Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA_JEDNA :)

30latka samotna!

Polecane posty

Gość prawie 3dziestka :)
dobrze ze nie te z pkp:D

hhahah nei jednak on nei da rady jutro pffffff tak czy siak nie on jedyny na tym świecie;)

haha a we wtorek brałąm udział w ogólnopolskim badaniu na temat seksualności kobiet;) smacznyhc ruskich ja na pewno robie lepsze:P smacznego:)

trzymaj sie🖐️:D

TAKA napisz jak po spotkaniu:)

Oj zaczynam się niepokoić o TAKĄ :)

musze zapracowac na wolny weekend;) kosilem...kase:P caly tydzien i bede wydawal na przyjemnosci:D

fajnie masz Papierowy ciekawe kim jesteś z zawodu, że się zajmujesz koszeniem kasiory:P u mnie ostatnio tylko same nieprzyjemne wydatki:o

akurat moj umyslowy nie kosi:P ale nabyty, fizyczny owszem jakos trzeba sobie radzic , moja pasja kosztuje;)

to jaką masz pasję , poza pisaniem na kafe oczywiście?;)

pisałeś chyba tylko o szczytowaniu i o kolejkach więc .......... to polskie pagórki?:)

nasze zdobyte nie raz i nie dwa:P ale chetnie wracam na takie krotkie wypady weekendowe Alpy wloskie i szwajcarskie:)

Papierowy nie zganiaj na mnie :P trzeba sobie czas jakoś dzielć:P ja na koniec też się robozną zawaliłam i w ogóle zaczyna się robić gorąąąąąąąąco tak, ja mam weekend razie wolny, będę się relaksować w końcu żadnych gośic żadnych randek imprez tamten mi w pracy zadzwonił,, że jednak czas będzie miał ale ja nie lubie tak na spontana jak sobie zaplanowałam zakupy po pracy i w ogóle więc chyba to już będzie koniec naszego netowego romansa;) czuje już jesień) jesienią się super randkuje:)

Gość Taka_Jedna:)
Prawie 3dziestka:) Randkę wczorajszą można zaliczyc do"nawet udanych". Pomijając jego 15minutowe spóżnienie, brak kwiatów czy wina!Zero klasy, a wydawał się takim g................ Siedzieliśmy i rozmawialiśmy tak do 24.00. Cały czas czułam jego wzrok na moiej twarzy, starał sie niby przypadkiem dotchnąc moich dłoni a na koniec dał buziaka i pobiegł . Dzisiaj pisał takie tam standardowe wiadomości. Wydaje mi się, że liczył na przejecie inicjatywy z mojej strony!Ja niestety byłam twarda!Ogólnie zero podniecenia.................... Dzisiaj w pracy wypiłam dwa napoje energetyczne i nic, zasypiałam przed biurkiem, dobrze że nie miałam duzo pracy. A teraz miałabym ochotę napic się piwka, niestety brak!Jest tylko winko, za którym nie przepadam............... Prawie 3dziestka a miała byc randka!Może warto sie zdecydowac na sb????spróbuj co ci szkodzi! Jesli chodzi o spontaniczny seksik to nie dal mnie, chyba że z facetem o którym wczesniej pisałam.Wiem też, że co się "odwlecze to nie uciecze;)" heheeh

uf najważniejsze, że żyjesz!:) a dobrze się Wam rozmawiało?? zrobiłaś jakąś kolację?: czyli to nei był ten z v czy jakaś ta szycha?;) bo ja ały czas myślałam, że to z nim!

co do mnei o nie na pewno nei a sb nei chcę tak kołować ! o ile się na to zdecyduje stweierdiłk, że nei dla niego aka zabawa bo naprawdę jż drugi raz przekładać niby chiałam głupio mi więc jż nawt o tym myśleć