Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani.z.warkoczem

Test ciążowy- cienki pasek? ?????? Ciążą bez stosunku? o.o

Polecane posty

Mam chłopaka. Uprawialiśmy petting. Nie doszło do wytrysku. Jego penis (suchy) otarł się o moje narządy płciowe. Wiem, że to na "chłopski" rozum niemożliwe, że jestem w ciąży, ale okres spoźnia mi się parę dni. Od tego czasu żyję w ciągłym stresie. Wiem, że mogło się przesunąć, bo też parę dni wcześniej byłam w długiej podróży na wakacjach... Chcę zrobić test ciążowy, ale nie wiem jaki wybrać. Czytałam na forach, że te testy czasem pokazują jedną kreskę bardzo wyraźną, a drugą ledwie widoczną. Co mam zrobić? Nie mam jak zrobić testu z krwi. Najgorsze jest to, że mam 16 lat. Mój chłopak 18. Bardzo uważaliśmy, mało tego- w ogóle nie uprawialiśmy seksu! Dalej jestem dziewicą i normalnie nie mogę uwierzyć w takiego pecha. Co byście zrobiły na moim miejscu?? On jest gotowy zostać ze mną w razie czego. Wiem, że mnie nie zostawi, bo wie o moich podejrzeniach. Co mam zrobić? Proszę was o kulturalne odpowiedzi. Wiem, że ludzie często oceniają pochopnie dziewczyny w moim wieku, które podejrzewają ciążę, ale tak naprawdę sami guzik wiedzą- bo pewnie nie byli w takiej sytuacji. Jak to jest z tym cienkim paseczkiem na teście ciążowym? Instrukcja do testu w internecie nie uwzględniała w ogóle czegoś takiego?

Gość rtdd
Napewno nie jetses w ciazy, mi tez sie okres spoznial kilka dni, taka juz nasza natura jest

Wiem... Ale i tak się boję ;/// Oboje mamy taką nauczkę, że aż do ślubu będziemy z dala od siebie . Mimo wszystko jestem strasznie zestresowana...