Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaciekurwaniemoge

Osoby, które przesiadują tutaj latami powinny się leczyć

Polecane posty

Gość wspolczuje kogos kto
udaje kumpele a uwaza ze jestem psychiczna.

Gość IMO13846
Carrie - płaskie. :classic_cool: Zauważyłem zaskakująco wczesną aktywność Króliczki. :P

Gość IMO13846
Bąk - na co Ci ser? To przecież ja powinienem go hodować. :classic_cool: Carrie - myślisz, że dwoma fotkami ustawiłaś się na całe życie?! :P

Gość leyaewer
Socjoterapii,psychoterapii albo wogóle zorganizowanej psychiatrycznej w gabinecie na fundusz terapii lękówej. To się da zauważyć. Jak często jakiś wątek ktoś od serca otworzy o problemach i przypuśćmy na leki zejdzie to się okazuje że co drugi statystycznie jakieś prochy bierze. Depresję,ciężkie nerwice albo jakieś zaburzenia osobowości(pomijam ewidentne wypadki psychoz bo też są ale tacy nie gadają nigdy i uważają że z nimi jest ok:p a wszyscy widzą że nie choć i są takie wypadki że rozprawiają tu o swoich omamach itp)....taaa ją nie wiem czy to z tym jest związane ale to napewno w tym nie pomaga zwłaszcza że są dziesiątki jeśli nie setki tu osób jakie widać cały czas całymi godzinami dniami miesiącami. Ktoś napisze że nic na siłę i że nie można wmuszać komuś pomocy...owszem ale niektórzy se z tego po prostu nie zdają sprawy. To też jest jak pewnego rodzaju narkotyk i to doprowadzą do rozstroju.

Gość leyaewer
Sorry za literówkę-miało być -w gabinecie terapii lekowej. A ścisłej rzecz biorąc farmakoterapii. Taka prawda Zresztą kogo to tu obchodzi?:p Pozdrawiam was i zdrowia życzę!

Gość pijany kjójićek proszę
zostań z nami jak najdłużej... fajnie piszesz

Gość IMO13846
I już mi Króliczka odbili! Idę pocieszyć się w ramionach Carrie. :classic_cool:

Gość pijany kjójićek proszę
kwiatek dla Ciebie x n