Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoBezJaj

Moj facet sie nie nadaje.

Polecane posty

Gość NoBezJaj

Moj facet w lozku jest beznadziejny do petegi entej, dochodzi po 3minutach, a na drugi raz nie ma ochoty. Albo piesci mnie w nieskonczonosc, az mi niedobrze sie robi... Bo ile mozna wytrzymac? Dla niego 30 minut to za malo... Seks raz na miesiac to swieto. Zawsze kochamy sie tak samo, zadne urozmaicenia nie wchodza w gre. Plener- nie, zabawki- nie, scenariusze- nie, przebieranki-nie, podloga/blat/lazienka- nie, szybkie numerki- nie. TYKO LOZKO, zawsze tak samo, 30 min mizania (nieumiejetnego, mimo, ze 100 razy tlumaczylam jak), 3 min seksu, i koniec. Mnie bardziej podnieca seks niz gra wstepna, jestem otwarta na urozmaicenia, mam duze potrzeby ale juz mi sie nawet nie chce go zachecac jak za kazdym razem to ma wygladac tak samo... Juz nie wiem co robic. Powiedzialam mu o swoich fatazjach, powiedzial "acha, nie.". Jestem conajmniej rozcarowana. Mieszkamy razem, planujemy wspolna przszlosc...

Gość Navajo pierwotny
porozmawiaj z nim o facecie ktory bedzie cie zadowalał , moze zrozumie i wszystko wróci do normy

Gość aster fred
Facet ma racje...Skoro tak sobie pozwalasz to po co ma sie wysilac.Laski tez maja zakute pały i nie czają

Gość NoBezJaj
aster fred nie rozumiem za bardzo?