Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violkis

ratunku, przeżyłam szok :( co to było?

Polecane posty

wczoraj wieczorem uprawiałam miłość z moim narzeczonym, jak zwykle bez zabezpieczenia, ale to szczegół bo to nie o to chodzi, gdy już skończyliśmy to doznaliśmy szoku, jego penis był we krwi :( poszłam do łazienki i nadal miałam trochę krwi. Co się mogło stać, miesiączkę powinnam dostać dopiero za 6 dni, a mam zawsze co 28 dni. Dziś rano już nie było śladu po krwi.... :( co to mogło być, napiszcie proszę co o tym myślicie... :( (mam 22 lata)

Pewnie jakieś otarcie albo coś, jak mówi Nox. Nie przeżywaj tak:)

masakra.... nie kochaliśmy się ostro, racze3j delikatnie, no tak średni, nic mnie nie bolało.... nie wiem martwię się, a do gina narazie nie mam ochoty iść, mój narzeczony się wystraszył... :(

Gość Muminkowa29
viola555205 --- co to znaczy "nie mam ochoty iść" ?? Jeśli to nadżerka to naprawdę lepiej dla Ciebie ją wyleczyć!

wiem, oczywiście rozumie, ale narazie nie mam ubezpieczenia, ani nie jestem przy kasie, poczekam do października rozpoczynam studia więc ubezpieczona już będę.... nie wiem dzisiaj już nie ma śladu a wczoraj za to przeżyłam szok, w sumie już raz tak miałam ale nie tak obficie... :(

Gość Muminkowa29
Skoro piszesz, ze nie był to pierwszy raz to tym bardziej obstawiam nadżerkę... Jak to nie jesteś ubezpieczona? przecież możesz być ubezpieczona przy rodzicach skoro się uczysz i masz mniej niż 26lat

Gość *liliann
Lepiej idź do lekarza, jeśli to nadżerka to trzeba wyleczyć, inaczej znowu sytuacja powtórzy się. No albo faktycznie coś Ci uszkodził :) Też miałam taką akcję, tylko u zakończyło się szpitalem i szyciem :P Od tego czasu mam stracha przez jedną pozycją.

mam już tylko mamę, zrezygnowałam 3tyg. temu ze szkoły bo chcę podjąć naukę gdzie indziej i będę mogła dalej pobierać rentę rodzinną, czyli będę ubezpieczona, tak to u mnie wygląda

dziewczyno jeśli to nadżerka to z tym nie ma żartów, powinnaś pójść do ginekologa!

*liliann nie źle.... to mnie nastraszyłaś!!! ja trochę sobie pomyślałam (wiem że to głupota) że w sumie skoro się nie zabezpieczamy to mogłam być w ciąży i że to mogło być poranienie, nie wiem to taka moja schiza...

Gość Muminkowa29
Dokładnie-głupota! a czemu się nie zabezpieczacie? ? Wystrzaśnij kasę spod ziemi, ale musisz iść do ginekologa!

i jeszcze jedno tak przy okazji, co to oznacza, że tak mniej więcej 3 tyg przed okresem zaczynają okropnie, prze strasznie boleć mnie piersi, chyba o 2 rozmiary się powiększają (na co nie narzekam bo mam małe) ale ból jest nie do zniesienia, zwłaszcza w nocy czy nad ranem, tak pulsują i pieką....

jestem z moim narzeczonym 5 lat od ponad roku mieszkamy razem za rok mamy w planach ślub ale ja tak jakoś nie potrafię brać na takie rzeczy pieniędzy, chociaż on wciska mi je na siłę.... wiem obiecuje że się postaram i pójdę do ginekologa

a nie zabezpieczamy się bo ja nie chcę brać tabletek anty, bo później można mieć problemy z zajściem w ciążę a bardzo chcemy dziecka, a po drugie jak wpadniemy to nie będziemy ubolewać tylko się cieszyć, stosujemy stosunek przerywany "najbardziej skuteczny" hahahahaha :P

Gość Muminkowa29
To skoro chcesz zajść w ciąże tym bardziej powinnaś sprawdzić co sie dzieje! a jeśli to nadżerka to trzeba ją wyleczyć przed zajściem w ową ciąże! ! !

http://www.zdrowieintymne.pl/z,2,8,0,Nadzerka-szyjki-macicy?gclid=CJHLss-ws6oCFZwz3wodkHlN9g Poczytaj, pogadaj z lekarzem. NATYCHMIAST! To może być coś poważnego i będziesz pluć sobie w brodę, że z tym nic w czasie nie zrobiłaś.

irygacja pochwy to płukanie jej jakimś płynem, ale nie tak z zewnątrz ochlapanie sie tylko wprowadzenie tego płynu do wewnątrz, nie masz wyszukiwarki google?

Gość mamama26
zapisz sie do bezrobocia to bedzie ubezpiecznie

Gość gadabga
Kurde, nie masz kasy na wizyte u lekarza a chesz sobie zmajstrowac dzieciaka z wpadki? :O Ja pierdole, nie rozumiem takich tlukow!

Skoro chcesz mieć dzieci, i to w ogóle nie za 9mcy czy 2 lata to nie lekceważ tak poważnych objawów jak krwawienie! Z tymi piersiami to też nieprawidłowe, może masz nieprawidłowy poziom hormonów ( a z tym tez nie łatwo zajść w ciążę). 3 tygodnie...to oznacza,że zaraz po skończeniu miesiączki (@ ok 7 dni + 21 = 28)? To na pewno nieprawidłowe, bo kiedy miałby by owulacja? A ból piersi prawidłowo występuje po niej.