Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sebastein

Chyba się zakochałem w 12skizto

Polecane posty

Gość sils iff
Serio? Zakochałeś się w Tomku? WoW. No Tomuś ma nowego adoratora:classic_cool:

Gość lakiery pękające de
Użytkownik: Sebastein (ilość tematów: 0, ilość postów: 3) to jakiś nowiczek zapewne założyła ten profil sama skitzo żeby mieć swojego adoratora :D ale porypane dziewcze :(

Kutas Światowida - raczej mi się nie pomerda, ale pewnie większość tutaj już tak twierdzi

hahah leże jak sobie przypominam ryło tego dzieciaka :D hahaha ale dziwne - proszek tak nagle zamilkła nawet sie nie broni :classic_cool:

proszek się skompromitował. Najbardziej żal mi kobitki której zdjęcia miał w stopce kutas jeden.

Ludzie to nie jest normalne, że tak po każdym jeździcie. Żyj i daj żyć :O Dorosłe baby, a zachowują się jak dzieci i gównem obrzucają :O Bytom

proszek się skompromitował. Najbardziej żal mi kobitki której zdjęcia miał w stopce kutas jeden. hahahaha leze :classic_cool: BTW jak na 30 postow jestes swietnie zorientowany indorze :D

skizto - No tak,broń swojego wielbiciela. Ale zdanie z tym jeżdzeniem po każdym mogłaś sobie darować 🖐️

blowwww - ale to co napisałam nie miało nic wspólnego z autorem tego tematu :O

zaraz na serio wstawie to zdjecie bo nikt nie będzie robił ze mnie danielka z ryjem jak hamulec od poloneza. a Skizto jak masz na imie można wiedzieć?:)

Gość analizat6r sekretuff
12skizto ma że tak to ujmę najprawdopodobniej podobne zainteresowania do proszka:classic_cool:ale przyznam że jest dobrze podrobiony. Podrywałbym w dym. Mmm chyba się zakochałem:classic_cool: