Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vernet

ciekawy jestem, czy w biednych rodzinach wielodzietnych nadal tak jest

Polecane posty

Gość vernet

że z automatu ubrania ze starszej siostry przechodzą na młodszą a później na jeszcze młodszą i są zdzierane aż do całkowitego naturalnego zdarcia ? u nas w domu tak właśnie było, pięć sióstr mam i jestem najmłodszy z całej gromady, teraz mam 26 lat i praktycznie studia inżynierskie zaliczone i własną firmę informatyczną, dwa auta, własne mieszkanie co prawda na kredyt i nie jest źle ze zleceniami od klientów ale nie było łatwo matce nas wychować bez ojca i wszyscy wiedzieli, że u nas była bieda, często ludzie pomagali i przynosili jakieś używane ubrania ale najczęściej ubierali mnie w to co było po siostrach , czyli jakieś sprane rajstopy i krótkie spodnie na rajstopy a często wskakiwałem w sukienki po siostrach i mówiono o mnie , że to 'ta szósta' u Iksińskich a włosy miałem długie i gęste i tak mam do tej pory, więc w sukienkach wyglądalem jak dziewczyna i nikogo to nie dziwiło, nazywali mnie w stylu 'Iksińska' nawet w szkole podstawowej i średniej ale się przyzwyczaiłem , czasem siostry robiły na mnie doświadczenia i wymalowały lakierem moje paznokcie u rąk u nóg , sukienkę na mnie zalożyły i miały wielką zabawę , w różnych sukienkach mnie wypróbowały , gdy miałem 16 lat to najstarsza Ilona wymyśliła sobie farbowanie włosów na kruczy kolor, więc próba farbowania włosów była na mnie i z ciemnego szatyna za dwie godziny zostałem brunetem , ludzie się pośmiali i pogadali ale wcale się nie przejmowałem :) a teraz po wielu godzinach pracy wracam do pustego mieszkania , brakuje mnie sióstr i tych zabaw z lat dzieciństwa i wyskakuję z garnituru albo z ciuchów roboczych i zakładam sukienkę i często buty na obcasie , mam kilka ulubionych sukienek w szafie , właśnie najlepiej się czuję w sukience i pełny LUZ :) kilka fajnych kobiet już w życiu poznałem ale żadnej się nie przyznałem, że będąc na luzie zakładam sukienki , obawiam się że nie każda kobieta to zrozumie, a jak sądzicie, przyznać się kobiecie ? w Waszych rodzinach też tak było ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować