Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina23232323232

zeszmaciłam się wg was?

Polecane posty

Gość Karina23232323232

mam 23 lata moje zycie seksualne w skrócie: całowałam się z nie wiem iloma ,ale może było ich ze 40? macanki itd z seksem lub bez z paromastoma może z,a może więcej nie pamiętam seks klasyczny z 12 MIałam 2 sponsorów czy tam jak zwał tak zwał ,który mi płacili ,a paru takich co spałam z nimi w hotelach ,kupowali mi prezenty , obiadki w restauracjach itd więc nie wiem jak to mam traktować a najśmieszniejsze jest to ,że pochodzę z tzw,, dobrego domu" uchodzę za spokojną i nikt by nie pomyslał np ze znajomych moich rodziców choć z kolegami mojego ojca niewinne flirty się zdarzały ( może to wam się wyadaje dziwne no ale mój ojciec ma takich kolegow) jestem dla was śmieciem prawda?

Gość Niseret
Tak jesteś.

Gość to wszystko kwestia czasu
tak, nawet po przeczytaniu 1/4 twojego postu mozna tak stwierdzic

Gość laskiesht
e tam jestes typowa 20 latka - pelno takich

Gość jednooki wąż
Jesteś kurwą, takie jak ty powinno się znakować tatuażem na czole :D

Gość
samam mam kolezanke ktora w wieku 21 ma a kocie ponad 40stu i sie wcale tym nie kryje jak dla mnie to zwykle sprzedawanie sie za akceptacje... chociaz szczerze? lepiej miec sponsora niz byc cichodajka ;)

Gość martyyyyyyysia
Powiem Ci tak... Facet jest gorszy niz baba ! Myslisz, że jeden drugiemu nie powie, że córka ( zbycha) jest łatwa ?? TO SIĘGRUBO MYLISZ :) PO drugie... Chcesz wyjść kiedyś za mąż ? Powiesz o tym mężowi w noc poślubną ? Obrzydliwe to jest jak trkatujesz swoje ciało ! przez takie jak Ty WSTYD MI, ŻE JESTEM KOBIETĄ !

Gość każda osoba po wyszaleniu
się w młodości może stać się kochającym wiernym partnerem w przyszłości, nie oceniaj się bo po co

ja mam 24 lata ,całowałam się może z kilkoma ..(z którymi chodziłam) a uprawiałam sex z jednym ,jedynym moim mężem:) i czuję się z siebie dumna:P

Gość Złota_Lilia90
Oczywiście, że jesteś szmatą, a najgorsze jest to, że pewnie to cię kręci i wręcz cieszysz się jak ktoś cię nazwie kurwą. Żałosne!

Gość Niseret
jednooki wąż, masz rację. Kiedyś laski jak się szmaciły nosiły na ubrankach szkarłatną literę. Myślę, że na dzisiejsze czasy tatuaż na czole byłby w sam raz. Nie należę do pruderyjnych osób, ale takie małe kur%#ki po prostu mnie obrzydzają.

tak, jesteś śmieciem ,rucha cie każdy któremu sie zechce, wystawisz zad jak krowa , nawet koledzy ojca obrzydlistwo

Z jednej strony to przykre i nie wiem czy jest cos jeszcze warto mówic. Zapomniałas o tym, ze swiat jest strasznie mały i kiedys mozesz wpasc.

Gość czeka cie cierpienie
za te grzechy zal mi ciebie Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Anna: Mój Nauczycielu, powrócę do czasu, w którym żyję. Dlaczego w obecnym rządzie ludzie o poglądach prawicowych właściwie niewiele czynią dla dobra Polski? Za ich zgodą następuje „trzeci rozbiór Polski"! Grozi nam wynarodowienie i inne tragedie narodu polskiego... Jezus: Bo wyrzucili z serc swoich Boga, Moje dziecko. Na zewnątrz chcą uchodzić za wierzących, ale otrzymawszy władzę nie kierują się Boskimi przykazaniami, lecz prowadzą układy dla zdobycia sławy i własnych profitów. Przeto odwracam od nich swoje oczy. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe.

Gość
dzeny mam to samo i czuje sie jak relikt ;) ale w suie to budujace