Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ipro79

Odezwac sie do niego??

Polecane posty

Gość Ipro79
Lucy: To nie prowokacja, sprawa dzieje sie realnie. I moze wlasnie dlatego, ze bylo tak fajnie i milo ludze sie, ze moze to jeszcze nie koniec. Choc dobrze wiem, ze umarlo to smiercia naturalna. I tak bylam pewna, ze on juz przestanie sie odzywac po pierwszym spotkaniu. Ale tego nie zrobil, co mnie zaskoczylo. Ale po drugim spotkaniu mialam przeczucie, ze to byl ostatni raz. Nie mylilam sie...

może jeszcze nei koniec tak czy siak koniec za maksimum rok;) nie widzisz , że on sobie Ciebie kupuje?? wynajmuje na rok ale Ty głupia! jeśli nie nadajesz się na sex bez zobowiązań to się w to nei baw!

Gość Ipro79
setunia: az tak to wyglada? :-( ja sprawy nie widze obiektywnie:-( NIgdy nie bylam w ukladzie- sex bez zobowiazan, wiec po prostu nie wiem, jak to funkcjonuje stad moje dylematy i rozterki.

Gość Ipro79
No tak, kompromitacji mam juz dosc w ostatnim czasie. Teraz pozostalo mi zapomniec:-(:(:( Juz nigdy takich ukladow!!!

Gość Ipro79
Wyobrazam sobie zycie bez seksu i bez zobowiazan. Wyobrazam sobie nawet zycie z zobowiazaniami.Sama nie wiem, dlaczego dalam sie wkrecic cos takiego. On wolny, ja wolna. Myslalam, ze moze kiedys mogloby cos wiecej miedzy nami byc. Chcialam mu pokazac, ze nie mam parcia na: zwiazek, slub, dzieci itd.

"Myslalam, ze moze kiedys mogloby cos wiecej miedzy nami byc" to głownie w scenariuszach filmowych i pewnie czasem w erze

Gość Ipro79
dobrze, dobrze...jestem naiwna.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
seta i jej cenne rady

Gość Ipro79
Skolowana jestem. Moze jednak napisanie tego smsa co nieco by wyjasnilo? Jak sie nie odezwie to bede miala wszystko jasne (choc obawiam sie tego, ze wyjde na idiotke i ze polechce jego ego). Ale moze tez byc tak, ze po tym smsie on zareaguje, odezwie sie...wcisnie mi jakis kit, a potem znow zamilknie..I tak zle i tak niedobrze:-(((Ech...

Gość upnac cie w morde
?

Gość onnnnnnaaaaaaaaaaaaaa
ojj z samotnosci rozne rzeczy sie robi,ale moze wejdz na ta stronke i poznaj kogos innego i moze na stale?

Gość kawosikamastor
Może on zwyczajnie gdzieś wyjechał na wakacje, nie wiem jakiej on jest dokładnie narodowości ale domyślam się że Niemiec, Austriak w każdym a oni uwielbiają wakacyjne wojaże. Być może jest gdzieś na wakacjach i bawi się świetnie, być może nie sam a ty się zamartwiasz. Wiem że fajnie tak pisać ale porostu korzystaj z życia i ciesz się latem.

Gość Ipro79
Tylko to milczenie jest takie niepodobne do niego. Zawsze byl slowny i to, co powiedzial robil, a teraz zamilkl. Kompletnie nie wiem, co poczac. Mija tydzien...

Są dwie sprawy: po pierwsze co to znaczy, że chce Cię co najmniej na rok? Jak facet jest zakochany, jak rodzi się uczucie, to chce wierzyć, że na zawsze. Zgodziłaś się na układ seks bez zobowiązań, a chciałaś czegoś więcej, więc w pewnym sensie sama byłaś nieuczciwa. Jest jeszcze druga możliwość. Jeżeli tak, jak piszesz, on się ciągle do Ciebie odzywał, a Ty sama z siebie prawie ani razu, to może on pomyślał, że Tobie nie zależy, a jemu tak. Wiadomo, kobieta chce być zdobywana, a facet chce zdobywać, ale inną prawdą jest, że w pewnym momencie facet też by chciał wiedzieć, że jej zależy. Ja bym jednak się do niego odezwała, spróbowała dowiedzieć o co chodzi, ale nie oczekiwała, że jest tak, jak masz nadzieję. Ja wolę spróbować i przegrać, niż nie próbować.

Gość Ipro79
Jinx83: Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz. Na poczatku myslalam, ze bede mogla byc w takim ukladzie, ale facet jest niesamowity wiec sie zakrecilam na jego punkcie.Tak, do tej pory zawsze tak bylo, ze on sie odzywal, on dzwonil. Poza tym podczas ostatniej naszej rozmowy zapytal sie, czy mi sie te spotkania z nim podobaja, ja mu powiedzialam, ze przeciez wie, a on powiedzial, ze on nic nie wie, Wiec ja mu powiedzialam, ze gdyby inaczej bylo, to nic by nie bylo...

Gość Ipro79
Najgorsze jest to, ze boje sie przegrac::(