Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaciekurwaniemoge

Osoby, które przesiadują tutaj latami powinny się leczyć

Polecane posty

Gość jaciekurwaniemoge

Np. moja kumpela zagląda tutaj od roku 2006 i przestać nie może. A powinna się leczyć!

Gość jaciekurwaniemoge
Ja zaglądam od 1846 r., ale przynajmniej jestem normalna!

Gość IMO13846
Noxi - jesteś niemal rok - tyle samo co ja. :D

Gość IMO13846
Papierzany Bąk "IMO, to jak z tym sexem analnym ??" Propozycja padła z innej ksywki, jeśli mnie pamięć nie myli. :classic_cool: CarrieBradshaw. "Imo, zrobisz dla mnie nowy portret?" Nic za darmo. ;)

Gość IMO13846
Jeszcze musisz pytać? :classic_cool:

Gość dr hools
Autorze-pełna zgoda! Takie osoby wymagają już jakiejś socjoterapii! I bynajmniej nie chodzi tylko o forum ale o poważne nadużycia w aktywności jeśli chodzi o internet. Jest naprawdę wiele osób a ich liczba się zwiększa i są to osoby jakie trenują już naprawdę ostrego zayoba. Dzień w dzień po kilka dobrych godzin miesiącami a nawet całymi latami. To się musi odbijać na jakości życia tych ludzi. Oni muszą mieć masę psychicznych problemów. Najmocniejsze odchylenia może ilustrować występujące np choćby tutaj zjawisko tworzenia tzw projektów cokolwiek to oznacza. W jego ramach ktoś całymi godzinami podając się za kogoś innego ze swą wyimaginowaną tożsamością tworzy wokół siebie wirtualny świat na spółkę z innymi o podobnych zapędach. Czasem dochodzi wręcz do deprywacji. Mam wrażenie że niektórzy dosłownie odrzucają swą tożsamość. To się może wydać fantastyczne ale tak jest i to się musi skończyć prochami albo jakimiś odchyleniami pomijając już sam fakt że przesiadywamie całymi godzinami w jednym miejscu przed monitorem jest nienormalne dla organizmu i musi wpływać prędzej czy później na jego kondycje.

Gość IMO13846
To dobrze, nie musisz "popuszczać" - wystarczy pokazać. :classic_cool:

Gość wez pod uwage ze
nie dziwie sie w 2006 bylo tu calkiem fajnie nie to co teraz. moze lubi zyc wspomnieniami.