Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokręcone koleje życia

Co mam robić- spełnione marzenie i niedosyt

Polecane posty

Gość moim zdaniem Ty czyli
nie Ty mu zorbiłaś krzywde, tylko on sam sobie iswojej rodzinie. Jestes mloda i masz czas na starych dziadów!!! rzuc go w cholere i żyj a on moze sie nauczy, ze zony sie nie zdradza...

Gość zdwojona sila
Wyrzadzone zlo zawsze wraca ze zdwojona sila. Odejdź jak mu zrobisz szóstkę dzieci.

Gość głupie coś tam coś tam
Głupie to życie. Mam 24 lata czy aby na pewno to właśnie życie jest głupie?

Gość prześwięcajacy
On dla mnie wiele poświęcił miał tak pięknie i zrezygnował z tego, żeby mieć gorzej a może zamiast poświęcił powinno być prześwięcił 1+3 to wieeeele

Gość spełnione marzenie i niedosyt
myślałam że to ten jedyny jak już skonsumowałam rozglądam się za drugim w miarę jedzenia apetyt rośnie

Gość wiem coś na ten temat i rozumi
i rozumiem nawet trochę, to co czujesz:) wpadłaś w taką małą pułapkę, o której jeszcze z racji braku doświadczenia mogłaś nie wiedzieć. Facet się prężył i starał, był "jurny" i "młody" póki zdobywał. Teraz, kiedy już dobył to co miał zdobyć, osiągnął cel w postaci wymiany żony i życia, może już spokojnie odpocząć. bo ile moze dojrzały facet brykać jak młody ogier? Musi kiedyś przysiąść sobie w fotelu i spokojnie zacząć się starzeć. nie wiedziałaś o tym naprawdę? nie przeczuwałaś?

Gość wiem coś na ten temat i rozumi
wcale nie zrezygnował z wygodniej Chciał zmiany, chciał świeżego mięsa :0 tym ostatnim samczym zrywem Upolował, wziął i ma. Teraz będzie już tylko spał :) Najjprawdopodobniej wszelkie Twoje próby pobudki skończą się chorobliwą jego zadrością i świadomoscią, ze on jednak nie przystaje do Twoich potrzeb latania po dyskotekach np. I ten rozdźwięk będize się poszerzał

Gość każdy głupi to rozumi
tak myślałam dotychczas teraz już wiem, że nie każdy