Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

21mamulka

sa jakies mamy w wieku 21 lat?

Polecane posty

Gość ja mam 22 lata tez mam
roczna coreczke:)

oczywiscie jestesmy razem 7 lat, poki co w narzeczenstwie:)

ja mam..- o kurde to macie niezly staz!mlodo znalazlas chlopaka i jestes z nim az do teraz gratulacje:)jak corka sie chowa?

no w 6:) narazie bardzo dobrze. Chcialabym bardzo chlopca, ale jeszcze nie wiem. Niestety do tej pory mialam tylko 1 usg;/ bo moja ginekolog stwierdzila ze na nastepne da mnie dopiero ok 28 tc. Niestety nie popieram tej decyzji i chce isc sama, prywatnie ok 10 sierpnia. I licze na to ze sie dowiem plci;)

w porządku, zdrowa, rozwija sie super, troszkę łobuzuje ale to chyba jak każdy maluch:)

ja skonczylam LO z matura. Jestem w szkole policealnej na kosmetyce, aczkolwiek nie sdze zeym dala rade bo opiekuje sie tez babcia

szkoła ukończona, praca była niezła, ale niestety nie na umowę na czas nieokeślony, więc od lipca już jej nie mam. Też mam parntera, dzisiaj obchodzimy 5tą rocznice związku ;)

Julianna_Szcz - Ty nie zamierzalas isc na studia? co bedziesz miala ch czy dz? mieszkasz razem ze swoim partnerem?

rok bylam w policealnej prywatnej, ale musialam zrezygnowac ze wzgledu na brak mozliwosci pienieznych, od stycznia w bezplatnej, jednak wiesc o ciazy spowodowala ze musialam zrezygnowac z powodu roznych zabiegow ktore nie mozna wykonywac u kobiet w ciazy. A Ty 21mamulka masz chlopaka?

Gość MyszkaMikiii
Ja mam 19. Mogę się przyłączyć ? W rodzę na przełomie lutego/marca:)

ja niestety chlopaka nie mam rozstalismy sie..;/ szczesliwa uczylas sie zaocznie?czy dziennie?kto siedzial z malym gdy byl;as w szkole?