Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seemii2

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość seemii2

Witajcie Drogie. Mam pewien kłopot, dylemat czy możliwe było zajście w ciąże w taki sposób. Z moim męzczyzną nie doszło do stosunku , tylko pieszczenie , petting.. na dodatek obydwoje byliśmy w bieliźnie . Nie miał wytrysku. Ani , kiedy dotykał mnie po wsadzał ręki do swoich .. no majtek :). Jedynie to położył się na mnie . W bieliźnie! Czy w ten sposób moge zajsc w ciąże? czy raczej to nie możliwe .. Mi się zdaje że nie , no ale piersi mnie bolą i brzuch .. może przed okresem .. Tylko troche za wcześnie na okres.

Gość dhd
Tak, bedziesz miala teraz blizniaki

Gość seemii2
@dhd . Fajnie wiedziec , ale pytam sie na serio.

Gość dhd
Zadajesz chore pytania...i dziwic sie ze potem dzieci rodza dzieci

Z Twojego opisu wynika ewidentnie, że doszło do kontaktu seksualnego. aby zajść w ciążę nie trzeba doprowadzić do wytrysku, wystarczy położyć się obok w bieliźnie. Poczekaj jeszcze 2 dni, zrób test ciążowy, tylko poproś kogoś starszego o kupienie go bo gimnazjalistkom niechętnie sprzedają.. Nie zapomnij o spowiedzi przed bierzmowaniem i następnym razem kładąc się obok siebie w bieliźnie nie zapomnijcie o prezerwatywach!

Gość bialamagnolia
zrób test ciazowy, bardzo mozliwe ze w tym okresie jestes wiatopylna, a ze w sytuacji byliscie w samej bieliznie jest równiez szansa ze jestes nagonasienna. Zrób test i napisz co wykazal.

Gość bialamagnolia
zawsze mozecie wysmarowac sie naftą, albo olejem napedowym ( PÓŁSYNTETYKIEM!!!!!) maja swietne działanie plemnikobojcze. A test, koniecznie z rossmana, jest najwiarygodniejszy.