Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulahula

Ludzie w zwiazkach - najbardziej pierdolowata pierdola o jaka sie poklociliscie?

Polecane posty

Gość hulahula

Ja ostatnio poklocilam sie o obieranie ogorka, no i teraz nie odzywamy sie do siebie 5 dni...

dawno temu... rozgotowane kluski :( boczyliśmy się do wieczora :D

Gość enenkav
my pokłóciliśmy sie o jajka,gdziue kupowac,wyszła z tego nieziemska awantura, to chyba najwieksza pierdoła o jaka się pokłócilismy, teraz mam spokoj bo i debila obok nie ma,od dwóch lat nowy facet i zero kłótni :)

Gość hulahula
myslicie, ze takie klotnie o pierdoly swiadcza o niedopasowaniu, o tym ze to jeszcze nie ten/ta ?

"myslicie, ze takie klotnie o pie**oly swiadcza o niedopasowaniu, o tym ze to jeszcze nie ten/ta ?" a nie myślisz , że w każdym związku trzeba się dotrzeć i nauczyć żyć ze sobą? Każdy z nas jest inny i zawsze będą jakieś nieporozumienia mniejsze bądź większe. Jeżeli wierzysz w związek bez żadnej kłótni to powodzenia i krzyż na drogę.

Inna sprawa, że kiedy ktoś jest zły na caly świat to pierwsza irytująca rzecz jest przyczyną kłótni. Więc można się czasem posprzeczać o pierdoły.

Gość hulahula
Ja nie mysle, ze mozna byc w zwiazku i w ogole sie nie klocic, ale jak sie ludzie sprzeczaja o takie pierdoly, to to chyba jest przegiecie, mozna sie wykonczyc...

Nigdy nie pokłóciłaś się z koleżanką, matką, sąsiadką? O pierdoły można się kłócić, byle w poważniejszych sprawach się dogadywać.

chyba nie byłaś jeszcze w długim związku mieszkając pod jednym dachem... A mieszkając z rodzicami nie kłóciliście się czasem o pierdoły a mimo tego kochaliście się? Tak już jest, kłótnie o pierdoły nie zdarzają się często ale są.

Gość fdbgfd
mój mąż zrobił mi awanturę wczoraj o to, że nie wylewam zbyt często wody z ociekacza i zaczął się robić na nim grzyb , ale podejrzewam, że wkurzył się aż tak bo przy wylewaniu wody zalał cały zlew i kuchenkę. Jeszcze ośmielił się podważyć efekty mojego sprzatania, bo przecież tak sprzątasz... :/ - tym mnie wku... i przegiął, teraz nie odzywam się do niego póki nie przeprosi. PS. wyjmowanie ociekacza z szafki w ciasnej kuchni nie jest proste, przynajmniej u mnie...

Zrobił mi awanturę o to, że kupiłam kreta do udrożniania rur ;] Ale że ma najcudowniejszą dziewczynę na świecie - czyli mnie - która wiedziała, że chodziło nie o samego kreta, a o "Większą sprawę", która go gnębiła, to cierpliwie wysłuchałam i poczekałam aż mu przejdzie ;)

Gość hulahula
u podlozy klotni o pierdoly chyba zawsze leza jakies "wieksze sprawy" :)

Tak, u podłoża mojej złości na brak mleka i warknięcia na mamę, że mi nie powiedziała leżała skryta chęć mordu, a nie fakt, że się nie wyspałam i nie miałam czego zjeść na śniadanie :D Oj dziecko, dziecko...

Gość hulahula
Fawila, jak sie wyprowadzisz z domu, bedziesz mieszkala z chlopakiem lub mezem - wtedy pogadamy, poki co widze, ze sie nie orientujesz w temacie :) Ale jak mialam 15 lat tez sie klocilam z mama o pierdoly - nie martw sie mloda, wyrosniesz z tego :)

Zauważyłaś czas przeszły w zdaniu? Chodziło mi o podkreślenie tego faktu, ze ludzie często warczą na siebie o pierdoły i nic z tego nie wychodzi. Zdarzało mi się partnera opieprzać w środku nocy, bo biedny nieświadomie zabrał mi przez sen kołdrę. Pierdoła bo pierdoła, ale rozdrażniona i zmarznięta w srodku nocy miałam to gdzieś.

Gość akmychy
o zgubiony paragon... chodzilo o kase za zwrot 4 butelek....

to my chyba byliśmy najlepsi :) kupiliśmy córce pierwszą piaskownicę, bawiliśmy się z nią i pokazywałam jak zrobić zamek z piasku a mój mąż go popsuł... Matko ale się obraziłam wtedy na niego :D

Dobre :D Nawet ja i mój foch o kanapkę przy tym wymiękamy :P Prawda jest taka, że będąc z kimś pod jednym dachem x-ilość lat nie sposób czasem się nie obrazić, nie "strzelić focha" czy nie warknąć z byle powodu.

Gość daisy_daisy
o suszarke do włosów.. serio i co gorsza to był początek końca :/

Gość mnmlnmknlmn
Tak, u podłoża mojej złości na brak mleka i warknięcia na mamę, że mi nie powiedziała leżała skryta chęć mordu, a nie fakt, że się nie wyspałam i nie miałam czego zjeść na śniadanie Oj dziecko, dziecko... ??????? jesli ktos tu jest dzieckiem to ty...jezeli na prawde sadzisz ze u podloza pierdol nie leza zazwyczaj wieksze sprawy to pogadamy za 10 lat jakpodrosniesz i poznasz zycie....

To był przykład z odległej już przeszłości, a odnosił się do tego co wcześniej pisałyśmy, że drobne kłótnie zdarzają się nie tylko między partnerami, ale też rodziną czy nawet znajomymi.

Gość mnmlnmknlmn
moj byly z ktorym rozstalam sie 10 lat temu (obecnie przyjaciel)przyupomnial mi ostatnio jak poklocilismy sie o to kto ma wieksza porcje jajecznicy na talerzu. i to tez byl poczatek konca. jajecznicy oczysiwcie nie zjedlismy bo wyladowala na scianie kuchni i na podlodze, a w ruch poszly talerze konczac na zawsze swoj zywot

Tak na marginesie, zanim wyciągniecie coś z kontekstu przeczytajcie cały temat, tak ze trzy razy najlepiej.

Wiesz co...a nie pomyślałaś, że są też różne rodzaje kłótni? Co innego jest raz na ruski rok się obraził o pierdołę przez to, że ogólnie ma się zły humor, spóźniło się do pracy, a pies uciekł i nie odzywać godzinę, a co innego rzucać talerzami. Jeżeli ludzie non stop warczą na siebie o wszystko to oczywiście, coś jest w samym związku nie tak.

Gość mnmlnmknlmn
a odnosił się do tego co wcześniej pisałyśmy, że drobne kłótnie zdarzają się nie tylko między partnerami, ale też rodziną czy nawet znajomymi. ja skuplamsie na tym co myslisz o drobnych klotniach i ich podlozu i skomentowalam to co uwazalam za niedojrzale z twojje strony

Wiesz, nazwa "drobne kłótnie" znaczy mniej więcej tyle, że są drobne i mało istotne. Sytuacje kiedy o pierdołę ktoś zaczyna zachowywać się jak furiat nie można nazwać "drobną kłótnią".

Gość kkkkkkkkkkkkkk
o to , w jaki sposob przyrzadzic pieczarki. :/ a dokladnie - czy obierac je, czy tez nie. klotnia masakra, pare dni mialam z nim spokoj, zero odzewu z dwoch stron :D