Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanda 111110

pomocy;)

Polecane posty

"[zgłoś do usunięcia] do ror rury;)" widzisz nie ma w zwyczaju uszanowywania prosb pochadzych od ludzi ktorym brak dobrych manier;-) " ty masz problem jesli wchodzisz na topic i piszesz pie**oly." to twoja subiektywna ocena jedynie;-)) byc moze nie lapiesz aluzji albo nie rozumiesz tego co pisze - nie szkodzi nie adresuje swoich postow do osob na takim poziomie - nie jestes wiec w targecie zlotko;-))) nie katuj sie zatem i nie czytaj moich postow;-)) "Ona sie podnieca kazdym postem pisanym bezposrednio do niej. Kopiuje, wkleja, "analizuje" (na swoj sposob, miara wlasnego rozumku)" nie przesadzaj - pocniecac sie nie podniecam - po prostu grzecznie odpowiadam;-)) a dobre maniery nie sa tutaj dominujaca echca to fakt;-))) do podniecenia potrzebuje zas znacznie silniejszych bodzcow niz banalnie przwidywalne wyzwiska/obelgi ;-)) "Nie odpowiadajcie na jej posty a zdechnie jak kazdy troll internetowy" skat ten ton zbiorowej agresji?;-)) i ta proba "jednoczenia" - z gory skazana na porazke;-)) "Jeszcze w zadnej dyskusji nie napisala nic na temat, nie wazne czy pomocnego czy kontrowersyjnego, po prostu pisze nie na temat. To osoba z jakimis zaburzeniami, szkoda sobie zawracac glowe kazdym napotkanym tlukiem" a jednak nie mozesz przejsc obok mnie obojetnie;-)) zauwaz ze zawsze odpowiadam na temat - to dopiero potem interlokutorzy kieruja rozmowe na temat mojej osoby a nie watku - ja nie zaczynam swpoich postow od - "a bo ty to glupia jestes/ nie masz racji itp." ;-))))

;-)) w sensie niesc kaganek "kulturalnej dyskusji"?;-) wiesz ja to uwazam za prace spoelczna - daje ludziom tego czego im najabardziej brakuje upustu dla swoich negatywnych emocji;)))) zobacz jakie jest na toi zapotrzebowanie, po mnie to splywa, a przynajmniej ich bliscy maja troche lzej;-)

Gość po nas ROR to tez splywa
nie przeceniaj sie tak bo granica miedzy zabawianiem innych a robieniem z siebie pajaca jest bardzo cienka :O Ze tobie w ogole sie chce, non stop odpisujesz. Az cie "podziwiam" ;-) mnie by sie na kafe nie chcialo tyle czasu marnowac.

hhaha;-)) "[zgłoś do usunięcia] po nas ROR to tez splywa" o wlasnie o tym mowilam;-)))))))))))))) " nie przeceniaj sie tak bo granica miedzy zabawianiem innych a robieniem z siebie pajaca jest bardzo cienka " lal;) powialo groza - bo nie ma przecie nic gorszego tylko zrobic z siebie pajaca - jak sie przestaniesz tak nadymac, wypuscich troche powietrza i zaczniesz pajacowac to zobaczysz ze zycie jest znosniejsze;-))) wiecej dystansu i poczucia humoru polecam;-)) "Ze tobie w ogole sie chce, non stop odpisujesz. Az cie "podziwiam" mnie by sie na kafe nie chcialo tyle czasu marnowac" mozesz podziwiac - jetsem do tego przyzwyczajona - i nie musiesz odpisywac - tutaj kazdy oprocz mnie podkresla jak to nie spedza zcasu przed monitorem;-))))))))))) no bo ja to rzecz jasna mieszkam na klawiaturze;-))

Gość poconaco
ROR "no bo ja to rzecz jasna mieszkam na klawiaturze" Juz dawno o tym wiadomo przeciez 😴

niektorzy chyba zapomnieli;-)))) wiec postanowilam przypomniec;-)