Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkafds

Mój pierścionek zaręczynowy jest brzydki

Polecane posty

Gość mikkafds

Nie ważne jest dlla mnie za ile go kupił, ani nic z tych rzeczy, nie jestem materialistką ale... ten pierścionek nie jest moim zdaniem ani trochę ładny. Fajne są miny ludzi którzy dowiadują się że się zaręczyliśmy i jest: "pokaż pierścionek"...

Gość mikkafds
Mam ochotę zostawić mojego narzeczonego, wiązać się na całe życie z takim bezguściem? Co o tym myślicie?

Gość BeyonceKnowlessssssssssss
mysle ze bedzie lepiej dla Twojego narzeczonego jak go porzucisz, z pewnoscia znajdzie kogos kto na niego bardziej zasługuje

Gość bialamagnolia
ja rrówniez proponuje Ci zostawic zostawic tego biednego faceta, wyprowadzic sie do lasu i nie zawracac dupy ludziom. Ciekawe na co zasługujesz we wlasnym mniemaniu skoro pierscionek, ktory wybrał dla Ciebie facet, jest Twoim zdaniem beznadziejny.. fajne sa miny ludzi, ktorzy dowiaduja sie, ze sie zareczyliscie, bo myślą sobie : o matko! zareczyli sie! co za porazka!

Gość mikkafds
Nie napisałam nigdzie, że pierścionek jest beznadziejny, i nie uważam że zasługuję na niewiadomo co! Po prostu pierścionek, który mam nosić na palcu całe życie jest brzydki. Ciekawe czy Wam by się to podobało :) Przecież nie ściągnę go, i nie powiem o tym narzeczonemu, pewnie byłoby mu strasznie smutno. aha, 12:16 - PODSZYW

Gość MAm tak samo jak ty..
aaa ja dostałam piersionek jakis ruski taki starodawny bo dziadek dał mezowi bo taka tradyja u nich i co mam sioe powiescic ?

Gość jjojojo
a mozesz dac linka do pierscionka? pierscionki zareczynowe maja to do siebie, ze sa dosyc delikatne, wiec trudno znalezc taki naprawde brzydki...

Gość mikkafds
musiałabym poszukać... zaraz obczaję.

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Aż sama jestem ciekawa tego zdjęcia...