Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sebastein

Chyba się zakochałem w 12skizto

Polecane posty

Gość vszaszkacv
blowww ale to nie było pejoratywne ;) dobrze że jesteś normalna a nie jak inne tutaj łachudry

Gość vszaszkacv
sebastein tobie to chyba wszystko sie trzepie równo , może oprócz ptaka bo kto by takiego kolibra trzepał :D

Gość koneserkoneserki
koneserko a wracając do naszej rozmowy....jak masz na imię?:)

Za to Ty jesteś aż nadto dorosła kurva..masz kisiel w majtach bo jakiś burak do Ciebie pisze :O 🖐️

blowwww- w piździe mam co tu kto pisze na mój temat. Szczególnie takie gówno jak Ty.

ojejku no tak,level wyżej,nie posraj się z wrażenia tylko 🖐️ Miałaś już iść :O 🖐️

Gość koneserkoneserki
no baa

Gość do sebataebe
wydziaranych a nie wydziabanych lejcu żydowski. zapieprzaj spać teraz bo jutro bedziesz znowu ssać krowie cycka żeby mleka sie napić :classic_cool:

Gość koneserkoneserki
a ja Fryderyk:) tak jak ten malarz wiesz???:)

blowwww - nie rozumiem jak dorosły człowiek może się tak zachowywać. Na twoim miejscu wstyd by mi było. Może i mam te 16 lat, ale dojrzalsza od Ciebie jestem na pewno. Potrafisz tylko pluć jadem za pomocą internetu. Co z Twoim życiem jest nie tak, ze musisz odreagowywać w ten sposób? Udaj się do specjalisty, bo Ci się z pewnością przyda.

Gość koneserkoneserki
dobranoc:)

Ja pluje jadem???a czytałaś dziecko kiedyś swoje posty??Komuś prawisz kazania a sama co robisz??Tobie by sie przydał specjalista,najlepiej idź razem z lookrecją,przecież razem raźniej.🖐️

Nigdy pierwsza nikogo nie zaatakowałam na tym forum. A jeśli ktoś mi pluje w twarz nie będę udawała, ze deszcz pada. :)

Gość yebana dzieciarniaaa
i znowu te poyebane dziecko z mordą pekińczyka zakłada temat o sobie nie pierdol bachorze głupi, bo kurwa nie wierze w takie przypadki iż zawsze akurat wtedy kiedy ktoś zakłada jakiś pochlebny temat o tobie i twojej psiapsiółeczce zawsze, ale to ZAWSZE ma zero, ewentualnie kilka postów na koncie i ZAWSZE za kilka sekund pojawiacie się wy i ZAWSZE te wpisy sa wtedy kiedy przebywacie na forume, nigdy nie było zadnego kiedy robiłyście krótszą czy dłuższą przerwe od forume i was tu nie było więc tylko debil byłby w stanie uwierzyć że to nie wy zakładacie same o sobie tematy

Gość gfbtbhynnjuhnmu
12skizto wypierdalaj na bravo.pl gówniaro 🖐️