Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Śmieszy mnie podejście noł-lajfów do życia.

Polecane posty

Gość agd zmywarki
Carrie czułość jest mi znana. Tak polecam ją od rana:classic_cool: Chociaż Boska wieczorem gdy-daje bawić się otworem:classic_cool:

Seks analny, jak to u prawiczków bywa, nie zdązysz nawet wejść, a już Ci sperma wypływa. Więc tak czy siak nie tracie na honorze, popatrzeć na mą dupe każdy moze. :classic_cool:

Gość agd zmywarki
Nie do rymu tu i tam-no to remis-mówię wam. Chociaż Carrie przekłamuje. Bo się pauką delektuje:classic_cool:

Gość agd zmywarka
To nie prawda. Piszę wam. Z Tobą anal-filmik mam:classic_cool:

Gość agd zmywarki
Ach poddajesz się z miłości? Pragnę wniknąć w Twe krągłości👄

Gość agd zmywarki
Filmik wczoraj skasowałem. Wiemy Razem,że Cię Miałem🌻👄 Droga Carrie czekaj zatem do Niedzieli

Gość IMO13846
Ale Carrie, przecież palisz. Fajki małe, buzią smalisz. Czynność owa, Dała wprawy. Do mikrusa, cnej zabawy. Papierosa, ssiesz tak samo. Tylko szlug, nie robi plamy. I na jedno, baczyć musisz. Bo się dymem, nie zadusisz. Nie zaciągaj. tego Buca Bo nałapiesz, płynu w płuca. :classic_cool:

Gość agd zmywarki
Nie do płuc a do żołądka...przez ten drugi aż do serca się ów nektar Carrie wwiercał. I skłamała z mym rozmiarem bo nie z fajką a z cygarem całe noce się bawiła..aż swe usta podrażniła:classic_cool: Love Carrie Tu Twój Misio.... "serwis agd"(Pan Zdzisio❤️