Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisponiedzialek

wczoraj poraz pierwszy od 6 lat zrozumialam...

Polecane posty

Gość dzisponiedzialek
Bo wiecie on miał mnie zgłosić na policję w Niemczech ten starszy brat bo ja mu musiałam życie ratować taka gówniana okolica i lesby w pracy bo czemu nie poszedł - to samo - ostatni skurwiel jebany w łeb i w jajca też - bo ma lesby i zaraz by go capnęli. Także ja już się pozbywam tych braci NA ZAWSZE i te Ani popierdolonej umysłowo też. Bo poszedłby na policję NA MNIE ten starszy i TO JEST LOGICZNE, że PODOBNO wiecie miałam papiery na policji na amazon. de przez Ilonę J. podane i drugi raz na mnie w tych Niemczech i ...po mnie. I teraz wiecie lecą tymi lesbami jak się ich pozbyć. No to na policję że lesby. No ale grupa. To się grupa musi zebrać i JA NIE MAM Z TYM JUZ NIC WSPÓLNEGO bo nie dostałam do dnia dzisiejszego papieru ANI JEDNEGO Z TEGO OGRODNICTWA, a jest rok podatowy co te szmaty cipy i chuje sobie tam nie wyobrażają i tyle. Bo w sądzie przegrałam w Polsce to też przegram tam, a tylko sądem sobie jadę a policja? No wiecie co - to juz jest chamstwo i tyle. Policja? Jaka policja? Co wy wszyscy pierdolicie. To jest moje prywatne życie a Ilona Jagier z męzem niech siedzą za pijaństwo lub dostaną za pijaństwo zwolnienia dyscyplianrne. Bo PODOBNO JA JUŻ SIEDZIAŁAm za pijaństwo w Polsce i tyle :( I wszystko przez Iwonkę bo ma dziecko 14 letnie - choć tyle wymyśliła po polskich studiach a ja nic. No to niech je ma bo ja się braciom nie dam nigdy w życiu i koniec. A ojciec Iwonki jest po mojej stronie bo miała 14 letnie dziecko mieć. W końcu zabił 2 dzieci córce BEZ SENSU. A ta się nie przyznała, że poroniła i przez to na niego. I tyle. JEDYNY POWÓD. Żebyście nie myśleli, że co innego. Na ojca bo poroniła przez niego tylko nie rozumiała czemu. Przez niego? Jemu można było wiele zarzucić, ale poronienie to z jej puszczania, a nie z niego. A braci nie chcę NIGDY WIECEJ WIDZIEĆ NAWET bo tak staneli wiecie po mojej stronie. Ja stanęłam po ich stronie choć nie musiałam. I widzicie - przez to RODZINA jest najważniejsza bo takie rodzeństwa to se do dupy wsadżcie i tyle. Albo takie rodziny jak Iwonki, że wszyscy się zarzynają i tyle. To wole moją nieżyjącą - przynajmniej nic mi nie zrobią. Bo żywi? Za 5 minut życia mnie pozbawią i koniec. I wolę nie żyjącą matkę, jej rodziców, i wiele innych osób które ZNAŁAM niż żywych braci i całe to towarzystwo naszych na zachodzie bo niezywi nic wam nie zrobią, a oni wiecie? Za 5 minut przepadacie bez słowa... za 5 minut.

Gość dzisponiedzialek
Bo wiecie ja wiem co robie - napisałam że Patryk z amazon. de powinien SIEDZIEĆ i koniec. Że okradał całe życie własciciela, on się zabił. Przeciez ja wiem co napisałam. A reszta powiem, że mnie pomówili o zwolnienie dyscyplinarne za picie i koniec i od razu na mnie POLACY bo miałam zwolnienie dyscyplinarne za dzień wolny bo się uczyłam, a zrobili, ze pijam i sobie całe pijaństwo mną ogrywali no to tyle mogli powiedzieć , ograć mną pijaństwo I KONIEC. I mieli się zapytać co zamierzam - powiedziałabym PRAWDĘ, ze do Niemiec jechać - no to tam jeszcze sie PO CICHU MOGLI MNĄ INTERESOWAĆ albo trwać dalej za to, że za pijanstwo wyleciałam choc to jest kłamstwo, a reszta? No to wiecie ja idę na policję na całą resztę. Przykro mi bardzo. Bo to juz było chamstwo to zwolnienie dyscyplinarne za picie - na zachodzie bo skąd to wiedzieli? Jedynie ze z urzędu pracy mogli to wiedzieć i to tam było. I chyba ten urząd im powiedział, oni na mnie - bo praca była z urzędu wiecie. No to miało być zwolnienie mnie z tej pracy z urzędu. BO TEMU nie napisałam o zwolnieniu, że w końcu pracę miałam z tego urzędu. GDYBYM NIE MIAŁA pracy, ale miałam prace z urzedu wtedy. I tyle :( No to wiecie - darmo pisać URZEDNIKOWi o zwolnieniu dyscyplinarnym jak Z URZĘDU PRACY W POLSCE miałam pracę ze zwolnieniem dyscyplinarnym NADAL. No to miałam to zwolnienie dyscyplinarne czy nie? Ale za picie to akurat nie i do widzenia :(

Gość dzisponiedzialek
Wiecie jak się Patryk ten z amazon. de ode mnie nie odczepi to pójdzie siedzieć. Bo się boi męża Ilony mordercy 3 gejów - i tyle :( Przez to mi to robi bo się boi że Polaki go zabiją jak tego starszego mojego chciały te lesby zabić podobno i nikt nawet na policję nie poszedł - ja też i koniec. A po co? Każdy wie jaka jest niemiecka policja. Pojawiają się jedynie jak jest HAŁAS. No to takie coś to nie ma hałasu. I tyle :(

Gość dzisponiedzialek
Iwiecie sorry za moje słownictwo, no ale bądz tu kulturalny w takim kryminale. A w szkole też przegrałam morderstwami i niczym więcej. Bo jestem tam do dziś. A ogólnie wydziałem edukacji i tyle. Miasta K. I tyle. Bo miałam tam nie iść. No ale to znaczy co miało być dalej? Dalej miał mnie dyrektor facet zgwałcić i NIC. Bo w sumie gdzie zgłaszać takie problemy jakie ja miałam w mieście Y w szkole skoro policja nic nie robi. Do wydziału edukacji. To jest problem wydziału edukacji i niech oni coś z tym robią. I tyle :(

Gość dzisponiedzialek
Bo wiecie na policję to tam ale do wydziału edukacji to SPOKOJNIE mozna na dyra gwałciciela donieść. Nawet rodzice - podpis i tyle. Że takie rzeczy się zdarzaja i proszę coś z tym robić i tyle. Najwyżej się odwołuje dyrektora i daje gdzie indziej Z OPINIĄ i tyle. Może nawet mieć to samo stanowisko bo czemu ja NIE MAM OPINI. Przez takiego dyra co gwałcił uczennice I NIC NIKT. Bo nie wiedzieli co robić. Wydział edukacji - to już podpowiadam i tyle :(

Gość dzisponiedzialek
Powiem wam że ta koleżanka samobójczyni w ciąży nigdy mnie nie oskarży o małzeństwo swoje że przeze mnie sie wydała. Nieee - po co kryła matkę katechetkę. Ania Shirley - a w życiu trafiła na druga i tyle. Choć trudno powiedzieć, żebym była Ania Shirley ale coś tam miałam z tym wspólnego. Ale mogłaby gdyby nie kryła matki bo ja o swojej nic nie widziałam. A tak? A TAK? Studia pewnie dzięki mnie, ale ma i tyle. A męża też mi powie - a czy ja jej zawiszczę? Co wy. Ona nawet z tym mężem mogła do mnie napisać. Z dzieckiem to już za dużo chociaż... tylko po prostu o czym tu w ogóle gadać? O szkole. Gdybym bioli uczyła, a tak? I tyle. Z dzieckiem też mogła napisać. W sumie... no ale co mnie to obchodziło. Ja miałam inne życie juz dawno, a powiem wam też duzo mi napsuła przez tę matkę katechetkę bo ten co mnie chciał zabić to taka klecha a reszta? Jechała na kosciele a w sumie... po prostu INNA BYM BYŁA, a tak się zrobiłam BEZ SENSU probryjska strasznie, ale to przez nich. Mieli być lepsi i tyle. Bo ja nie jestem probrytyjska - na nich się taka zrobiłam. Po co byli tacy okropni, nie?

Gość dzisponiedzialek
No bo wiecie tu biola a tu byście nie powiedzieli BANDA KLECH , a najgorsze jest to, że rządziła BANDA ŻEBRACZYCH KUREW bo wiecie czemu te studia skresliłam TOTALNIE (tylko papier, że 5 lat coś robiłam). Jeszcze banda NADZIANYCH KUREW. ŻEBRACZYCH w sumie. I to jest żle wiecie. Ale to nie moja sprawa. No ja tylko tak patrzałam na te listy - ile to można wydolić na tych studiach - nawet w pracy by tyle nie zarobiły. Na pewno tak było wiecie. Oszczędzały - na śluby miały, na życie. Tak wyglądają studia w Polsce, żebyście się nie łudzili niczym. I ta koleżanka się powiesiła i przez to były głuche telefony bo w końcu za mąż też wyszła i myśmy zawsze siedziały i wiecie - ubierają się jak szmaty, jedzą frytki co się tam przyjdzie a co miesiąc tyle kasy. No wiecie - to trzeba było rozwalić i tyle :( No to miały iść do pracy - do widzenia :(

Gość dzisponiedzialek
Bo wiecie - zawiszczą mi tych studiów dziennych. No to se idzcie bo ja bym wolała zaoczne i do pracy. Bo czemu nie pracowałam. Bo dziennie i wszystko bez sensu. Ale 1 dzień to mogłam pracowac się dowiem. już na I roku było wolne 1 dzień i mogłam pracować wtedy. No jakbym mieszkała w mieście to tak. Ale nie na wsi i tyle. To się uczyłam cały ten wolny dzień i tyle. Bo tak to ani tu ani tu i tyle. I koniec. W mieście jakbym mieszkała to mają rację, ale na wsi to do widzenia. A czemu się nie wynieśli rodzice do miasta? Nie wiem. Kochają wieś. A ja nie i tyle. Ja wolę miasto I NAJGORSZY KRYMINAŁ W MIEŚCIE i tyle. Bo na wsi jest JESZCZE GORZEj tylko po cichu i tyle :( A za granicą to jest taki kryminał, że to sie OPISAĆ NIE DA. I tyle mam do napisania. Bo czemu ja TAKA jestem? Temu!!! Brak słow jaki kryminał w tej Holandii i koniec :(

Gość dzisponiedzialek
Powiem wam do tego ogrodnictwa miałam nie jechać. Do tej Iwonki też mnie nie musieli dawać, ale kto mi wymyślił to ogrodnictwo ten był chory umysłowo i niech skończy W SZPITALU PSYCHIATRYCZNYM za wszystko co było przed i po tym ogrodnictwie. A na pewno za wszystko powienien IŚĆ SIEDZIEĆ i tyle. I wiecie - dobrze niech ci bracia są sobie, ale NA ODLEGŁOŚĆ. I to zawsze. Zawsze się będę nimi przejmować ale NA ODLEGŁOŚĆ. Bo wiecie - też świnią nie jestem, ale W PRACY PRZEZ NICH MAM SAME KŁOPOTY OD ROKu. Siostry nie mam - niech idzie siedzieć. A zresztą nie obchodzi mnie ona - nie musi - mam ją ograną w pomidorach, wyleciałam. Nie muszę się nią przejmować. Ojciec to sami rozumiecie - dał plemnika, porwał mnie - już tego starczy. I co dalej? i tyle. Bo co jeszcze. Chyba 35 lat pracy dzieki dziecku mu starczy. Powinno być PO STUDIACh, a jest dzięki dziecku. NO TO CHYBA JUŻ TO KAŻDEMU STARCZY bo mnie na pewno. A za studia miał oddawać i nie musiałabym stać o studia w Polsce. PO CO MI BYŁY JAKIEŚ STUDIA? To dobre dla prymusów. Przyszły na nie jakieś biedne kurwy, rozkradły mnie - na ślub se zarobiły, papiery miały. Dajcie mi spokój wszyscy. jeszcze do liceum poszłam przez chorą umysłowo matkę, ktora nie umiała komuny skreślić. Rodzinę skreśliła a komuny nie. TO PO CO JEJ JA. Bo wszyscy na to że ją mam gdzieś. Ona i tak woli komune ode mnie. Jeszcze babcię przez nią musiałam ratować. Bo 5 dzieci urodziła wiecie. A ja? Ile ja mam dzieci? Dajcie se siana jak mnie wszyscy urządziliście :(