Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrozumiała

Bunt nastolatki

Polecane posty

Gość wyrozumiała

Witam serdecznie wszystkich rodziców :) Postanowiłam napisać na tym forum ponieważ sama nie wiem co mam już robić. Od pewnego czasu mam konflikty z 15 letnią córką. Wiem, że to jest okres buntu, ale chciałabym żeby w końcu mi za coś podziękowała, przytuliła i powiedziała miłe słowo, bo to jest bardzo motywujące. Wpadłam na pomysł żeby odnowić jej pokój na bardziej "nastolatkowy". Ona bardzo lubi modę, sama coś czasami sobie projektuje, to na prawdę bardzo mądra dziewczyna, tyle że pyskata. Co sądzicie żebym urządziła jej pokój w takim stylu: [img]http://www.budnet.pl/static/article_images/normal/001%20JPG.jpg[/img] [img]http://www.budnet.pl/static/article_images/normal/002%20JPG.jpg[/img]

Gość fajny pomysl
super

Gość vhgh
uwaga!trojan!!!! nie wchodzcie!

Gość roznie bywa ,,.,
moje dzieic nienawidza rozu i takich barw ale jesli ona w nich sie lubuje wiec ok, a co do corki, so sama mam 4 dzieci, w wieku 8, 13,14 16, , wiec bardzo dobrze wiem o czym piszesz Tylko najwaznejjsze jest abys ją nie przekupiala zeby dobrze sie zachowywala, ona nie moze kojarzyc nagrody w formie materialnej rzeczowej bo zadaleko nie zajedziesz wtedy

Hmmm ... Mam kuzynkę w wieku twojej córki i śledząc jej poczynania sugerują jakoś podpytać córkę przed remontem.Może nie być zadowolona,że ingerowałaś w jej "królestwo". Zastanów się jak ty byś zareagowała zastając diametralne zmiany w swoim pokoju? Może być różnie, prawda?

Gość b.e.a.t.a
Pokoj ma sie podobac Twojej corce, a nie nam. Ja spytaj o zdanie.

Gość wyrozumiała
Bardzo dziękuję za odzew w mojej sprawie :) No właśnie jest trudna w relacjach :( jest mi przkro jak każdej matce, ale może niebawem się to zmieni. Nie chcę jej przekupować absolutnie, ale macie rację skonsultuję to najpierw z nią, dopiero później będę działać :) Dziękuję Wam kochane :)