Gość lok,nbjkl:
jestem jak sie umwialysmy- Wredna jestes?? CO u CIebei , moj maz zostal duzej w pracy:P

Gość lok,nbjkl:
no szkoda ze ciebie nie ma jak znajdziesz chwile napsiz co u ciebie , ja spadam bo kolacji jeszcze ie jadlam i mam duzo zaleglosci pa

Gość wrednababazemnie
sorki,że nie było mnie o 19,ale niestety nie mogkam.Mąż zadzwonil dzisiaj popoludniu, ale tylko w tzn.sprawie sluzbowej, nic wiecej, zapytal o droge ktora ja czesto jezdze, bo akurat tam jechal..nic nie zapytal, nic nie powiedzial. Wiedzialam, ze tak będzie, on jest zbyt honorowy. A jak Twoj maz lok??wrocil juz z pracy?

Gość wrednababazemnie
w sobote ma urodziny, ciekawe czy zjedzie na wekend i jak zjedzie to gdzie??pewnie do ojca...

Gość wrednababazemnie
a wiesz...z takich dobrych informacji.to dziś poczulam cos dziwnego w brzuszku...chyba pierwsze ruchy mojego dzidziusia, albo to jeszcze te tzn."motylki w brzuchu".uczucie dziwne,ale bardzo przyjemnie(to jest juz koniec 4 miesiaca)

Gość wrednababazemnie
loka, jak bedziesz to napisz co u Ciebie.