Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokręcone koleje życia

Co mam robić- spełnione marzenie i niedosyt

Polecane posty

Dlaczego uważasz, że nie ma dla nas szans?

Gość sprawa jest prosta
"Boję się, że jak odejdę okaże się, że jednak to był ten jedyny" Zapewniam cię, że tak nie jest. Takich kwiatków to...ho, ho, hooooo.... ....i jeszcze wielu więcej.......

Gość sprawa jest prosta
Jeżeli 24 letnia dziewczyna nawet czasem, ale jednak myśli (np o zdradzie) to pytanie "Dlaczego uważasz, że nie ma dla nas szans?" nie powinno było paść.

wiem to na 100%. Skąd wiem? Z tego, co sama napisałaś. Nawet jesli byłoby to chwilowe załamanie, znudzenie nim (bo to się zdarza w związkach), to jestes za młoda, niedoświadczona i jeszcze zbyt głupiutka, żeby to przejśc, przezwycięzyć i być z nim szczęśliwa. Dylematy, które Ci teraz twoarzyszą w Twoim przypadku spalą ten związek na 100% - tyle w tym temacie :) Powodzenia acha, żeby nie było niedomówień - nie lubie takich kobiet, jak Ty, bo NAS kompromitują, ale to inny temat :) ;)

Myśli o zdradzie nie są z jego winy, tylko z mojej. Taka już jestem, wiecznie poszukująca. Boję się, że nigdy nie znajdę tego, czego szukam :( Spróbuję uporządkować własne myśli, pójdę do psychologa. Nie chcę skreślać tak fajnego człowieka.

do buahahaha... może jestem gruba, może mam faceta innej niż biała rasy, ale w przeciwieństwie do autorki nikomu tym krzywdy nie zrobiłam...

Gość poczekaj z odejściem
aż też tobie zrobi trójkę dzieci i znajdzie nową miłość, żeby przy nich nie zapieprzać wtedy twoje odejście będzie honorowe

"do buahahaha... może jestem gruba, może mam faceta innej niż biała rasy, ale w przeciwieństwie do autorki nikomu tym krzywdy nie zrobiłam..." Jak to nikomu? A BSA z tego forum? :classic_cool:

Gość sprawa jest prosta
"Myśli o zdradzie nie są z jego winy" - to oczywiste. Nie było również winą jego żony i trójki dzieci, że odszedł od nich. Chociaż ty pewnie masz inne zdanie na ten temat.

Ja nie jestem aryjką ani w nacjosocjalistycznym pojęciu ani nie mam korzeni żadnych w Indiach, Pakistanie, Iranie (Bliskim Wschodzie)... więc nie ma we mnie nawet 0,1 % krwi aryjskiej... jestem słowianką z dziada pra-dziada

Gość nie jestem rasistką
"mam faceta innej niż biała rasy, ale ....... nikomu tym krzywdy nie zrobiłam" czy twoja rodzina podziela twoją opinię?

Gość ona temu winna
jeżeli jakiś gówniany facet wypina dupę na żonę i dzieci to dlaczego winna jest cipka, którą zatyka?

Gość osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf
Ginger, a czemu Ty się w ogóle tłumaczysz :)

szkoda że BSA nie żył w czasach Hitlera i nie wytłumaczył mu że Słowianie to też Aryjczycy...

Gość ona temu winna?
każda posiadaczka cipki jest winna czyjejś krzywdy wielce prawdopodobne jest, że cipkozatykacz przestając zatykać byłą wyrządził jej krzywdę kto jest za to odpowiedzialny? następna w kolejce cipka

Gość tak, jasne
cipkozatykacz :classic_cool: :D:D:D

Gość ona temu winna?
ginger21, dlaczego skrzywdziłaś byłą dziurkę swojego zatykacza?

Gość sorry kolezanko
ale uwazam ze musisz miec wyjatkowo chujowe stosunki ze swoim lwasnym ojcem, moze nawet go nie mialas w dziecinstwie skoro teraz wychodza takie banialuki w Twoim zyciu, tatus cie nie kochal wiec czepiasz sie wszystkiego czego nie mozesz miec a jak juz masz to hajda do przodu po nastepnego. Zycze Ci aby Ciebie ktos keidys tak potraktowal....

autorko, co niby mamy Tobie radzic ? Rozpierd.olilas rodzine, i zabralas ojca 3 dzieci. Zalosne :-O

Gość klinkier
Rozpierd.olilas rodzine, i zabralas ojca 3 dzieci. Zalosne ' Po pierwsze: ona nic jego zonie nie obiecywała, ani wierności ani miłości po grób- a on tak. Po drugie, ciekawe, jak ona go do tego zmusiła? jakieś ziółka mu chyba dała, że się tak zapomniał o tym byciu ojcem 3 dzieci, niewinny, bezwolny miś... do tej pary pasuje powiedzenie: wart Pac pałaca, a pałac Paca.

Gość tak, jasne
klątwe na niego rzuciła :classic_cool:

Gość za dużo płaci alimentów?
dlatego odkochałas sie w nim? Jak można walczyć o żonatego faceta:O

Gość uhdsvdf
Wyrzadzone zlo zawsze wraca ze zdwojona sila. Przykre, ze zbudowalas swoje szczescie na krzywdzie innych. Wstyd mi za takie koobiety jak ty. A twoj facet jest bardzo daleki od uczciwosci.

''On był starszy, miał rodzinę, ale ja myślałam że to ten jedyny i walczyłam. Chociaż jest człowiekiem uczciwym, zostawił żonę i 3 dzieci i zaczęliśmy być razem'' Jezeli laska ma 24 lata,. i nie moze sobie znalezc faceta bez zobowiazan, tylko jeszcze WALCZY o to zeby z nia byl, pomimo ze ma zone i trojke dzieci, to jest poi prostu zalosna. Do tego trzeba dwojki, jasne, i facet jest TAK SAMO WINNY jak i ona. Ale jedno jest pewne, normalna mloda dziewczyna, nie musi rozwalac czyjejs rodziny, zeby za chwile znudzic sie sdwoja zdobycza. Zenada i tyle.

Nie chodzi o pieniądze.. Kocham go, ale... No właśnie.

Gość dziurkozatykacz
Kocham go, ale... Czasem myślę o zdradzie. zatykacz już szwakuje?