Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna w potrzebie

Potrzebna pomoc! Do piatku o rozmiar mniej. Da sie??

Polecane posty

Gość Joanna w potrzebie

Tak jak w temacie. Rzecz w tym, ze piatek to moj wielki dzien. Nie pytajcie. Dzis mamy poniedzialek a ja sie nie mieszcze w sukienke. Stres, nerwy, obzeralam sie kompulsywnie. No i doszlo do tego, ze teraz jestem strasznie spanikowana. W sukienke sie mieszcze, ale wygladam strasznie, bardzo mnie cisnie i wszystko mi wystaje, faldy tluszczu i tak dalej. Chodze na silownie, plywam, biegam. Dzis spalilam na treningu kardio 800 kalorii. Zreszta to nie wazne. Nadal zre jak krowa bo juz chyba i tak nic mi nie zostalo. :( Mam cholerna doline. Chce umrzec! Sama sie doprowadzilam do takiego stanu, a wiedzialam przeciez, ze piatek to moj wielki dzien. Powiedzcie mi co robic!!! BLAGAM!!!

a-cwiczysz nadal z pasem neoprenowym = duzo wody wpocisz faldki sie zmniejsza b- w czwartek i piatek do sauny c- duzo zielonej herbaty ;nie pij gazowanego,nie jedz fasoli,sliwek ,kalafiona wez tabletki 2x 2 espunisan na brzuch to powinno pomoc . innych efektow raczej na calosci ciala sie uzyska w 5 dni powodzenia i glowa do gory.Przede wszystkim jak sukienka jest dobra to nie badz az tak krytyczna-zamow kurierem wysylke bielizny modelujacej takiej lepszej jakosci =na allegro mnostwo tego jest i sprawa bedzie uratowana!!!!! biust do przodu, ladny makijaz , usmiech na twarzy i piatek nie bedzie taki straszny!

Może burzę Twoje plany, ale do piątku to na pewno tyle nie schudniesz. Trzeba poszerzyć sukienkę, albo ubrać się w inną. Chudnięcie to długi proces. Weź pod uwagę zasady racjonalnego odżywiania, zmień nawyki żywieniowe raz na zawsze i ruszaj się dużo. Gwarantuję Ci, że jak to zrobisz to nigdy w życiu nie doświadczysz takiej sytuacji jak teraz. Warto mieć cierpliwość i zrobić wszystko małymi krokami raz a skutecznie.

Gość Joanna w potrzebie
Dziewczyny, ja to wiem, ze nie schudne gwaltownie do piatku. W sumie slodycze i fast foody mnie zgubily. No i zarcie nawet wtedy gdy nie jestem glodna. A co myslicie o 3-dniowej glodowce na samej wodzie i herbacie zielonej? Dodam jeszcze, ze stosuje antykoncepcje hormonalna. A ta sauna pomaga? Bo dzisiaj bylam 10 minut w saunie. Ile minut najlepiej tam spedzic?

Nie rób głodówki. Jak zrobisz głodówkę, to w piątek będziesz totalnie osłabiona i nie dasz rady wstać z łóżka. Poza tym głodówki trzeba robić pod okiem lekarza. Nie ma sensu się zamęczać. Efektów trzydniowej głodówki widać nie będzie. A chyba nic nie jest aż tak ważne, żeby ryzykować zdrowie. Bo to będzie swojego rodzaju szok dla organizmu. Piękny makijaż i fryzura potrafią zdziałać cuda. Reszta nie będzie rzucać się w oczy. A jestem pewna, że nie jest aż tak źle jak piszesz. Może inni nie zobaczą tego, w czym Ty widzisz problem? Będzie dobrze. :)

Gość Joanna w potrzebie
Zaraz wstawie zdjecie.

glodowka nie.... bedziesz miała szara cere ;/ i efekt będzie przeciwny- a w przypadku,gdy miewasz kompulsy to nie daj jak bys sie najadla w czwartek po takim glodowaniu a to wysoce prawdopodobne. Zielona herbata i sauna napewno z obwodow cos wody wycisniei ogranicz wegle- tj zero fast foodow , chleba, bulek ...duzo pomidorow-teraz jest idealna pora na nie,serki,wedine tez ogranicz ma sporo soli, doprawiaj potrawy tylko ziolami-zero wegety i innych mieszanek przyprawowych

Widziałaś kiedyś koszmarną figurę? :D Na pewno nie wygląda tak jak Twoja. Słuchaj, nie jest źle. Jeśli mówisz, że sukienka zbyt ciasna, to zamień ją na coś innego. Coś w ciemnym kolorze, może sukienka odcinana pod biustem. Chyba najlepsza będzie taka do kolan, ale nie jestem pewna, bo zdjęcie masz tylko do pewnego moment figury. Dekolt odsłaniający obojczyki. Spoooko, będzie dobrze :) Nie musisz specjalnie na ten piątek chudnąć.

Gość Joanna w potrzebie
Mam koszmarne cycki, brak wciecia w talii, duzy brzuch, grube uda i nogi i grube ramiona. Chce pieknie wygladac w ten piatek i troszke chociaz schudnac. Moze da sie tak na chama? To dla mnie bardzo wazne, prosze, poradzcie jak schudnac choc o rozmiar. :(

dokladnie tak jak pisze Ayuna -wybierz odpowiednia sukienke.odslon atuty -obojczyki,zamaskuj malo jedrny biust a po piatku koniecznie pocwicz miesnie by ujedrnic biust. rece i nogi sa ok....odpowiednio dobierz sukienkę i nie musisz się martwić -piatek bedzie OK!!!!!!!!!!!!!!!

Nie da się. Niestety. Jeśli zauważysz różnicę na wadze, to będzie tylko woda. W obwodach się nie zmienisz. Kilogram tłuszczu to 7000 kcal. Nawet jakbyś tydzień nie jadła to tego nie spalisz najprawdopodobniej. Nie psuj sobie zdrowia. Raczej spróbuj się na ten piątek nastawić psychicznie. Nie jesteś gruba. Jedyne co możesz zrobić to nadrabiać fryzurą, makijażem, ubiorem i uśmiechem.

Gość A czy przy takiej
Da sie .Jesli mozesz sobie na to pozwolic , chodz szybkim marszem 1godzine 2x dziennie , ale sie nie glodz ! Odstaw chleb i makaron ,wszelkie produkty maczne , tylko mieso i warzywa ,zero owocow . Rozmiar zleci .

Gość A czy przy takiej
Spojrzalam na zdjecie teraz .Tragedi nie ma ,spij spokojnie i sie nie glodz , braki nadrob fryzura i makijazem plus dobre perfumy .

Gość Joanna w potrzebie
O kurde!! Chyba widze swiatelko w tunelu!! Da sie?? Naprawde?? Moge rano cwiczyc godzine na orbitreku, potem wieczorem biegac godzine, pol godziny plywania, 15 minut w saunie. Czy to pomoze?????? W te 3 dni moge tak robic. Bedzie jakas roznica?

Gość truskawkowa ona
matko,co za cycki wstretne:O

Gość A czy przy takiej
Moze stracisz 2-2,5 kg , czy bedzie roznica zalezy w jakich partaich najszybciej chudniesz .Napewno wyrzezbisz sylwetke i brzuch (talie ) i sukienka bedzie ladnie lezala , wiec nie patrz na ilosc utraconych kilogramow .