Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasyla

Długie starania o dzidzusia. Podzielmy się naszymi zmartwieniami. Zapraszam.

Polecane posty

prawdopodobnie jeden pekł jak nie zajde w tym cyklu w ciąże to mąż ma miec robione badanie nasienia a ja drożność jajowodów

głupi okres i straszny żal w tym tygodniu mam miec robione badanie drożności jajowodów nie wiesz czy to przypadkiem boli zagladasz tu czasami a moze juz jestes w ciazy i zostałam sama

hej pyśka. ja podchodze do hsg w listopadzie.Przed zabiegiem miała robioną lewatywę, pobieraną krew, potem dostała zastrzyk tzw głupiego jasia. mowiła że najgorszy ból podczas okresu to pikuś, ale da się przeżyć jakoś. Była przez 2 dni obolała,mówiła że po zabiegu bolały ją jajniki bardzo i brzuch. Ja jestem w 22 dc czekam na testowanie, ale wątpie że się udało, ostatni cykl miałam 25 dniowy.

i jak tam dziewczyny? cisza taka? Moja kuzynka miała hsg i napisałam wyżej w poście jej relacje. Troche strach ale czego człowiek nie zrobi by mieć dziecko

Weszłam tu przypadkowo i widzę, że piszecie o hsg - ja miałam 2 razy, więc jak macie pytania to chętnie pomogę, zajrzę tu jeszcze wieczorem :)

wszyscy mi odradzaja to badanie mowia ze jak zle badanie bedzie zrobione to nigdy nie bede miec dzieci nie wierze w to przeciez tyle osób miało robione to badanie i maja dzieci uwazam ze to jest jedyna szansa dla mnie

moja mama. mówi ze to niebezpieczny zabieg. ze nigdy po nim nie bede miec dzieci a ja w to nie wierze co ona mówi i tak pojde na ten zabieg

Hej dziewczyny. Pyśka nie słuchaj mamy jakby to był taki niebezpieczny zabieg to by go nie wykonywano. Ja mam dziś 29 dc. Testowałam wczoraj i dziś i niestety 1 kreska. Pewnie ta okropna @ przyjdzie :(

wczoraj miałam robiona drożność jajowodów bolało jak na okres myslałąm ze bedzie gorzej

i jak się czujesz pyśka? napisz coś więcej bo mnie to niedługo czeka. robili ci lewatywe przed?

nie robili lewatywy trzeba miec grupe krwi bo inaczej nie przyjma do szpitala dai mi kroplówkę z ketonalem zeby mnie nie bolało po sam zabieg boli jak silna miesiaczka wprowadzenie płynu nie boli uzuie jakby cie tam ktos mył cały czas woda leje sie po posladkach

Gość tolki
Dziewczyny opiszę moją historię.Mam nadzieję że pomorze. Leczyłam się 7 lat, przeszłam 46 inseminacji i wszystkie możliwe badania. Leżałam w szpitalu 13 razy, miałam 3 invitro. Za trzecim razem udało się mam cudowne bliźniaki. teraz po 15 latach małżeństwa jestem naturalnie w ciąży.Szok!!!! Najważniejsza była dla mnie walka i robienie wszystkiego co tylko możliwe by zmierzać ku ciąży. Jedna rada leczcie się u prawdziwych specjalistów od niepłodności! Walczcie!!!

hej dziewczyny jestem w ciazy. jednak wartało zrobiuc to badanie drożności zaszłam w w tym samym cyklu