Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Czarna msza

Polecane posty

Pokonam szatana ale czy tego we mnie diabła dam radę ? postaram się ;) zastanawiałem się nad medytacją tzw OOBE bardzo mnie to pociąga że tak powiem :D chociaż wiem jakie mogą być tego konsekwencje :( lecz człowiek to ciekawska istota

Co to jest Oobe ? pierwszy raz o tym słyszę . Nie tak przypadkiem jakieś satanistyczne obrzędy?

Julka wodna to jest jawne śnięcie taka medytacja Twoje dusza wychodzi z ciała i lata w astralu ;) nie rób tego bo to jest bardzo niebezpieczne :(

Julka wodna jedni mówią że OOBE jest obrządkiem satanistycznym lecz ja nie widzę nic złego w tym lecz jest to niebezpieczne i bardzo dobrze że tego nie zrobisz ;)

Ale chyba cos się stało że tak chcesz odreagować ? Czty tylko głupie myśli nachodzą Ci do głowy ?

Julka wodna staram się nie myśleć o złych rzeczach a piwko to chętnie piję uwielbiam piwko ;) będą śpiewy szły :D

Gość venus willding
TO JESTSICK

Julka wodna ze mnie taki pan jak z koziej dupy trąbka :D moje śpiewy sa niebezpieczne bo często kończą sie dymem :D ale morda nie szklanka ;) a łapki tez mam ;)

Tylko nie bij się z kims przypadkiem:) Dobranoc . ja juz musze lecieć spac , rano obowiazki . PRACA