Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masscan

fb pomocy!!!

Polecane posty

Gość masscan

Czesc. Potrzebna mi pomoc!!! Biore udzial w konkursie na koszulke dobro - zlo. Problem w tym, ze do drugiej tury dostana sie ludzie z najwieksza iloscia glosow (im wiecej znajomych tym lepiej). Glosowanie trwa do 07.08.2011 Wystarczy wcisnac glosuj (vote) - udostepnij (allow) - Glosuj (vote). Tutaj sa linki - http://apps.facebook.com/masscanvas/submission/1074 http://apps.facebook.com/masscanvas/submission/1076 Z gory dziekuje.

Gość fdhbgnh
kolejna naiwna.. przecież to jest przekręt

Gość fdhbgnh
Od kilku dni na Waszych prywatnych profilach facebookowych pojawiają się zaproszenia do udziału w różnych wydarzeniach, w których nagrodą za "uczestnictwo" są różne gadżety Facebooka (i nie tylko). Najczęściej tytuły wydarzeń są złożone ze słów "gadżet (bluza, buty, koszulki) dla pierwszych 300 000 fanów" itd. Otóż chcieliśmy Was ostrzec przed udziałem w tych wydarzeniach, a tym bardziej przez wykonywaniem czynności zawartych w ich opisie. Dlaczego? Otóż owe wydarzenia są podpięte do fikcyjnych FanPage, które mają na celu zgromadzenie jak największej liczby fanów, a następnie FanPage jest wystawiany na allegro (czyli mówiąc najprościej-SPRZEDAWANE SĄ DANE FANÓW). A to jest zwykłe oszustwo!

Gość masscan
Nie jestem naiwna to po pierwsze. po drugie, konkurs organizowany jest przez amerykanska organizacje Masscanvas. Konkursy te organizuja co jakis czas, a czesc dochodu z ich koszulek idzie na cele charytatywne. Mozesz wejsc na ich strone i sie czegos dowiedziec. Ludzie z calego swiata biora w tym udzial :)