Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sennaaaa

Zdarzyło się Wam zasnąc podczas opieki na dzieckiem?

Polecane posty

Gość Sennaaaa

Chodzi mi o sytuacje kiedy jesteście same w domu z dzieckiem i dziecko nie śpi.

Raz mi sie udalo przyciac komara jak juz bili tacy bardziej ruchliwi, niestety A raz nakrylam spiaca nianie :o

Gość Sennaaaa
Z tą nianią to przegięcie! matko owszem może nie dospana po ciężkiej nocy z dzieckiem ale niania? Ja dziś zasypiam na stojąco, właśnie pije energy drink żeby nie zasnąć :o

Gość wredna małpa27
mi się zdarzyło ale jak córka miała tak ok 5 lat.usypiałam syna i sama z nim kimnęłam się troszkę :)

Gość okjojo
ja przysnelam na kilka minut jak moja 10miesieczna coreczka bawila sie na podlodze :( obudzilo mnie jej kwękanie i znalazlam ja od stołem :(

Gość Dla malych dzieci tylko
A ja pracuje na nocki i w domu 2 dzieci.. razy w tygodniu w dzien spie po 3-4 godziny..Masakra..:(

Gość Dla malych dzieci tylko
Mialo byc 2-3 razy w tyg -sorki!

Gość nyfuh657
mi sie raz zdarzyło jak córcia miała około 6 miesięcy,pamiętam ze wzięłam ja do łózka i bawił sie grzechotkami to było ok 8:00 rano,nagle zerwałam sie jak poparzona,patrze a ona nadal sie grzecznie bawi a na zegarku dochodzi 9:00 czyli ze kimnełam sie prawie godzine a ona jak ja posadziłam tak siedziała.Teraz mam dwójke dzieci 5i 3 lata i zdarzy mi sie przysnac ale w ich pokoju tak na pól godziny ale musza byc w pokoju ze mna zebym co jakis czas zerkneła na nich.