Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfekwjdke

CO MYSLICIE O TAKIM ODCHUDZANIU??? ILE SCHUDNE W MIESIAC

Polecane posty

Gość jfekwjdke

Od razu mowie ze jak ktos ma zamiar prawic mi moraly na temat ze to niezdrowe to niech od razu da sobie spokoj, juz mi wszystko jedno... sniadanie jadlabym normalne a pozniej tak miedzy 15 a 17 jeden duzy jogurt owocowy . Ile schudlabym na tym w miesiac??? (pytam tylko o to wiec nie gadajcie ze rozwale sobie metabolizm bo to wiem, juz mam rozwalony)

Gość wspolczuje ci tez raz
mysle ze mozesz szybko wpasc w anoreksje.a co do tego metabolizmu to wszyscy mamy rozwalony po takiej ilosci chemii.

Gość jfekwjdke
anoreksja mi nie grozi, od samego poczatku jak postanowilam sie odchudzzac ustalilam z mamą ze schudne tylko do wyznaczonej wAGI I ani gram mniej i mi to pasuje bo nie podobają mi sie chudzelce. Tylko ze moja dieta przestala dzialas a ja wpadam w frustracje. przez 3 mieisiace schudlam tylko 5 kg ale wycwiczylam tak sobie psychike ze wiem ze wytrzymam na tym jedzeniu co wcesniej napisalam...musze to zalatwic szybko i miec z glowy

Gość jfekwjdke
dlaczego myslisz ze niewiele? przez bede jadla tylko sniadanie nie jakies wielkie( z dwie kanapki masx) i jogurt...przeciez to bardzo malo

Zamiast jogurtu lepiej jedz kalafior albo brokuły, to lepsze zapychacze. Jaki masz wzrost, ile ważysz i ile chcesz ważyć?

Gość cos za debilne tezy
na początku schudniesz pare kilo, móże z 4-5 potem waga stanie i nie schudniesz ani grama, bo organizm bedzie sie bronił przed wyniszczeniem potem natomiast, po takim miesiącu bedziesz tyła od samego patrzenia na żarcie, wiec w konsekwencji zakładam po 1,5 miesiącu jakieś 2-3 kilo na plusie Powodzenia!!!!! Czytałam już o głupich dietach, ale ta bije wszystkie na łeb :):):)

Gość reaktywacja fajnej zabawy
załatwic raz a szybko i miec z głowy? dziewczyno, po takiej diecie jojo jest gwarantowane i nie bedziesz miala z głowy, bo bedziesz sie musiała jeszcze 2 lata (tyle nasz organizm pamieta stara wage i do niej daży) ograniczac zeby nie tyc

Gość jdksajlksd
mam 158 cm wzrostu, waze cos pomiedzy 57 a 59 nie wiem dokladnie bo mi sie waga zepsula, chcialabym wazyc pomiedzy 45 a 48( 45 to jest juz ta granica ktorej nie chce przekraczac)

Gość kotki_2
Nie chcę cię martwić, ale ja zrobilam podobnie, z opłakanymn skutkiem. Zaznaczam, że nie chodzi o odchudzanie. Codziennie do pracy brałam duży jogurt, bo było to wygodne i mogłam się najeść. Po miesiącu dostałam uczulenia (wysypki na twarzy) od nadmiaru białka. Jakieś dwa tygodnie mi to schodziło. Proponuję bardziej urozmaiconą dietę. A do tego dodam, że jogurty owocowe wcale nie są zdrowe, zawierają sztuczne barwniki, a kolor czerwony, np. w jogurcie truskawkowym, to zasługa barwnika otrzymywanego z odwłoków jakichś pajęczaków! Nawet jogurty naturalne często zamiast bakteri zawierają żelatynę.