Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska898898955kujawska

kochanek

Polecane posty

Sluchajcie, mama taki proble, doradzcie co robic....Licze na obiektyna opinie... Moja matka mieszka za granica z 3 mezem. Ma 58 lat, ja mam 34. Niedawno odkrylam, ze ma kochanka....Pisze do niego listy milosne i ma erotyczna bielizne. Zgroza, wiem, ale co poradzic, bije babie w dekiel. Nie wiem co robic, czy poruszac z nia ten temat, czy nie... Szczerze powiedziawszy, nie zdziwiwlam sie zbyt mocno, zawsze lubiala meskie towarzystwo. Ten jej obecny maz, nie jest oczywiscie moim ojcem i szczerze mowiac jakas ogromna sympatia go nie darze... Co zrobic???

Gość odczepić się od życia
matki

czyli nie gadac nic....Jezu, ale to jest nieuczciwe!!!!! ja jestem zupelnie inna. Poki co siedze cicho.

uczciwe czy nie, każdy ma prawo do swojego życia. Wybacz, ale nie znoszę jak dorosłe dzieci wiedzą lepiej co jest dobre dla ich rodziców, którzy wg dzieci są już starcami bez seksualnych i innych potrzeb

spokojnie:))) sprawe odkrylam miesiac temu, wiec siedze cicho i nic nie gadam, po prostu pytam na forum co radza zrobic. Owszem jestem doroslym DZIECKIEM SWOJEJ MATKI, wiec uwazam sie za czesc jej zycia, a co sie z tym wiaze, mam takze prawo glosu...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nic nie robić, to zycie Twojej matki nie Twoje wiec sie nie mieszaj

sie przeciez nie mieszam jak widzicie, PYTAM TYLKO.. Z drugiej strony, mozg mi sie lasuje, ze w tym wieku ma takie rzeczy w glowie...

masz prawo głosu? Nie żartuj! A czy matka miałabytakie samo prawo głosu co do twoich dorosłych życiowych wyborów?

hmmm, matka nie mieszala sie w moje zycie, bo ja dokonuje trafnych wyborow. Mam fantastycznego meza i dziecko, swiato poza nimi nie widze.... Moj maz odkryl ten romans przypadkowo i powiedzial mi dopiero po 2 tygodniach. Powiedzial, ze nie wie co robic, nie jest to zbyt uczciwe i zmienil stosunek do swojej tesciowej....Wcale sie mu ni dziwie.. Kurde, mam nadzieje, ze bede madrzejsza w powazniejszym wieku...serio...

Gość asdfgh34567890
WLASNIE Z TEGO POWODU ZERWALAM KONTAKTY Z DZIECMI-kazdy ma swoje prywatne zycie i nie zycze sobie zeby dzieci do niego z butami wchodzily:P

wiem to od miesiaca....I niestety odbilo sie to na mnie, bo schudlam 7 kg z tych nerwow....Matka Znowu cos wykombinuje glupiego, czuje to w kosciach...

asdfgh34567890 - kobieto jak to zerwalas kontakty z dziecmi??????? Ty jestes matka?????? Dziecko dla matki powinno byc zawsze najwazniejsze, zapamietaj to sobie..... Wspolczuje twoim dzieciom...

ty dokonujesz trafnych wyborów? Gratuluję samopoczucia:)A tak na poważnie, to ludzie w różnym wieku mają różne rzeczy w głowie tylko dzieciom się wydaje,że rodzice powinni położyć się do trumny i czekać na śmierć!Seks jest dla każdego, wyobraź sobie a po 50 smakuje jeszcze lepiej niż za młodu

Gość asdfgh34567890
NARAZIE ty glupio kombinujesz nie matka-a jezeli jest za granica moze chodzi tobie o pieniadze???????????smieszna jestes i zalosna

Ale to moja matka!!!! nie sasiadka, gwiazda filmowa, obca baba z artykulu w gazecie tylko MATKA. Matka powinna dawac dzieciom przyklad. Kurde, koszmar...

wiesz co? Jeśli to nie prowo to jesteś beznadziejna i życzę ci aby w przyszłości dzieci ci dyktowały co masz robić i co jest dla ciebie najlepsze

asdfgh34567890 - halo, halo nie zycze sobie tego typu durnych uwag! Nie wnosza nic do mojego postu, wiec laskawie nie wypowiadaj sie tutaj wiecej.... Nie zycze sobie tego typu tekstow. Sadzac po wypowiedzi jestes dojrzala baba i powinnas miec wiecej oleju we lbie!!! A jalk widac pustosan z ciebie cholerny....

Gość piotr0o0h
jak na razie, glos w tej sprawie zabraly, podstarzale baby przezywajace druga mlodosc.... Glupie baby wbijcie sobie jedno do lba nikt z checia nie dyma starej rury po 50!!!! Zaden normalny facet!!!!

Gość takie tam duperele
Widocznie Twoja mama lubi "przygody" i koniec, musisz ją zaakceptować taką jaką jest :) Pretensje może mieć do niej aktualny mąż, Ty raczej nie powinnaś się mieszać. W końcu matki się nie wybiera i kochać ją należy bez względu na liczbę kochanków :)

to nie jest prowokacja ja, jak wiekszosc mlodych osob, po prostu uwazam, ze wiek do czegos zobowiazuje..... Zreszta autor powyzszej wiadomosci ma zapewne racje, nie sadze, aby ktos chetnie seksil sie z kobieta w starczym wieku. Jesli juz to wiadomo, ze z ostatecznosci, albo jest nekrofilem....

to nie jest prowokacja ja, jak wiekszosc mlodych osob, po prostu uwazam, ze wiek do czegos zobowiazuje..... Zreszta autor powyzszej wiadomosci ma zapewne racje, nie sadze, aby ktos chetnie seksil sie z kobieta w starczym wieku. Jesli juz to wiadomo, ze z ostatecznosci, albo jest nekrofilem....

takie tam duperele - wiem, masz slusznosc. Ale uwierz, ze zalosne jest takie zachowanie kobiet w tym wieku...

Gość wladia777
Dlatego na stare lata mam zamiar miec mnostow kasy i dymac jedrne, mlode ciala...na mysl o starych babach robi mi sie nie dobrze:)

Gość asdfgh34567890
czego sobie zyczysz to mnie gowno obchodzi to jest forum nie prywatna poczta, wiec jebni sie w ten glupi sagan:D i pros boga o zdrowie bo o rozum za pozno A NA MIEJSCU TWOJEJ MATKI ZASADZILABYM CI KOPA W DUPE I BRATKI ZASADZILA

Gość asdfgh34567890
14:08 [zgłoś do usunięcia] wladia777 Dlatego na stare lata mam zamiar miec mnostow kasy i dymac jedrne, mlode ciala...na mysl o starych babach robi mi sie nie dobrze----PEDOFIL

kros sie pode mnie podszywa!!!! ludzie ja sie nie chce z nikim klocic, czy wy macie dobrze w glowach???? nic niekomu nie mowilam, po prostu zapytalam, czy poraszac z moja matka ten temat czy nie!!!!

Gość wladia777
asdfgh34567890 - stara krowo kijem bym cie nie tknął:))) jak wiekszosc....

Widac rzeczywiscie ze stara baba ma odchyly w wieku przekwitania ,ta ktora taki post przed chwila dala .Puknij sie kobieto w glowe co ty wypisujesz .