Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa mrożonaaa_a

Kobiety wejdźcie. SZPILKI-zdjęcie

Polecane posty

Gość plaża na czasie&
nooo, straszne są, ani modne ani ładne, tragiczne. sorki za szczerość ale to nie złosliwie, tylko z dobrego serca, aby tandety nie było na ulicy

Gość buty jak buty
no to może zdjęcie tak zrobione... nie widac wielkiej stopy na nim :D ja sama mam 35, w porywach do 36, a większość butów, jak ma obcas np. 9cm, to te 9 jest i przy 36 i przy 41, a wiadomo, że na mniejszym bucie taki obcas daje zupełnie inny but, inne położenie stopy. Dlatego nie nosze wysokich szpilek a chciałabym. Gdybym miała tak chociaż 38-39... marzenia.

Gość kawa mrożonaaa_a
co wy za durne baby jestescie ---> sukienki są śliczne dzięki za podesłanie linków :) no wlasnie z takimi sukieneczkami by pasowaly :) prawda ;)

Gość buty jak buty
no dla mnie są po prostu ładne, ale raczej bez szału.

Gość fragellla
a ty je kupiłaś??? naprawdę?? no nie są ładne ani modne, przykro mi:(

Gość kawa mrożonaaa_a
buty jak buty ---> a ja marze o mniejszej stopie :) dodam ze te buty z pod spodu są czerwone.

Gość buty jak buty
poza tym zdjęcie które pokazałaś jest sugestywne - brzydkie rajstopy i podwinięte jasne jeansy - to już sugeruje brak gustu. a pewnie założyłaś buty tylko do zdjęcia. Jakbyś dała zdjęcie w jakiejś sukience albo bez widocznych tych spodni to tez inaczej by to było moim zdaniem odebrane.

Ja osobiście uważam, że buty pasowałyby Ci do jasnej zwiewnej sukienki, ale do brązu też by Ci pasowały :) Co do rajstop to zdecydowanie odpadają, no i myślę, że stopa też przesuwałaby się w tym obuwiu. Pozdrawiam :)

Gość kawa mrożonaaa_a
tak kupiłam je. no ale trudno-chyba w nich nie wyjdę na ulicę :O nie chce żeby ludzie reagowali tak jak wy.

Gość kawa mrożonaaa_a
Jakbyś dała zdjęcie w jakiejś sukience albo bez widocznych tych spodni to tez inaczej by to było moim zdaniem odebrane. co by inaczej wyglądało? oczywiście że założyłam je do tych jeansów tak tylko bo pytałam o wygląd butów a nie stroju...

Teraz każde buty, które nie są noszone przez szafiarki są ble, bazarowe, tandetne, brzydkie. Później chodzą po ulicach same klony :PP Noś je bez rajstop do jasnych sukienek jak już ktoś napisał. ;P Nie są złe, ja bym nie kupiła, bo nie zrobiłabym w nich kroku :P

Gość take3
bardzo ładne szpilki

Gość kawa mrożonaaa_a
ale ja właśnie do tych jasnych jeansów je założyłam jak szłam do sklepu u mnie w miejscowości, wszystkie sąsiadki tak patrzyły, myślałam ze z zazdrości:(

Gość kawa mrożonaaa_a
BlondiTzn dzięki za opinię.

Gość kawa mrożonaaa_a
podszywom dziekujemy :)

Gość kawa mrożonaaa_a
bo to lubotiny miały być, prawie:)

Gość kawa mrożonaaa_a
Invicta, take3 dzieki :)

Gość kawa mrożonaaa_a
A chodzi się w nich bardzo dobrze, zresztą jestem przyzwyczajona-te mają 12cm. Mam jeszcze jedne szpilki zaraz dodam zdjęcie.

Gość już sie podszywki zleecialyu
a ja mma inne pyt do autorki: jak Ci sie udaje chodzic w takich szpilach???? nie zabijasz sie????? ja od kilku lat probuje sie nauczyc chodzic na obcasie i taki 6-7cm jeszcze jakos przeboleje, ale tez nie za dlugo. No koturnie daje rade spokojnie jak ma nawet wiecej, ale oczywiscie platforma jest wtedy to stopa jest ulozona tak, jak w bucie na niskim obcasiku. Ty masz widze fajną cieniutka platforme, ale szpila też jest meeega!!! jak umiesz w nich chodzić? dlugo sie uczyłaś? ja próbuje w domu, ale wykręcam sie i przewracam u siebie więc boje sie wyjsc na ulice..... a szalenie podobaja mi sie kobiety na obcasach, to dodaje mnostwo uroku!!! zwłascza szpilki. a buty nawet ładne. ale chyba do opalonej nogi tylko (takie jest moje zdanie)

Gość już sie podszywki zleecialyu
no i ja jak ide na wysokim obcasie to nie umiem poruszac sie z gracją tylko ide jak pokraka

Gość kawa mrożonaaa_a
cholera baterie siadły :O sorki nie bedzie zdj :(

Gość kawa mrożonaaa_a
już sie podszywki zleecialyu to po prostu trzeba cwiczyc. :) z kazdym cm jest gorzej :P nie wiem jak ci wytlumaczyc, najpierw stawiaj kroki powoli-prostuj się i prostuj tez nogi w kolanach! najpierw wolno potem szybciej az sama nabierzesz wprawy :) ja moge biegac skakac no wszystko w takich butach :)

Gość kawa mrożonaaa_a
pamietam jak kupilam sobie 11cm szpilki-kozaki na zimę !! Tragedia! Ale chyba dzieki temu nauczylam sie ladnie chodzic. W takich warunkach atmosferycznych jest bardzo ciezko ile razy sie wyglebalam :P ale za to dalo efekt wiosną :)

Gość kawa mrożonaaa_a
ale wracajac do tematu.... strasznie mi przykro ze opinia wiekszosci jest jaka jest. Ale widac taka prawda :(

Gość ej ale autorko Ty chyba rzadko
bywasz na kafe i nie wiesz jaki element społeczny tu siedzi. a więc sa to zwykle zapasione kaszaloty (spójrz jaki ruch jest na dziale diety!!! a przeciez nie wszystkie sie odchudzają), albo zbuntowane nastolatki co to tylko na czarno się ubierają, albo spasione mamuski, ktore juz nigdy nie zaloza szpilek, ewentualnie gim-gówna i może ze 20% to normalni ludzie. Reszta to zawistny motloch. Zauwaz, zawsze jak jakas laska doda zdjęcie, albo powie ile wazy, zaraz jest wielka krytyka! Siedza same zakompleksione obmierzłe baby co sie podnosza na duchu opluwając innych. a tej autorce zazdroscicie pewnie ze umie chdozic w takich butach i jest fajna laską....

Gość kawa mrożonaaa_a
ej ale autorko Ty chyba rzadko ale się uśmiałam :D haha To prawda-rzadko tu bywam... aczkolwiek uważasz że ludzie tutaj opiniują na złość? Myślę, że jednak nie... choć fajnie byłoby gdybys miała rację :) dzięki za wpis :) 🌼

Gość nootaaaaaaa
do wszystkiego co w tym sezonie jest modne????????? A tak w ogole to co w nich brzydkiego i tandetnego??????? Do kosciola tez bleee?

Gość kawa mrożonaaa_a
pijany coś tam dzieki ;)