Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w wielkiej wsi

cześć co was trzyma przy życiu

Polecane posty

Gość czxc xzc
sadysto zgadzam sie z toba.

A czy ja siedze w piwnicy? zreszta ja to co innego, u ludzi nie ma rownowagi i bezpieczenstwa. czlowiek moze zginac w kazdej chwili. co dziennie umiera ponad 1000 osob w samej Polsce, nigdy nie wiesz czy za godzine bedziesz jeszcze zywy.

Gość sama w wielkiej wsi
a jeżeli wierzę w siebie, mam dystans, potencjał natomiast każda droga na szczyt wydaje mi się niespełniająca moich głębokich potrzeb ? to wtedy ten cały potencjał wydaje się marnotrawiony, ale byłby taki gdybym, go użyła czuję to !

czxc, nie myśl że całe życie miałam sielanke. Mona rodzona siostra popełniła samobójstwo, zostawiła 3 dzieci, które nie widziałam od kilku lat. Jej mąż ją stłamsił zamknoł w szpitalu psychiatrycznym, i wmówił chorobe przez co się zabiła. Poprostu nie myśle o śmierci, myśle o życiu.

Gość sama w wielkiej wsi
proszek nie jestes dla mnie do konca wiarygodna jakbyś była świadomą optymistką pozstawiłabyś sobie chociaż 2 % na smutek z powodu straty, empatii nad czyimś nieszczęściem itd nie wierze w 100% to skrajność jest a skrajności są patologiczne

Gość czxc xzc
no to zajebista z ciebie siostra skoro tak latwo jest ci sie cieszyc z zcyia po takiej tragedii. ja bym zyc nie mogla normalnie nei widzac dzieci mojego brata, nie potrafilkabym ttak po prostu powiedziec aah nie bedeo tymmyslec zjem zajebiste sniadankoi huj z nimi...dlatego podzielam zdanie sadysty optymistow pajacow omijac z daleka!

Gość sama w wielkiej wsi
chociaż nie powiem że cieszę się jak spotykam optymistów na swojej drodze. Ale właśnie tych świadomych życia, a nie tych jarających się własną głupotą

Gość sama w wielkiej wsi
no ale dajcie spokój proszkowi, przecież nie może całe życie nosić żałoby po siostrze, ma swoje dzieci, które potrzebuja matki a wiadomo, że jak matka szczesliwa, to dzieci się lepiej rozwijają, tak mi sie zdaje przynajmniej

Znam takich ludzi. Nic w życiu ich złego nie spotkało, zawsze dostawali to czego chcieli, ich sytuacja obecna wyśmienita i dziwią się jak można narzekać, bo przecież życie jest piękne. I mówią to do kogoś, kto dostał w życiu tak po dupie, że to cud, że nie palnął sobie jeszcze w łeb. Irytują mnie strasznie, choć wiem,że żyją w nieświadomości tego jak życie jest brutalne

Gość czxc xzc
a najgorzej jak takie wlasnie sielankowe osoby chca udzie;ac rad i wskazowek osobom ktore przezyly w zyciu tragedie... dajcie proszkowi spokoj-a comy jej robimy? sama pisala jaka to ona optymistka 100 procentowa a nastepnie zalila sie z powodu siostry i jej dzieci no to kto tu jest nienormalny?

Gość sama w wielkiej wsi
sadysta no ale tyle się mówi, o tym, że otarcie się o śmierć, albo jakieś straszne przezycie, zmienia ludzi, uczy żyć na nowo, rozumieć sens i tak dalej. W tych ludziach zachodzą głębokie przemiany, stają sie silni, szczęśliwi...

Gość czxc xzc
no ale tyle się mówi, o tym, że otarcie się o śmierć, albo jakieś straszne przezycie, zmienia ludzi, uczy żyć na nowo, rozumieć sens i tak dalej. W tych ludziach zachodzą głębokie przemiany, stają sie silni, szczęśliwi... nowlasnie mowi sie...co ty mozesz na ten temat powiedziec? otrzyj sie o smierc i pogadamy..zobaczymy jakich to glebokich zmian doswiadczysz Dziewczyno,ogarnij sie!!! laska swoic siostrzencownie widziala od lat i zyje sobie jakby nigdy nic.