Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bAjron

chciałem w sumie założyć nowy temat, ale ...

Polecane posty

ale nie bardzo wiem o czym on miałby być ... no bo co, znów miałbym opisywać perypetie rowerzysty w większym mieście? czy też chwalić aurę? albo może opisywać wieczorne wygibasy w małżeńskiej łożnicy? nie mam weny ... więc tylko się przywitam [cześć]

o przepraszam, ja ruchałem a o pogodzie da się powiedzieć tylko jedno - ładna

nie mam juz w sobie drazliwosci :) czeklam cierpliwie co przyniesie mi nowy dzień :classic_cool: Mam codziennie ekstremalną gimnastykę cierpliwosci :O

wyobraźcie sobie jak wjeżdzacie o 6.45 do miasta w którym pracujecie na 7 a przed wami ciagnie się sznureczek żółwiczków z obszernym napisem L na dachu :O

Ajron a potem kipiec przed budynkiem 30 minut bo wczesniej akurat nie jadą :O

Zdzichu, zimna? To Tobie sekretarka kawę robi, a jak się spóźnisz to masz zimną? ;-)

Androgen Zdzichu, zimna? To Tobie sekretarka kawę robi, a jak się spóźnisz to masz zimną? rasowa sekretara powinna stac w oknie i patrzec kiedy szef pojawi sie na horyzoncie :classic_cool:🖐️ wtedy zaparzyc kawe o odpowiedniej temperaturze :P

Ale Zdzichu narzeka, że pije zimną. Słaba ta sekretarka. Ale pewnie poza parzeniem kawy coś potrafi, więc jej nie zwolnił :-)

Też mam ciepłą, w związku z nieposiadaniem sekretarki sam sobie przed chwilą zalałem :classic_cool: