Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok sozk s

facet i kobiet roznica w wadze jakies 30 kg. Czyt to jest normalne??

Polecane posty

Gość alicja12345678910
Mam znajomą, która ma taką samą sytuację jak Ty autorko tematu. Dziewczyna ma 155 cm wzrostu i ok. 100 kg, a chłopak 190 cm i ok. 60 kg. Ona jest ładną, wykształconą i świetną babką, jednocześnie strasznie łatwowierną i naiwną. On jest brzydki, 3 lata młodszy, wykształcenie podstawowe i super manipulant. Ona jako, że to jej pierwszy wymarzony partner jest dla niego naprawdę dobra. Siedzą w UK. Ona pracuje, on nie. Ona dosyć dobrze zarabia, a on praktycznie ma co chce. Od kilku lat obiecuje jej ślub, a ona rozpływa się w marzeniach. Akurat wśród naszych znajomych nikomu nigdy nie przeszkadzał ich wygląd jako pary. Niestety większość go nie trawi za to, że ją tak oskubuje i źle traktuje, wręcz poniża (oczywiście słownie). Też kilka razy chudła i miała efekt jojo, a ten palant ostatnio na weselu nie pozwalał jej nic jeść, oczywiście wszystko na pokaz i truł jak to ją będzie odchudzał...

Gość njknjkn
melka, co za inteligentna i gleboka wypowiedz, nie ma co:O

Gość szok sozk s
Nie chodzi o to, ze jestem maszkara. Bo jak wspomnialam wiele ludzi prawi mi kompemanty gdy np. dojrza mnie, a mnie nie znaja osobiscie na tapecie w jego telefonie. I mimo 9o kg nie mam tlustej twarzy, mam nawet talie. Oczywiscie gruba jestem nie talia osy, ale jest wciecie. I koszmar zaczyna sie na dole przy biodrach i udach. Dbam o siebie, ale nie moge utrzymac wagi. Schudlam 15 kg rok temu na dzien dzisiejszy wszystko wrocilo. Choruje mam tarczyce. Rodzina mojego faceta mnie akceptuje i lubi. Czekaja na nasz slub mimo, ze my o tym nawet nie mowimy. W rodzinie jestem lubiana mimo, ze tam tez same chudzinki. Chodzi mi raczej o obcych czy znajomych. W ich towarzystwie czuje sie jak totalny wieprz.

Gość njknjkn
alicja, tak zazwyczaj jest, ze otyle kobiety wiaza sie z beznadziejnymi typkami, ktorzy kompletnie nie szanuja ich jako kobiety, a te wszystko pokornie znosza, bo wola byc z kims takim niz byc samemu. Mozna sie oklamywac, ze wyglad sie nie liczy, ze otylosc nie ma znaczenia, liczy sie wnetrze, ale to stek bzdur, w ktore wierza grubaski zamiast zabrac sie porzadnie za siebie.

njknjkn moze przeczytaj i ocen swoja wypowiedz , bo wg ciebie osoba z nadwaga to ktos gorszy a nie wyglad mowi o wartosci czlowieka wiec sie nie krzyw tylko nad soba zastanow albo lepiej nie bo ktos takiego pokroju to nawet nie powinien sie wypowiadac poza tym nie wiesz co cie w zyciu czeka moze tez bedziesz gruba moze bedziesz miala wypadek i zmasakrowana twarz nie wiesz tego wiec nie pisz takich rzeczy bo los lubi byc okrutny

Gość njknjkn
skoro rodzina cie akceptuje, to nie wiem czym sie przejmujesz. Znajomych mozna zawsze wymienic.

Gość ja tak mam, ale u mnie jest
kutwa, dlaczego tacy ludzie jak autorka istnieją? chooj cię obchodzi jej duza doopa, jego mała dupa- bo wizualnie innym ludziom to przeszkadza. Rodzą się takie głoopie tzipy jak ty i mieszaja innym w zyciu.

njknjkn masz wrazliwosc gumowego kalosza ide nie moge czytac durnych wypowiedzi pustych lal

Gość dasasassdsdsdsd
dziewczyno faceci to wzrokowcy i nie udawaj ze o tym nie wiesz. nie zwalaj na chorą tarczycę. po prostu mniej jedz a schudniesz :O chyba ze nie zalezy ci na waszym zwiazku, jak ty sie w ogole nie wstydzisz byc taka zaniedbana, nie boisz sie, ze on cie zostawi dla atrakcyjnej dziewczyny?

Gość njknjkn
bo wg ciebie osoba z nadwaga to ktos gorszy a nie wyglad mowi o wartosci czlowieka Bo tak wlasnie jest w dzisiejszych czasach i nie ma co sie oszukiwac! Osoby otyle sa negatywnie odbierane nawet przez dzieci, ktore majac przypisac zly charakter do dwoch postaci, jednej szczuplej, drugiej drugiej, wybiora druga. Otylosc w dzisiejszych czasach to synonim slabosci, niezdolnosci do radzenia sobie z problemami (jak ktos ma poradzic sobie z zadaniami w pracy jak nie potrafi opanowac wlasnego apetytu?). Grubi rzadziej awansuja (zdecydowana wiekszosc managerow wyzszego stopnia to ludzie szczupli), sa postrzegani jako leniwi i nieatrakcyjni. To nie moje poglady, ale rzeczywistosc i teraz cie zdziwie - ja sama bylam kiedys gruba i wiem doskonale jak zmienil sie stosunek do mojej osoby po schudnieciu. Mozesz wierzyc w glupie frazesy, ze liczy sie wnetrze, albo zaczac realnie patrzec na swiat i zaczac sie zmieniac.

Gość alicja12345678910
Dużo też zależy od Ciebie i od Twojego faceta. Myslę, że powinien wiedzieć, że źle się czujesz w towarzystwie jego znajomych... Może sam tego nie widzieć! Np. może uważać pewne zachowania za specyficzne poczucie humoru - różnie bywa. Powiedz mu. A Ty nie przebywaj w towarzystwie, w którym czujesz się jak "wieprz". Może spróbuj coś ze sobą zrobić, żeby mieć wyższe poczucie własnej wartości...

Gość njknjkn
tak melka33, lepiej zyc w matrixie i wierzyc w bzdury, ze wyglad nie ma znaczenia i kazdy patrzy na wnetrze. Dlatego wlasnie wszystkie grubaski sa w zwiazkach, a piekne, atrakcyjne kobiety chodza samotne po tym swiecie. Ok, nawet rozumiem, tak jest po prostu latwiej🖐️

njknjkn - Twój przedostatni post jest bardzo dobry, zgadzam się w 100%. Jednak, to co mówisz tyczy się również zbyt chudych. Ja mam wąskie bary, małe mięśnie i mimo całkiem ładnej twarzy nie mam powodzenia u ładnych kobiet...

Gość dfdsddfdfdfdfdf
faceci z waskimi barami są aseksualni...

Gość nie wypada a wrecz jest
no więc, skoro chcesz mojego zdania, oto one: on jest z Tobą, bo nic lepszego nie bylo na horyzoncie, w miare zle mu nie było, to jakos sie to ciągneło. ale ile mozna byc z wielorybem? W koncu Cie zostawi, bo to po prostu obrzydliwe byc taka laska. Rozumiem, jakbys wazyla 75kg. Ale 90 to juz nie nadwaga, to otylosc i galareta

Gość nie wypada a wrecz jest
tez uważam, że wspomniany post nnjkn czy jak mu tam jest bardzo mądry (o otylych)

Gość bluszcz i koniczyna
Eeee tam. Co to jest trzydzieści kilo? Ja mam niecałe pięć dyszek a mój mąż niemal 150 kilo. To jest różnica 🖐️

Nudny byłby swiat gdyy kazdy był idealny, i wcale nie uwazam ze kobieta musi wazyc 50 czy 70 kg tak mowia tylko kompletne cham.y mowie o mezczyznach, wydaje im sie ze jak mają malego miedzy nogami to są bogami a niech sie przyjrzy krytycznym okiem sam na siebie i zobaczy czy te idealne 180cm wzr i 80 kg to taki ideał ? ja tam wole misków i to sie nie zmieni. Jedniw olą chude drudzy wolą okragłe kobietki i tak ma byc !

Gość hahahhahhahahahahtroltrol
grubaski sa w zwiazkach, a piekne, atrakcyjne kobiety chodza samotne po tym swiecie hahahah i co masz na mysli siebie zapewne , ze jestem piekna i atrakcyjna , :D dobry joke , widac ze masz problemy ze soba i na jakims durnym forum probujesz sie wyzywac na wszystkich ludziach ,pokaz ryj to ocenimy ;p widocznie grubaski maja lepsze branie niz takie pustaki jak ty trolu ;d . a Ty tam autorko sie nie przejmuj skoro kocha cie taka to sie nie przejmuj , a jak nie lubisz jego znajomych to nie siedz znimi i juz ;d .

Gość hahahhahhahahahahtroltrol
nie wypada a wrecz jest , patologia xD gdyby kazdy byl taki sam to by nudno bylo , i nie kazdy bedzie wygladac jak z bajki bo takim patalachom sie tak podoba czy marzy ;d , moja przyjaciolka jest puszysta osoba a ma wieksze branie odemnie a waze 59 kg

Gość hahahaaass
haha

Gość Cezaruś
Widocznie on takie lubi a ty zazdrościsz.

Gość ja pierdziu to mini
hahahahahahtroltrol przeczytaj jeszcze raz post ktory cytujesz to moze zrozumiesz tepa dzido

Gość hahahahahahatroltrol
rozumiem tepa strzalo , wez ogarnij piarde i zamknij sie jak masz pierdziec takie prostactwa na forach trolu