Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pradise me

Ciągle myślę o nim ( zajęty i o wiele lat starszy)

Polecane posty

na to, że właśnie chce się zaprzyjaźnić i pełnić rolę misiaczka-przytulaczka i kopana do godzinnych rozmów - śmiechu warte:) Pierwszy krok doświadczonego faceta - cwaniaczka, który doskonale wie, jak podejśc taka młodą siksę, jak TY jesli nie wierzysz, możesz to łatwo sprawdzić - wejdz w tę przyjaźń, ale bardzo świadomie, żebyś nie wpdła. Daj sie temu rozwinąc według jego zasad, a;e żeby sie nie zorientował, a sama zobaczysz, jak szybko wyjdzie szydło z worka :) Nawet mogłabym sie z Tobą założyć - poważnie :D da Ci te twoje upragnione romowy, przyjacielskie czułostki, ale tylko pod jednym warunkiem - że będziesz z nim uprawiała seks

po prostu daje Ci to czego oczekujesz od "przyjaźni" żeby łatwiej Cię zdobyć, proste ;)

Gość klinkier
to jest zła rada, klaudka- młoda dziewczyna nie poradzi sobie z osaczeniem przez starego uwodziciela. Nawet sie nie zorientuje, jak wśrod fascynujących rozmów tej dupy da. ściskać te poślady i to daleko od niego- to jedyna droga, zeby jej nie wykorzystał.

Gość klinkier
nosze podpaski non stop... na wszelki wypadek :classic_cool:

Gość klinkier
to jakiś zaszczyt miec podszyta na kafe, co? bo troche tak się czuje. ;-)

"to jest zła rada, klaudka- młoda dziewczyna nie poradzi sobie z osaczeniem przez starego uwodziciela." dlatego właśnie napisałam, ze musi być bardzo świadoma tego, co robi. Jest w o tyle dobrej sytuacji, ze teraz tez wie, czego się spodziewać (bo na bank będzie tak, jak piszemy - to akurat jest bezdyskusyjne) ale masz racje - tez obawiam sie, ze jej wode z mózgu zrobi i potem autorka zacznie sypać tekstami i wmawiac sobie, że to nie przez niego, że to ona sama chiała itp. To są starzy wyjadacze i doskonale wiedzą, jak podejśc takie dziewczyny, żeby wyszło na ich :)

Gość badly.b
hm. groteska. czegoż mogę doradzić? zostaw. nie ulegaj. mówię to bardzo świadomie. od półtora roku jestem z żonatym mężczyzną. też starszym. i mimo że to nie miało tak wyjść, że żadne z nas tego nie planowało, kocham go, a on mnie. i tu zaczynają się schody. nie w postaci walki o jego rozwód i tak dalej. ale schody miliona myśli, zastanawiania się. czy mimo wszystko jednak warto. czy warto dla naszej miłości ranić tyle osób. szczerze? myślę, że jakkolwiek się to nie potoczy, a toczyć się toczy różnie, odchodzimy od siebie w przypływie racjonalizmu i za moment wracamy, kiedy serce łka. jakkolwiek się tonie potoczy, myślę, że już zawsze będę pełna rozważań, refleksji, wątpliwości. i każde rozwiązanie jest złe. nie umiemy bez siebie żyć. więc tkwimy w tym.jest wspaniale.ale ta refleksja ciągle wisi.racjonalizm czasem daje o sobie znać. hm. myślę, że z pełną świadomością mogę powiedzieć, że to ten właściwy mężczyzna. ale czy zrobiłabym to jeszcze raz? nie wiem. wiem, że przestrzegam inne. takie związki, nawet z pozoru niewinne, są jak rwąca rzeka. nigdy nic nie wiadomo. są jedną wielką huśtawką emocjonalną. z pięknymi momentami, ale też i tymi zabijającymi.

Gość pradise me
Duża jest między wami różnica? Teraz jak sobie wszystko przypominam to potrafił mi coś po swoich kolegach załatwiać , nie prosząc go o to i ogólnie jest taki bardzo wobec mnie opiekuńczy. Sama już nie wiem co mam w tej sytuacji robić :(

Gość badly.b
raz pamiętam kochaliśmy sie jak szaleni w jego domu. jego dzieci i żony nie było, bo pojechali do babci. to było i piekne i straszne. wchodził we mnie po viagrze (bo tak to juz mu nie staje). w domu byl tylk okot. mialam wrazenie ze wie wszystko i potepia nas. pozniej 2 dni przez to nie spalam.

Gość klinkier
czuje takze ze przydalby mi sie prysznic, bo ostatnio mylam sie w czerwcu u babci na wsi :classic_cool:

Gość badly.b
ja mam 21 lat, on 46.

Gość do autorki..............
jak go poznałaś??

Gość badly.b
tzn kot tez uczestniczyl w orgietce, ale na szczescie potrafi dochowac tajemnicy :classic_cool:

Gość badly.b
eeeeeeeeeeeeeej. świetnie jest się pod kogoś PODSZYWAC? cóż za dziecinada. znaj moją pogardę.

Gość pradise me
Długo jesteście ze sobą? Mieszkacie razem , jak zareagowała twoja rodzina? Poznałam go przez kolegę , bardzo przypadkowe spotkanie i tak już zostało.

Gość badly.b
tak. niestety widzę, że takie fora to szeroka scena do popisu dla ludzi o wątpliwym wyczuciu czegokolwiek. chciałam podzielić się czymś, co mogłoby się komuś przydać. wcale nie muszę tego robić, nie mam bowiem potrzeby upubliczniania swoich wewnętrznych przeżyć. cóż. z emocjonalnymi zarodkami w dyskusję wdawać się niezbyt warto. żegnam zatem. i pozostaje mi tylko gardzić tego typu forami? zapewne.

Gość badly.b
gardze Wami i gardze soba, a chcialam sie podzielic swoimi doswiadczeniami niedojrzalej neurotyczki w dawaniu dupy podstarzalym facetom za krotkie wyobrazenie milosci i przywiazania :classic_cool:

Gość pradise me
Jutro będę się z nim widziała . Jak mam się zachować czy powinnam już dać mu do zrozumienia, że nie co liczyć na coś więcej ? Może wtedy jakoś nasze relacje się unormują tzn. będę miała pewność ,że to łączy nas tyllo koleżeństwo.

Gość pradise me
podnoszę