Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA_JEDNA :)

30latka samotna!

Polecane posty

Gość Taka_Jedna:)
To nie ten facet o którym pisałam. Tego poznałam przypadkiem na NK, zaczepił mnie, bylismy raz na obiadkua teraz ja go postanowiłam zaprosic do domu. Zrobiłam pizze ristorante, herbatkę, coś słodkiego i tyle. Stwierdziłam, że nie będę się wysilac, nie ma co!Za każdym razem byłam gościnna co do facetów teraz juz swterdziłam, że nie będę taka głupia a jednak... Ogólnie fajnie mi się z nim rozmawiało tak bardziej wydaje mi się, że po kumpelsku, dosy długo siedział bo chyba z pięc godzin, było bardzo grzecznie. Na koniec jedynie mnie pocałował, chciał chyba w usta,ale odkeciłam się i przystawiłam polika :) Także spotkanie takie sobie! Prawie 3dziestka:)Ty to taka jak ja, przekładasz, przekładasz, krecisz aż w koncu albo jedno o drugima zapomina, albo nic ie wychodzi! Ja bym na twoim miejscu jeszcze spróbowała, zaryzykowała!Badz b.zecydowana, chyba że faktycznie masz go dosyc....

Gość pole ryzu1
szukam fajnej kobitki dla kolegi ma 29lat a jakos nie ma szczescia w milosci:)

Pole ryżu hehhehe szukaj dalej powodzenia! Jakie zaangażowanie w poszukiwaniu miłosci dla kumpla!A może Ty jesteś tym poszukiwaczem.Nie ma co się wstydzic heheheh

Czuję się wyspana, zrelaksowana.Co u was kochani??? Dzisiaj rodzinka zjeźdza, może na jakis balet ruszę:)Pozdrawiam

Gość prawie 3dziestka :)
siemka;) ja z rana pooglądałam troche tv;) pierzę sie trzecie pranie o zarazem ostatnie w piekarniku zapiekanka makaronowa dalej nie wiem co słucham ostatnio cały czas latino i tez mi się chcę strasznie poruszać bioderkiem posiedze pewnei na słońcu i poczytam coś

Gość Konstancja31
To i ja się przyłączam ;) jeżeli można. Również mam 30 lat, a dokładniej 30 i 12 miesięcy ;) bez paru dni. Jestem po rozwodzie, bez dzieci i także czuję jakieś piętno :( Jestem samodzielna, stabilna finansowo i umysłowo :P ale ciągle brak tego kogoś i tracę chyba nadzieję, że jest gdzieś, na tym padole jakiś fajny mężczyzna ;) ale jak ktoś napisał tutaj na Kafe, to i w wieku 40, 50 i 60 lat można się zakochać. Ale ja chcę wcześniej :classic_cool: Pozdrawiam 🖐️

Jestem padnięta witajcie! W sb jednak ruszyłam na imprezkę razem z siostra i z zajomymi, wróciłam okolo 7.00nad ranem. Było całkiem fajnie, faceci w miare nic szczególnego. Spotkalam przypadkiem kolesi, których kiedys poznałam na imprezie. Wylansowani dupkowie.... Ogólnie z jednym kolesiem wymieniłam sie numerami, całkiem miły i normalny się wydaje, już piszemy ze sobą hehehe Dzisiaj wstałysmy z siostra o 15.00-pół dnia minelo, później wyszłysmy nad wode i tak dzionek minoł.a teraz z chęcio bym poszła spac aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobranoc

Czyxby mój topik upadał!aaaaaaaaaaaaaaa ratunku

Gość upupupuppp
:D

hej no nie upadł póki My żyjemy,,,,,,,,, ja wczoraj z E rozmawialam półtorej h przez tel więc o 1wszj skończylismy dziś jescze niby w pracy jest ja jestem bardzo podejrzliwa i sama nie wiem czy wierzyć czy nei;P

dziewczyno twoje zycie doiero sie zaczyna jezeli chodzi o mnie to Twoj wzrost jest poprostu" bajka" nmasz racje nic za szybko i nic na sile jestem o drobine starsz ale po duzo wiekrzych przejsciach i sie podnioslem wiec glowa do gory i popatrz troche wiecej na sama siebie i zobaczysz ze odrobina narcyzmu moze jedynie pomuc pa i powodzenia

Tomalinder dzięks za ciepłe słowa! Niby, każdy ma problemy ale nie każdy w tak krótkim czasie.... ale to już inny temat TOBIE RÓWNIEŻ NAJLEPSZEGO:) Prawie 3dziestka:) nie bądz podejrzliwa tylko się umów....

Tomalinder skoro bajka, to może podasz namiary warto próbowac to tu to tam hehehe;) a Niedługo sie zagubie w imionach facetów aaaaaaaaaaaa

napisał esa przed chwilą, że do 23 pracował i żebym dzielnie pracowała nic mu na razie nie odpisze' może dopiero wieczorem niech się pozastanawia,,,,,,,,,

Ty przed 30tka dalej z tym dziwnym krecisz, czy jakis inny? Taka jedna, u Ciebie to sie dopiero dzieje:P:D tylko ja spokojny, odpoczywam;)

Papierowy ano nadal mam kontakt ale też zaczęłam sobie wchodzić na czat ostatnio i paru też poznałam w realu za bardzo nei mam gdzie podziałać to smacznego kolego;)

niestrawnosci sie obawiam:P ale tym razem wnikliwie dobiore menu ;) wszystkiego dobrego, powodzenia🖐️

Papierowy uważaj bo co ładnie wygląda, pachnie i w ogóle wygląda apetycznie nie zawsze dobrze smakuje:P i można mieć naprawdę neistrawności:D również powodzenia:)

jak Wasze podboje??

Witajcie !Już się za wami stęskniłam:) Co u was kochani?Ja wczoraj miałam randkę we troje heheh ja, siostra i on. Oglądalismy meczyk POLSKA-NIEMCY. Powiem szczerze, ze im bardziej tego faceta poznaje tym gorzej mi nie odpowiada.To jest ten z NK. Chodzące dziwadło aaaaaaaaaaaaaaa Sama nie wiem czy aż tak jestem wymagająca! Prawie 3dziestka co u Ciebie? Nie czatuj bo tam sami zakichani Fraj...y:)Niestety! Chyba że szukasz na jedna nockę hehehehh Całuski i w koncu umów się z tym swoim:)

kłade sei już spac, życze słodkich snów wszystkim...

Taka a czemu mówisz, że on dziwny?? a z wyglądu Ci si ę podoba?:) ja coś czuję, że coś z tego może wyjść:) a siostra co o nim mówi?:)

Gość Taka_Jedna;)
Prawie 3dziestka:) on w ogole zachowuje sie w stosunku co do mojej osoby czysto po kumpelsku!bynajmniej nie okazuje nic wiecej. Na ost. spotkaniu był strasznie małomówny!jednym słowem taki typ człowieka... Siostra powiedziała,ze to nie facet dla mnie! Chyba miała całkowita racje, typowy nudny F.. Wiem jedno NIECH SPADA NA DRZEWO! POZDRAWIAM

Taka nie tak ostro F Ci krzywdy nei wyrządził trzeba wyjść z tego z klasą i twrza powiedz mu , że nie widzisz Was jako m i k a po kumpelsku możecie si,ę spotkać raz na jakiś czas jeśli Ci potrzeba takich kumpli oczywiście! bo mi nie potrzeba

prawie 3dziestka wiem o tym:D jednak to nie jest regula, ja nie ustaje w poszukiwaniu pachnacej, apetycznie wygladajacej i strawnej... nie koniecznie lekko:D

i co Papierowy> jakieś postępy?:D

na razie kieruje sie wzrokiem pozniej bede wachal i smakowal:D wybor jest duzy, wiec troche mi to zajmuje:P

było się brać za to latem a nie jak się coraz zimniej robi i obiekty coraz więcej warstw zakładają na siebie;/