Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venus z Aten

Czy zabezpieczając się tylko prezerwatywą mogę być bezpieczna?

Polecane posty

Gość Venus z Aten

Mówi się, że jak kobieta godzi się na rozpoczęcie współzycia tzn. że jest gotowa do ewentualnego przyjęcia dziecka na świat. Ja mam 21lat się czuję absolutnie niegotowa na dzieci, nie wiem w ogóle czy chcę je mieć, ale przecież z tego powodu nie zrezygnuję ze współżycia na całe życie czy parę lat w moim wieku z moim chłopakiem współżyjemy tylko za prezerwatywą bo nie toleruję żadnych tabletek z przyczyn że tka to powiem ideologicznych, nie akceptuję leków, mam tak od dziecka w dodatku mój organizm źle na nie reaguje no i co tu począć jak to tabletki są najbardziej skuteczną metodą. Wstawiłabym sobie spiralkę, ale nie jestem na 100% pewna że za 10lat nie poczuję się dojrzała do dziecka a to się nie poleca kobietom które nie rodziły. Co robić?

Gość Venus z Aten
podnoszę

Gość powiem szczerze, że
Prezerwatywa pod dużym powiększeniem ma budowę taką jak zwykła gąbka. Sama odpowiedz sobie na pytanie :)

Gość Muminkowa29
TillaVanilla--- a jaka jest 100% metoda, bo ja znam tylko jedną-wstrzemięźliwość ;) Ja od 5lat zabezpieczam sie wyłącznie prezerwatywami i mamą nie jestem. Prawidłowo stosowana jest naprawdę skuteczną metodą.

Gość gggfgdfgdghbcv
najlepiej mieć i spiralke, i tabletki i do tego prezerwatywę, jesli komus to bardzo nie przeszkadza. ja sie panicznie boje ciąży... podobno po podwiązaniu jajnikow spada popęd, to prawda? jedyna skuteczna metoda na swoje zle strony...

Gość Venus z Aten
a jakie są jeszcze inne sposoby, znam globulki ile dają % epwności? co jeszcze?

Gość zuzizak
ja stosuję prezerwatywy 21 lat i nigdy jeszcze nie zawiodły