Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeżywam dramat

Podejrzałam rodzicow w seksie chyba ich znienawidze

Polecane posty

Gość fanka KKS
Jak ludzie mają takie potrzeby seksualne i sie muszą ruchać all the time to po co im dzieci? po co gorszą niewinne istoty takim paskudnym widokiem ? ja przyłapałam rodziców 3-=4 razy na tym i powiem Wam że jak moją siostrę raz ojciec uderzył to jej zazdrościłam! wolałbym żeby mnie nwet codzień bili niż żebym widziała przerażające ruchanie

Gość sdsdsdsdsdsdsdfdf
jestes bardzo wrazliwa osobą i masz delikatne podejscie do seksu, malo takich ludzi jest i dlatego malo kto to rozumie, ja mam podobnie. ale wiesz mam chlopaka, ktory ma dokladnie takie samo podejscie do tych spraw seksualnych, czyli tez jest bardzo wrazliwy i delikatny na tym punkcie. On nawet nie chce wlasnie tego ze mna robic bo mnie szanuje i chce zeby nasz zwiazek byl czysty. Wiec jak widac mozna znaleźć fajnego chlopaka dla ktorego sprawy sexu nie sa takie wazne, a liczą sie przede wszystkim uczucia :)

Gość mamlennaa
sammy bunnymf - no to sobie wkoczyłaś do ich łóżka, współczuje, ja bym sie zrzygała

Gość moje najgorsze wakacje i trage
Słuchajcie mi sie przytrafiło coś o wiele gorzego - otóż pewnego lata spędzałam wakacje u dziadków ;) i po 19 mieli przyjechać rodzice ,stalam przy oknie bo sie nudziłam i nagle zobaczyłam że jedzie auto rodziców ale zatrzymało sie kawałek od domu dziadków , a to ogoólnie odludzie jest, pomyślałam że może auto sie popsuło, to nie bede wychodzić bo jeszcze każą mi pchać :P no ale tak 10 minut nie pojawili sie to postanowiłam wyjść do nich......... kurcze co ja przeżylam :( podbuegam bliżej auta, otwieram drzwi a tam ---- matka nogi miała rozpostarte prawie na oknach a ojciec ją mocno popychał;( okropienstwo.......zaczeli sie szybko ubierac i tlumaczyc i wrzeszczaec że co ja tu robie i uciekłam wtedy i powiedziałam że nie chce do nich wracać i zostane u dziadków...

Gość dj_rocket
dorośnij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ngngngnhg
Trochę już stara jesteś. 17 lat to już kurwa prawie nekrofilia

Gość do ksuuuuuuuuuu
KSU ile masz lat?

Gość sdsdsdsdsdsdsdfdf
faktycznie obrzydliwa historia... brak slow

do autorki A czy u Ciebie seks to nie był temat tabu? tzn. jeżeli chodzi o takie normalne rozmowy a nie o seks rodziców;-) Może w tym problem oni z Tobą o tym nie gadali i teraz nie wiesz jak masz się zachować.

moje najgorsze wakacje... w takiej sytuacji to nawet gdybym znajomych przyłapała było by mi trochę głupio a co dopiero rodziców

Gość przeżywam dramat
tzn nie rozmawialiw sensie siadamy i rozmowa przeprowadzona uswiadamianie, ale to jak wiekszosc rodzin, natomiast teraz jak pisalam przy mnie i w mojej obecnosci zapodaja roznymi zboczonymi tekstamii puszczaja do mnie takie

eh... zobaczysz, że za kilka lat inaczej będziesz odbierała te wszystkie teksty. a teraz powiedz w prost, że Cię one nie bawią i wyjdź

Gość Aaaaaaagggaaaaaaa:)
Autorko, ja myślę że tobie po prostu potrzebny jest psycholog. Idź, umów się na wizytę i szukaj pomocy. To, że w wieku lat 14 przeżyłaś szok bo widziałaś rodziców uprawiających seks, jestem w stanie zrozumieć. Widać, że do dziś masz traumę. Rozmowa z psychologiem byłaby wskazana. Druga rzecz- jeśli zbyt frywolne zachowanie twojej mamy ci przeszkadza, to tak na zdrowy rozsądek, nie wylewałabym żali na forum tylko na twoim miejscu porozmawiałabym z matką. Nie rozumiem, dlaczego dla niektórych ludzi najprostsze rozwiązania są najtrudniejsze. A zupełnie inną sprawą są twoje dziwaczne poglądy- czyli seks zarezerwowany jest tylko dla ludzi młodych, tak? A jak kobieta urodzi dzieci (seks tylko po bożemu, bez orgazmu, po ciemku i pod pierzyną) to ma wrócić z mężem do etapu trzymania się za ręce i patrzenia sobie głęboko w oczy? Super, z taką radą to byś uśmierciła każde normalne małżeństwo. Uduchowiona to ja mogę być na mszy w niedzielę a nie w łóżku.

Gość Aaaaaaagggaaaaaaa:)
Autorko, ja myślę że tobie po prostu potrzebny jest psycholog. Idź, umów się na wizytę i szukaj pomocy. To, że w wieku lat 14 przeżyłaś szok bo widziałaś rodziców uprawiających seks, jestem w stanie zrozumieć. Widać, że do dziś masz traumę. Rozmowa z psychologiem byłaby wskazana. Druga rzecz- jeśli zbyt frywolne zachowanie twojej mamy ci przeszkadza, to tak na zdrowy rozsądek, nie wylewałabym żali na forum tylko na twoim miejscu porozmawiałabym z matką. Nie rozumiem, dlaczego dla niektórych ludzi najprostsze rozwiązania są najtrudniejsze. A zupełnie inną sprawą są twoje dziwaczne poglądy- czyli seks zarezerwowany jest tylko dla ludzi młodych, tak? A jak kobieta urodzi dzieci (seks tylko po bożemu, bez orgazmu, po ciemku i pod pierzyną) to ma wrócić z mężem do etapu trzymania się za ręce i patrzenia sobie głęboko w oczy? Super, z taką radą to byś uśmierciła każde normalne małżeństwo. Uduchowiona to ja mogę być na mszy w niedzielę a nie w łóżku.

Gość przeżywam dramat
pfff bo jak ludzie sa ze soba juz parenascie lat to powinni przejsc na nowy etap zwiazku bardziej uduchowiony, a nie tylko seks i ciupcianie :/ i blagam wysylasz mnie do psychologa jakbym problemy miala, ja jestem normalna to oni powinni tam sie zglosic bo to robia tak zeby dzieci wszystko wiedzialy!!!

Gość baba z mopem
a ja zadroszczę twoim rodzicom i wierz mi zazdrosci im napewno wiele młodych małzeństw , poczytaj sobie jak piszą o braku seksu , uczucia itd

Gość Dailja
A jakie ,,zboczone" teksty mówią Tobie?

Gość vasiliaaa
hahha

Gość gość
Cześć mam 14 lat. Ostatnio znalazłam w koszu w łazience , czarne rajstopy mojej mamy z wyciętą nożyczkami dużą dziurą, rajstopy były pochaczone. Myślicie, że moi rodzice uprawiali sex? Mój tata rzadkojest w domu, pracuje jako kierowca za granicą, ale w ostatni weekend był w domu, no i właśnie wczoraj zauważyłam te rajstopy, dodam, że nigdy nic z ich sypialni nie słyszałam.

Gość gość
Teraz są modne takie rajstopy a la zniszczone, na pewno nie uprawiali seksu. Seks to zło.

Gość gość
No a moja mama do sexu z tatą zakładała rajstopy cienkie, czarne. Pamiętam jak raz u dziadków po jakieś imprezie, czy świętach, spałam w jednym pokoju z rodzicami. No i jakoś po 1 w nocy jak myśleli, że już śpię miałam wtedy może z 15 lat, zapalili jedną nocną lampkę. Mama założyła czarne rajstopy, majtek nie miała ani stanika tylko te rajstopy. No i najpierw ojciec dotykał jej pochwy przez rajstopy a potem zrobił dziurę... Masakra do dziś mam do nich obrzydzenie, po pierwsze dlatego, że robili to przy mnie właściwie a po drugie zobaczyłam gołych moich rodziców, bo ta lampka była zapalona... No i moja matka niby taka światowa, modna zawsze itd. a z owłosioną c*pką paradowała, no ale ojcu się podobała.