Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojownike

Dziewczyny co sądzicie o facetach bez prawa jazdy lub bez auta?

Polecane posty

Gość Team Honda
Hahaha, ale się daliście wkręcić :D Ja tu se jaja robię a wy się napinacie jak dzieciaki właśnie haha :D

Gość Team Honda
Hahaha, lubię prowokować tutejszych nolajfów :D ale na serio jezdże taką Hanką, ale każdy lubi co ma ;)

Ja mysle dokladnie to samo, co o kobietach bez prawa jazdy lub auta ;)..jak wymagasz, musisz sama miec.

Gość Światowa Organizacja Nolajfów
na fb same ciule są

Gość nvsjgns
'facet' bez prawka to nie jest facet. samochodu miec nie musi, ale prawko koniecznie

"na fb same ciule są" 750 mln ciuli - sporo :) "'facet' bez prawka to nie jest facet. samochodu miec nie musi, ale prawko koniecznie" A kobieta to już nie? A no tak, zapomniałem, kobieta bez przenośnego zestawy garów to nie kobieta - to aberracja :)

Gość nvsjgns
powiedziałabym jeszcze, że powinien zdać za pierwszym razem, ale z tym to wiadomo różnie bywa i bardzo dużo zależy od egzaminatora i jego humoru

Facet to fujare mieć musi. To na początek wystarczy.

Gość nvsjgns
no nie ukrywajmy, że mniej jest to u kobiet wymagane. Aczkolwiek dziwię się, że niektóre nie czują potrzeby żeby podejść do tego egzaminu.

Niektórzy nie czują potrzeby by żyć jak ludzie

Gość nvsjgns
"A no tak, zapomniałem, kobieta bez przenośnego zestawy garów to nie kobieta - to aberracja " I dlaczego od razu taka złośliwość. No tak już uważam, że facet powinien mieć prawko i kropka

i fujarę

Gość nvsjgns
i fujarę ;)

"I dlaczego od razu taka złośliwość. No tak już uważam, że facet powinien mieć prawko i kropka " A gdzie te ideały emancypacji, o które tak walczyły Twoje przodkinie, a i dziś toczą się ciężkie boje? Bo zgaduję, że co do tych garów to już się nie zgadzasz. Łatwo coś od kogoś wymagać... ale od siebie? No skąd!?

Gość nvsjgns
Ja posiadam ten dokument, dlatego wymagam go od mężczyzn. Poza tym takie moje małe zboczenie, że bardzo kręcą mnie dobrzy kierowcy ;)

dziękuję za poprawę humoru na dobranoc... hi, hi, hi ciekawe kryteria określenia wartości drugiego człowieka- prawo jazdy i samochód - czy to, że mam prawo jazdy na 6 kategorii oraz mam kilka aut czyni mnie wartościowszym człowiekiem - NIE sądzę - Boże, gdzie można spotkać ,,ludzi" do ,,normalnych" rozmów... :) miłej nocy dziecinki :):):)

Gość smutny nie ciskaj sie
czy kto ma samochód i czy nim jezdzi to prywatna sprawa. Ale prawo jazdy jest umiejetnoscia istotną,nie na darmo pytaja o to np przy przyjmowaniu do pracy. Zawsze lespiej cos umiec, niz nie umiec.

Gość nvsjgns
"dziękuję za poprawę humoru na dobranoc... hi, hi, hi ciekawe kryteria określenia wartości drugiego człowieka- prawo jazdy i samochód - czy to, że mam prawo jazdy na 6 kategorii oraz mam kilka aut czyni mnie wartościowszym człowiekiem - NIE sądzę - Boże, gdzie można spotkać ,,ludzi" do ,,normalnych" rozmów... miłej nocy dziecinki " Nie tyle bardziej wartościowym, ale ciekawszym niż gdybyś go nie posiadał(mam tu na myśli prawo jazdy)

Gość automaniaki
żal.

Gość automaniaki
mój facet nie ma auta, ja mam. Nie czyni go to bezwartościowym. Mnie nie dodaje wartości. auto ma nam służyć, nie świadczyć o czymś. Czy wszyscy już zwariowali na punkcie samochodów?

Gość nvsjgns
nie mówię o samochodzie, tylko o prawie jazdy!

Gość automaniaki
to cenna umiejętność i przydatna, prawo. Ale ludzie coraz częściej kwalifikują pod kątem posiadania auta.

Gość automaniaki
nie każdy co ma, powinien je mieć. Brawura niektórych zdumiewa.

Gość nvsjgns
Nie należę do takich ludzi. Dla mnie kobieta, której zależy na tym, żeby facet posiadał samochód kojarzy się raczej z blacharą