Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeżywam dramat

Podejrzałam rodzicow w seksie chyba ich znienawidze

Polecane posty

Gość przeżywam dramat

Witam, mam 17lat, moi rodzice prowadza bardzo bujne Zycie seksualne, czasem się ich wstydze i wydaje mi się ze ich nienawidze, oni nie maja wstydu nie maja oporow. Kiedys wyjechaliśmy razem na wczasy, mialam 14lat, mieszkaliśmy w jednym pokoju dwa lozka. Pewnego dnia budze się w nocy, może 1.30byla i slysze dyszenie- sapanie. Patrze na lozko rodzicow a tam koc się porusza, domyśliłam się o co chodzi. Poczuli się obrzydliwie- JAK ONI MOGLI TO ZROBIC PRZY MNIE?!?! Nakrylam glowe poduszka, skuliłam się opatuliłam kocem i starałam od tego odciac. Zasnęłam. Ostatnio w nocy obudziłam się i slysze- JĘKI! Poszłam siusiu, patrzę pokój rodziców niedomknięty jest szczelina. Patrzę a matka siedzi na ojcu, pozycja na jeźdźca, podskakuje na nim, piersi jej podskakują FUUUUUUUUUUUUUU ona głowa odchylona w tył oczy półprzymknięte dyszy, a ojciec w nie podskakujące wpatrzony ma minę jakby się koksu naćpał i miał właśnie odlot MATKO BOSKA uciekłam stamtąd czuje takie obrzydzenie, a tymi cycami matka karmi moją 2letnią siostrę a ja nawet sobie nie wyobrażam co ojciec z nimi wyprawia jak są sami. I mogliby jakoś cicho to robić albo jak mnie w domu nie ma, małą jest w żłobku, przecież żeby dziecko to posłyszało to by się bało nie wiedziało o co chodzi, dobrze że Ewelina spała Albo mój 4letni brat, przeciez on mogl się obudzic i pojsc sprawdzic co się dzieje ze ktos tak jeczy dziwnie Nienawidze ich czemu sa tak bezmyslni, samolubni, tacy zboczeni, czemu ojciec z taka wstretna obrzydliwa mina gapil sie w cycki mojej mamy kieny one jej podskakiwaly...

Gość pawel909090
hahahahahahaha chcialbym miec taka corke ;p

Gość cgvhkjhkj
współczuję, ale starych się nie wybiera w ogóle starzy nie powinni tego robić

Gość przeżywam dramat
ostatnio w nocy mijałam sie na korytarzu z Batmanem myśle, że mój tato sie przebrał :(

Gość o maaaaakraaa
współczuję ci. Moi rodzice nie uprawiają tego czegoś, nawet nie śpią w łóżku. I jakoś żyją ze sobą, chociaż to już z przyzwyczajenia. I ciągle się kłócą :P

Gość Aaaaaaagggaaaaaaa:)
A ja po tej krótkiej lekturze nabrałam ochoty na seks! Tak jej niedobrze, a tak to soczyście opisała.

Gość petka2
Haha rodzicom też się coś od życia należy :) W końcu skądś się wzięła ta wasza trójeczka.

Gość o maaaaakraaa
w sensie, że nie śpią w jednym łóżku

Gość Lubię Lady Punk
Mówią że większy szok przeżywają dzieci dowiadując się że ich rodzice uprawiają seks niż rodzice którzy przyłapali swoje dzieci na bzykanku

Hahahahahaha oj boże... To że dorośli ludzie mający dzieci uprawiają seks jest w pełni normalne. przekonasz się o wszystkim co ich kieruje kiedy bedziesz w ich wieku... ale masz rację powinni zachowywać się ciszej, chociażby ze względu na Twojego braciszka. Bo ty chyba już przywykłaś ze tak juz jest i rozumiesz?

Gość Nonetka
Twoi rodzice mają szczęście, że po tylu latach małżeństwa mają tak udane życie seksualne i podobają się sobie nawzajem. Nie robią tego bezpośrednio przy Tobie w biały dzień. To Ty zaglądasz gdzie nie Twoje miejsce. Kochają się nocą kiedy dzieci powinny już spać. Jeszcze kiedyś to zrozumiesz...

Gość aaaaabbbbbccccccc
w takim razie braciszek też już przywykł :O

Gość Aaa a a a aaaAaa
mOCNIEJ! AAAAAA!!! GŁĘBIEJ!!!1 OHHH!!!!! aAAAAAAAaaaaaa!

Gość to pomyśl teraz
dlaczego rodzice tak histerycznie reagują jak swe dziecko na seksie przyłapią :)

Gość przeżywam dramat
"współczuję ci. Moi rodzice nie uprawiają tego czegoś, nawet nie śpią w łóżku. I jakoś żyją ze sobą, chociaż to już z przyzwyczajenia. I ciągle się kłócą" chcialabym miec takich rodzicow, tego sie nie powinno robic po 40tce, to ohydne, i tak glosno to nie jest normalne... no i jeszcze zeby pozycja po boze a oni sa jak jacys zboczency traktuja sie jak nastolatki. w ogole to powinnam to byla napisac wczeasniej ale w odkad moze poszedl mi 14sty rocznik, to czesto w mojej obecnosci prawia sobie jakie zberezne dowcipy komplementy mysli teksty, takie obrzydliwe bo juz nie jestem dzieckiem to mozna przy mnie to robvic. Oczywiscie nie robia tego rpzy mldoszym rodzenstwie, jak bylammal tez sie pwostrzymywali, ale mogliby se darowac te komentarze zwazajac na to ze jestm ich DZIECKIEM

Faktycznie, powinni być ciszej. Niech fakt, że uprawiają seks jest oczywisty a nie oczywistą oczywistością.

Gość przeżywam dramat
wy co mowicie zebym dorosla- ale czy to normalne zbey robic to bedac w jednym pokoju ze swym 14letnim dzieckiem??co z tego ze noc

O boszzze- nie rozumiem, dlaczego dzieciom łatwiej zaakceptować rozwód rodziców niż przyjąć do wiadomości, że uprawiają seks. A ja ci powiem, że masz fajnych rodziców. I co to za stwierdzenie, że po 40-tce już się "nie powinno". Czyli powinnam sobie kupić komplet wypoczynkowy i dwie świeczki, położyć na meblach i czekać?

Gość ten wyżej co
mogłaś wtedy wstać i zapalić światło

Gość ibanbb
dorośnij, tyle mam do powiedzenia.

przebudziłaś się a oni wtedy tylko sapali... nie krzyczeli nie było dzikiej orgii ;p nie przejmuj się tym ;pp sama zacznij uprawiać seks, myśle ze miałabyś swietne argumenty jak by cie jakos przyłapali haha ;p

Gość przeżywam dramat
" mogłaś wtedy wstać i zapalić światło" szkoda ze tego nie zrobilam a w y co kazecie mi dorosnac chyba nie jestescie obiektywni. co to ma byc jęczenie w nocy, uprawianie seksu przydziecku w jednym pokoju?? a ich seksualne komentarze wobec siebie w mojej obecnosci wproawdzaja mnie w zażenowanie wstydze sie tego sluchac oni sa bezmyslni

Gość przeżywam dramat
albo te teksty do mnie, mamy w domu taka piłke cycatke, tj taka co cwicza na niej kobiety ze sie ja dmucha duza ale z dwoma cycami ze mozna usiasc i pdoskakiwac i je trzeba zlapac, a matka do mnie raz pokazujac na jedna cycke: twoj tez bedzie mial takiego :/

Gość MAMAPAULINKI
przeczytałam to i JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam 14 letnią córkę i często z mężem to robimy!!!!!!! ale zawsze myślałam że dziecko tego nie zauważy teraz będę uważała i patrzyła kiedy córki nie ma w domu

Gość ma juz dość tego wszystkiego
Nie przesadzaj masz 17 lat ja mam 16 i nie takie rzeczy widziałam. Bądź co bądź są małużeństwem mają do tego prawo.Jak bys widziała matkę czy ojca z kimś obcym w takiej sytuacji mogła byś czuć obrzydzenie Ciesz sie że twoi rodzice nadal się kochają