Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Gdzie w tym roku pojechać na wakacje?

Polecane posty

Coś w Polsce, jak byłam w zeszłym roku w Egipcie to mało się nie zesrałam tak mi było gorąco. Zresztą i tak większość dni spędziłam w kiblu :O

ale zapytalas:O chyba wiesz co cie interesuje my zawsze jezdzimy tam gdzie jest woda inaczej moj facet by sie zameczyl musi byc woda,duzo wody zadne gory jezioro,morze,cos gdzie da sie zanurzyc

Gość widze,ze egipt
to jedyne na co sie stać,po chooy sie tu radzisz?zeby sie chwalic?? ja kurva zwiedziłam Arizone,Kanary,Grecje,Hiszpanie,Argentyne a ty tu z Egiptem ???????????:O zenua.

mozesz jechac we wrzesniu do Wloch nie ma juz upalow portugalia-tez jest do zniesienia hiszpania-we wrzesniu da sie wytrzymac a egiptowo?:O bez komentarza

Chodzi mi głównie o Polske, polskie morze. Jakie miasta Polecacie. A co do Egiptu wcale się nie chce chwalić, dzisiaj egipt to wielkie nic, przeciętny kowalski tam był..

polskie morze moze sprecyzuj- ma byc duzo imprez,spokojnie,duza miejscowosc,mala,bardziej na zachod? ja tam na Mielno bym uderzyla:classic_cool:

Gość Jum-Bum Park
No faktycznie proszek do prania jest pierdolnieta wczoraj pisała ze jedzie na wakacje nad morze w najbliższym tygodniu a dzis pyta gdzie jechac na wakacje

NO WŁAŚNIE KURWA JADE ALE NIE WIEM GDZIE!!!!!!!! Jade sama z mężem, więc dobrze by było żeby imprezowa miejscowość. Brzydulka co polecasz?

Gość Jum-Bum Park
kurrrrrwa takie rzeczy to planuje się wczesnej a nie za pięć dwunasta

w mojej okolicy Ustronie-bywam tam pratycznie codziennie rowerem i naprawde w tym roku przewaza mlodziez jest fajna kula na plazy-takie disco miejscowosc mala ale rozrywkowa;) Mielno-wiadomo dzwirzyno-podobnae wielkoscia do Ustronia ale zdecydowanie spokojniej Kolobrzeg-w tym roku miasto emeryto to tak w okolicy;) we wladyslawowie jest oki miedzyzdroje-na mnie wrazenia nie robia choc lubie zagladac do wikingow w Wolinie leba-tez bardzo fajnie

koneserka-a nie mozemy zrobic tam kafeteryjny zlocik?;) zobacysz,ze milo bedzie zbieramy towarzystwo:)na razie ja i Ty:) kto jeszcze na Mielno sie pisze?:)

polecam ci nad morze do jaroslawca przepięknie albo nad adriatyk zagrzeb blisko rafa jest pieeeeeeeekna w jaroslawcu jest fajny chotel solar 20 m od plazy i tanio za noc chyba 70 zeta całkiem pozadny

Gość mieszkaniec Świnoujścia
Proszek do prania zapraszamy do Świnoujścia piękna szeroka plaza a imprez jest do liku dla każdego coś się znajdzie :)

masakra tylko nie chotel:O w jaroslawcu bylam w panoramie-kompleks odkytych basenow a tak poza tym nudy:O

Byłam w gimnazjum na zielonej szkole w Świnoujściu. Mój wróg - koleżanka rzuciła we mne Meduzą :O🖐️ Wole tam nie wracać.. chotel :D:D To jak z tym Mielnem?:)