Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA_JEDNA :)

30latka samotna!

Polecane posty

no jak pociesza Cie puszczanie kawalka facet to swinia to sie nie dziw ze jestes samotna :)

Gość prawie 3dziestka :)
Taka u mnei ok:) weekend miałam spokojny w domku:) nie nudziłam się a tej piosenki nei lubie jest dużo fajnych kawałków no i wyłącz Capsa kochana:) trza sie brać do roboty;)

Gość Taka_Jedna:)
witaj Prawie 3dziestka ja wróci lam po urlopie do pracy, nic mi sie nie chiało robic, odebrałam pare tel i jakos dzionek szybko minoł. Wróciłam z zakupów i już 20.00 chyba dzisiaj pójdę wcześniej spac. Pozdrawiam

Taka a ten kolega z nl się odzywa?:)

Gość fsdfsdfsdf
znajdź sobie kochanka, ja mam 29 lat i się poddałam... znalazłam sobie kochanka i jest zajebiście

Gość albertsquare27
witam!co tam u Was dziewczyny, cos malo ostatnio piszecie!szkoda :( fsdfsdfsdf...skoro ,Ci tak dobrze to powodzenia...

Gość ragnaldspodnieba
samotne, opiszcie w 3. zdaniach to zdjecie, bez zlosliwosci, obiektywnie, prosze..

Prawie 3dziestka caly czas pisze,ale mnie wkurza.Założyłam profil na randkach ilu jest chętnych hehe.Moż się kiedyś skuszę. Aco u ciebie?

tAKA randki o2??? u mnie bez zmian yłam sie dziś poruszać w piątek mam szkolenie może też jakieś spotkanko będzie

Gość heheheheeheheehhihihihiiih
http://i55.tinypic.com/svqk44.jpg -co to ma byc:D:D:D Jestes na cos chory???:D Nie dosyc ze to jakis kikut malenki to jeszcze zylasty....masz problem z zylakami????????????:O

Kurcze dopadło mni przeziembienie, źle się czuje, na nic nie mam ochoty, dobrze że jutro już zaczyna sie weekend:) Mam dosyc chorowac, załzawione oczy, ból gardła aaaaaaaa ratunku

Gość donice z marakeszu
Wielka wyprzedaż w dziale donic ceramicznych !! Zapraszam do skorzystania z promocji !!! Dodatkowo dla zarejestrowanych klientów do każdej zakupionej donicy dokładamy gratis !!! http://www.marokostyle.com/index.php?k29,dekoracja-ogrodu-donice-ceramiczne Pozdrawiamy MarokoStyle

Taka to mi wygląda bardziej na jakąś alergie? mnei po raz drugi już o 1wszej w nocy dręczyły telefony głuche z zastrzeżonego numeru:(

Prawie 3dziestka masz jakiegos cichego wielbiciela heheheh żeby to nie ył jakis psychopata, powinien zmienic godziny podrywania i koniecznie się ujawnic :) Ja wciąz chora, z checio bym sie z któryms z tych kolesi randkowych umowila,ale jakos nie czuje sie na siłach. Dosłownie kości mnie łamna...a co u ciebie?

TAka to grypa:( byłąm na szkoleniu po miełam się spotkać z tym z którym pisze od dłuższgo czasu ale neistety się nie udało albo i stety

Prawie 3dziestka widzę, że masz taki zapał jak ja co do umawiania sie. Mnie teraz profil randkowy wciągnoł, kazdy rozdaje numery tel, chce się umawiac a ja wciąz mało dostepna!czyste lenistwo. Ale już sobie obiecałam, ze od tego tyg znowu zaczynam randkowanie:)nie am co czasu tracic

Gość prawie 3dziestka?
Ty to setunia czy setunia to Ty?

wciąz mnie trzyma te przeziembienie juz mam dosyc, cały weekend w łózku!ach, przydałby sie ktos do ogrzania;)

Prawie 3tka , to prawie 3tka;) setunia to setunia;) TAKA aż tak źle z Tobą?:( umawiasz się z kimś obecnie?:)

dziś mam randeczke:) \

ale się udało:P

przebiegła całkiem dobrze, w tym, tyg miała być druga, cały czas był dobry kontakt ale godzinę przed spotkaniem poinformował łaskawie, że nie ma ochoty , że nic z tego nei będzie:) a później bardzo zaskoczony był, że ja chcę w takim razie kontakt zerwać no i tyle a jutro może się spotkam z tym starszym:D a co u Ciebie?? wyrwałeś już jakąś?

czyli cos sie dzieje ;) probowalem i nawet sie udalo, fajnie bylo przez jakis czas ale to nie to :O nie szukam juz przygod, moze dlatego

czyli ona chciała sex przygody?? luźnego związku?? to podobnie jak mój tamten:o

ona chciala na powaznie to ja zdezerterowalem mam nadzieje, ze w odpowiednim czasie zeby nie zranic za bardzo to nie bylo to...........