Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeżywam dramat

Podejrzałam rodzicow w seksie chyba ich znienawidze

Polecane posty

Gość przeżywam dramat
MAMAPAULINKI- moze wy nie jestescie tak bezmyslni jak moi rodzice ktorzy robia to GLOSNO "i nie takie rzeczy widziałam." co np? od seksu rodzicow zaden seks nie jest obrzydliwszy, nie wazne czy to seks gejow czy jaki, chyba ze skrajne zboczenia... "Ciesz sie że twoi rodzice nadal się kochają" ale to nie milosc tylko pożądanie! milosc patrzy w dusze a to jest Boze ze to powiem ale no "chęć umoczenia sobie"... to popęd a nie milosc!!!

Gość sammy bunnymf
Masakra ... ja moich przyłapałam mając jakieś 11 - weszłam po prostu do ich pokoju jak co rano.. nigdy więcej nie wchodziłam rano dopoki sami nie wyszli ale to co zobaczyłam przeraziło mnie... straciłam do nich cały szacunek poczułam się jak sierota...nie mam już rodziców...mam 18 lat i nadal brzydze sie seksu...

Gość przeżywam dramat
sammy bunnymf- i co dokładnie się działo?? ja cię trochę roszumiem bo to nie jest miłość ale pożądanie, porządanie cechuje a przynajmniej powinno osoby młode, które próbują w życiu, szaleją, szukają drogi, hormony są nieustabilizowane, w tym więku jest chęć odkrywania nowego oraz doznań, to w takim wieku powinno być naturalne, ale osoby dojrzałe powinni być bardziej uduchowieni i więcej patrzeć w ducha- kochać, a nie sprawy cielesne- uprawiać seks :/

""Ciesz sie że twoi rodzice nadal się kochają" ale to nie milosc tylko pożądanie! milosc patrzy w dusze a to jest Boze ze to powiem ale no "chęć umoczenia sobie"... to popęd a nie milosc!!!" Jaka Ty jesteś tępa. :o W sumie mam nadzieję, że to prowokacja. :(

Gość alalalalalong
no troche tak jest, ze jak zobaczymy rodzicow w intymnej sytuacji to nas to obrzydza. ale pomysl, ze oni pewnie tak samo by sie czuli gdyby zobaczyli Ciebie. mnie tez kiedys obrzydzalo to, co Ciebie. ale odkad zaczelam wspolzycie, to nawet chetnie bym ich dopingowala - znaczy ze sie kochaja:)

Gość przeżywam dramat
no bo ludzie w pewnym wieku powinni wiedzieć, co to jest naprawdę MIŁOŚĆ

Gość cocobu
Też miałam kiedyś takie przykre doświadczenie, logicznie wiadomo, że to robią, ale do cholery dzieci nie powinny takich rzeczy oglądać! NIGDY! Naprawdę można sobie obrzydzić seks.

Gość przeżywam dramat
"Też miałam kiedyś takie przykre doświadczenie, logicznie wiadomo, że to robią, ale do cholery dzieci nie powinny takich rzeczy oglądać! NIGDY! " no włąśnie, to przecież trauma dla dziecka można się wypaczyć psychicznie! jak już tak bardzo nie mogą powstrzymać "chcicy" to niechby chociaż robili to jakoś tak żeby nikt nie wiedział że to robili

Gość jjjjaaaak
rodzice nie powinni uprawiać seksu. dzieci rodziców również nie powinni. i co z tego wynika?

Gość Hahahahaha hh
Smiesznie to opisalas, dawno nie Mialam takiego ubawu, prowo czy nie!! Jesli nie, to nie przejmuj sie, kazdy to kiedys widzial, jako dziecko, tak to obrzydliwe, ale moze powiedziec warto ze maja sie opanowac ? Z mama pogadaj

Gość sdsdsdsdsdsdsdfdf
tez mialam z 10 lat temu podobne doswiadczenie, czyli slyszalam jęki mojej mamy jak akurat szlam w nocy do wc sie wysikac, ale nic nie widzialam. tez mi sie glupio strasznie zrobilo :O dlatego wspolczuje ci. tak uwazam, ze powinni to robic ciszej, no ale co zrobic... ty jak dorosniesz na pewno bedziesz madrzejsza. zamknąć drzwi i po cichu, zwlaszcza jak ma sie dzieci, ktore moga slyszec

wiem...wiem co czujesz :O kiedys jak mieszkalismy gdzie indziej, mialam 4 lata to widzialam jak moj ojciec robi matce minetke, krecilam sie spacjalnie kolo nich by przestali, a oni nic. cos do mnie mowili, a ja udawalam ze nie moge zgasic swiatla i prosilam by on przyszedl, wtedy sie oderwal, ale to bylo ochyne i nie zapomne tego do konca zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!! plakac mi sie chcialo.

Gość przeżywam dramat
"ty jak dorosniesz na pewno bedziesz madrzejsza. zamknąć drzwi i po cichu, zwlaszcza jak ma sie dzieci, ktore moga slyszec" ja w ogóle mam zamiar tego nie robić w ich wieku, ale jak tego pożądania nie da się powstrzymać to naprawe będę to robić cicho jak najciszej!!! a najlepiej jak dzieci nie ma :/

Gość przeżywam dramat
"kiedys jak mieszkalismy gdzie indziej, mialam 4 lata to widzialam jak moj ojciec robi matce minetke, krecilam sie spacjalnie kolo nich by przestali, a oni nic. cos do mnie mowili, a ja udawalam ze nie moge zgasic swiatla i prosilam by on przyszedl, wtedy sie oderwal, ale to bylo ochyne i nie zapomne tego do konca zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!! plakac mi sie chcialo." ale ojciec sobie jaja robił czy na poważnie?? robił minetkę przy tobie, ty coś mówiłaś byłaś w pokoju a on nic?? ale oni pod kocem to robili czy jak?? nie mów że to rpawda bo ci nie uwierzę a jeśli nawet to POWINNI TAKICH W ZAKŁADACH PZOAMYKAĆ I ODEBRAĆ IM PRAWA RODZICIELSKIE!!!

Gość sdsdsdsdsdsdsdfdf
nie chodzi o wiek, w dojrzalym wieku tez mozna to robic, ale ten twoj opis jak oni to robili jest bardzo wulgarny i oblesny. Ja tak sexu uprawiac nie cche, czyli podskakiwac jak dziwka jakas z wielkimi cycami :O mozna chyba sex uprawiac jakos "ladnie" a nie tak oblesnie

O matko mam nadzieję, że jak będę miała 17letnie dziecko, moje małżeńskie życie seksualne będzie równie udane;) Ale wierzę, że to dla Ciebie wyjątkowo obrzydliwe. Powiedz rodzicom wprost, że rozumiesz ich potrzeby ale bardzo Cię to krępuje i stresuje i niech bardziej się pilnują, myślę, że nie będzie problemu i zrozumieją.

Gość kakakakakka
o matko;/ puknijcie się w główki i jeszcze raz pomyślcie;-) Ja moich rodziców też nakryłam nieraz też kochali się kiedyś w nocy gdy ja spałam w pokoju miałam jakieś 8 lat też było mi wtedy przykro, ale gdy zaczęłam sama uprawiać seks zupełnie inaczej na to patrzę;-) Gdyby robili to przy Tobie no to ok coś nie halo, ale mają swoją sypialnię po co ich podglądasz??;/;/;/

Gość kakakakakka
"przy Tobie" znaczy, że wiedzą, że jesteś obok i patrzysz

Gość kakakakakka
Ja sie pieprze z moim ruchaczem nawet przy rodzicach, w pokoju obok, to normalne, wy mochery

Gość kakakakakka
nie ma to jak podszyw ;-) Pierwszy raz mnie spotkał:D

Gość przeżywam dramat
" kakakakakka" czy ty czytasz ze zrozumieniem raz robili to PRZY MNIE. Wtedy na wakacjach!! " ale ten twoj opis jak oni to robili jest bardzo wulgarny i oblesny. Ja tak sexu uprawiac nie cche, czyli podskakiwac jak dzi**a jakas z wielkimi cycami mozna chyba sex uprawiac jakos "ladnie" a nie tak oblesnie" przeciez chodzi mi to ze oni ten seks uprawaili tak wulgarnie, jak jacys fani kamasutry, to juz mogliby jakos bardziej "po Bozemu" pozycja misjonarska czy cos, a to mi sie kojarzy z prostytutka w hotelu jak wspominam swoja matke i wy glupi jestescie jakmowicie ze w ich wiekuchcecie miec tak bujne zycie. W ich wieku to trzeba sie modlic o dojrzalosc i milosc i zbey takie rzeczy z glowy wywietrzaly a to nie znaczy ze bedzie im sie zle i gorzej zylo bez seksu iz ezycie bedzie jakies wybrakwoane, niedopelnione!!

Gość sdsdsdsdsdsdsdfdf
ja sie z toba zgadzam, mysle podobnie ale ludzie na tym forum cie nie zrozumieją bo tu 99% to kurwy co sie tak pieprzą jak dziwki... ;)

Gość kakakakaka
sram mordą

Gość sammy bunnymf
przeżywam dramat - wiesz to były ułamki sekund, sobota rano... ja dopiero co wstałąm chciałam im wskoczyć do łózka czy coś...otwieram drzwi a tam ojciec jakos tak siedzi czy kuca nad matką, ta chyba rozkraczona...okropność...szybko chciałam wymazać ten widok z pamięci :(

Gość sammy bunnymf
jak ludzie chcą sie pierdolić a mają dzieci to niech idą do hotelu!

Gość przeżywam dramat
sdsdsdsdsdsdsdfdf- dziekuje ze jestes wyrozumiala i obiektywna, a ci ludzie, nie wiem czym oni mysla d*pa nie rozumieja ze pwnych elementarnych rzeczy

Gość przeżywam dramat
KSU Jabol Punk- ja mam 17lat ty zboczencu pojdziesz do piekla!!!